2010 Şubat Anneleri

hehehehe insanlah senin istedigin dir ben oglan annem kıza takmis durumda tabi kızda oglanda bizim bebisimiz sonucta ne olursa olsun sorma o doktora bida gitmem olsem cnm ya sende sikma canını cahil insanlar ultrason yapmiyosa ne diye doktor bunlar ya cnm

ben gece uyuyorum gunduz de esimle uyuyorum bu hafta gece vardiyasinda esim bu hafta bol bol uyuyucam bebisle acaba cok uyumak zararlimidir

iyi geceler kıssslarr

bende puanladım sizi yatmadan güle güle kullanın replerinizi :)))

Günaydın kızlaar!! İlk ben mi geldim, akşamları gelemiyorum ben de yemek,masa,çamaşır,banyo, tv kocişle ilgilenme derken gece bitiyor...buyrunnnnnnnnn ama bakın sabah erkenden gelip hemen geçmişi okuyourm... sositososito
Mide yanması sizde de oluyor mu her gün aynı şey, gündüzleri özellikle sabahları midem yanıyor benim..kafamçokkarıştı

günaydın güzel anneler...

gözün aydın canım. ne güzel kızınla hasret giderdin :)

tatlım stres yapma..hele de kaynana için falan..ama senin bu koçiş de artık abarttı biraz.klava: burada çoğu insan yemek bile yapamıyor, hamile olduğu için. yemek bulmuş da, şikayet etmesi kalmış.. hıııhhhh..

kuzum niye gidemeyesiniz dr'a. kaynanan çok mu kalcak. onu da götür, gel torununa bakalım de..:)) böylece sen de 3'lünü yaptırmış olursun..

gözün aydın canım benim hislerinde yanılmadın kız mış maşallah hadi senin gibi güzel olur inş.

Günaydın kızlaar! Ben de erkenciyim herkese güzel günleeer

Günaydın kızlar a.s.

Cinsiyet ögrenen annelerimiz gözünüz aydın, darısı benim gibi ögrenemeyenlere olsun.

Hergün sizlere puan veriyorum, güle güle kullanın :))

günaydın kızlar
cinsiyet öğrenmeyen ne kadar az kişi kaldık..
ben de istiyorummmmm
taaaaaa 15 inde gidecem çok var dahaaaa

günaydın canlarım hayırlı günler olsun inş.

Hoşbulduk canım. Uzaktan bakıyodum öle hiç yazmadım:)) Ben de kısmetse şubat annesi olacağım. 14+6 günlüğüz daha:CüvCüv:

hoşgeldin canım hayırlı olsun meleğin...

benimde bazen öyle oluyo canım yüzüğüm parmağımı sıkıyo bazen ki tuzluda yemiyorum bu haftalarda böyle olursa ilerde napıcaz bakalım son aylarda asıl çok şişiliyomuş...

gözün aydın canım kızçen hayırlı olsun... bir kızımız daha oluyor demek maşallah aldı başını gidiyo kızlar.... sağlıklıymışta daha ne ister insan... hayırlısıyla gelsin inşallah...

günaydın canım.... bu haftalarda başlayabiliri yanmalar bebeğin saçları oluşmaya başladı... gerçi geçen tv de bi dr. izledim yanmayla alakalı... saçın mide yanması yaptığı konusunda bilimsel bi kanıt yok ama halk arasında böyle bi inanış var diyor... sonuçta bizde eskilerin yalancısıyız kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlaar! Ben de erkenciyim herkese güzel günleeer

günaydın hayırlı günlerr

günaydınlarr...

Günaydın kızlar a.s.

sizlerede günaydın canlarım... Şeniz

serapçım hadi gözün aydın canım allah bağışlasın kuzunu.

sağol canım darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah

gözün aydın canım benim hislerinde yanılmadın kız mış maşallah hadi senin gibi güzel olur inş.

sağol canım evet yanılmadın tatlım sağlıklı olsun canım en başı o surat hatlarını bana benzetti herkes bilmiyorum valla

günaydınlarr..
Mydarling gözün aydın canım kızın hayırlı olsun inş...

sağol canım allah razı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah

benim günümde 10 eylül az kaldı...
bacaklarını açar inş bu sefer babası kılıklı inat bebe :))

benim günümde 10 eylül az kaldı...
bacaklarını açar inş bu sefer babası kılıklı inat bebe :))

Hepınız saĞolun kızlar bebıŞım Çok hareketlı maŞallah Çok tatlıydı valla doyamadık ayak ayak ÜstÜne atıyo eller ensede keyıf Çatıyo maŞallah doktorumuz herŞey yerınde saĞlıklı dedı Çok ŞÜkÜr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…