bu arada akpak cnm 1 gun senin bebis buyuk galiba bizim kinden
kızlar merhaba geldim bebeiğim sağlığı gayet iyiymiş suyuda iyi dedi boyuda kilosud iyi dedi doktorumuz sorun yok dedi tek sorun ben biraz fazla kilo almışım dikkat et dedi ve ve cinsiyetimiz KIZ arkadaşlar kızım olucak benimde çok şükür rabbim sağlıklı doğmayıda nasib etsin inşallah
hiç iştahım yok canım ya
bak bugün yediklerimi sayıyım
iki dilim büyüklüğünde ekmek
bir elma
küçük bir haşlanmış patates
bir tas çorbayemek yiyememek de beni çok üzüyor. bebeğimi de hissetmiyorum. of of. kaynanam burdayken dr.a da gidemeyiz. meraktan ölecem
kızlar merhaba geldim bebeiğim sağlığı gayet iyiymiş suyuda iyi dedi boyuda kilosud iyi dedi doktorumuz sorun yok dedi tek sorun ben biraz fazla kilo almışım dikkat et dedi ve ve cinsiyetimiz KIZ arkadaşlar kızım olucak benimde çok şükür rabbim sağlıklı doğmayıda nasib etsin inşallah
Günaydın kızlaar!! İlk ben mi geldim, akşamları gelemiyorum ben de yemek,masa,çamaşır,banyo, tv kocişle ilgilenme derken gece bitiyor...buyrunnnnnnnnn ama bakın sabah erkenden gelip hemen geçmişi okuyourm... sositososito
Mide yanması sizde de oluyor mu her gün aynı şey, gündüzleri özellikle sabahları midem yanıyor benim..kafamçokkarıştı
günaydın güzel anneler...
Hoşbulduk canım. Uzaktan bakıyodum öle hiç yazmadım:)) Ben de kısmetse şubat annesi olacağım. 14+6 günlüğüz daha:CüvCüv:
kızlar kendimi bugün çok şiş hissediyorum ya..parmaklarım falan tombik tombik geliyor gözüme.ve göbeğim de öyle. bugün daha bi büyük sanki.. her zaman giydiğim kıyafetten belli olmuyordu bugüne kadar.bugün resmen ben hamileyim diye bağırıyorum etrafa..
Günaydın kızlaar!! İlk ben mi geldim, akşamları gelemiyorum ben de yemek,masa,çamaşır,banyo, tv kocişle ilgilenme derken gece bitiyor...buyrunnnnnnnnn ama bakın sabah erkenden gelip hemen geçmişi okuyourm... sositososito
Mide yanması sizde de oluyor mu her gün aynı şey, gündüzleri özellikle sabahları midem yanıyor benim..kafamçokkarıştı
Günaydın kızlaar! Ben de erkenciyim herkese güzel günleeer
günaydın hayırlı günlerr
günaydınlarr...
Günaydın kızlar a.s.
serapçım hadi gözün aydın canım allah bağışlasın kuzunu.
Gözün aydın canım. Ne güzel kızınla hasret giderdin :)
evet canım hasret giderdik valla kıpır kıpırdı metro işe yaradı galiba
tatlım stres yapma..hele de kaynana için falan..ama senin bu koçiş de artık abarttı biraz.klava: Burada çoğu insan yemek bile yapamıyor, hamile olduğu için. Yemek bulmuş da, şikayet etmesi kalmış.. Hıııhhhh..
Kuzum niye gidemeyesiniz dr'a. Kaynanan çok mu kalcak. Onu da götür, gel torununa bakalım de..:)) böylece sen de 3'lünü yaptırmış olursun..
gözün aydın canım benim hislerinde yanılmadın kız mış maşallah hadi senin gibi güzel olur inş.
günaydınlarr..
Mydarling gözün aydın canım kızın hayırlı olsun inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?