benim günümde 10 eylül az kaldı...
bacaklarını açar inş bu sefer babası kılıklı inat bebe :))
günaydın canlarım hayırlı günler olsun inş.
Hoşgeldin canım hayırlı olsun meleğin...
Benimde bazen öyle oluyo canım yüzüğüm parmağımı sıkıyo bazen ki tuzluda yemiyorum bu haftalarda böyle olursa ilerde napıcaz bakalım son aylarda asıl çok şişiliyomuş...
Gözün aydın canım kızçen hayırlı olsun... Bir kızımız daha oluyor demek maşallah aldı başını gidiyo kızlar.... Sağlıklıymışta daha ne ister insan... Hayırlısıyla gelsin inşallah...
Günaydın canım.... Bu haftalarda başlayabiliri yanmalar bebeğin saçları oluşmaya başladı... Gerçi geçen tv de bi dr. Izledim yanmayla alakalı... Saçın mide yanması yaptığı konusunda bilimsel bi kanıt yok ama halk arasında böyle bi inanış var diyor... Sonuçta bizde eskilerin yalancısıyız kaydirigubbakcemile3
sizlerede günaydın canlarım... şeniz
Kızlar puan nasıl veriyoruz ya ben bakındım ama bulamadım?
Kızlar puan nasıl veriyoruz ya ben bakındım ama bulamadım?
günaydın canım çok sağol senin taktik işe yaraı valla kıpır kıpırdı esracım
günaydın kızlar
cinsiyet öğrenmeyen ne kadar az kişi kaldık..
ben de istiyorummmmm
taaaaaa 15 inde gidecem çok var dahaaaa
kızlar bende dün gittim sağlık ocağına kaydımı yaptırdım... çok tatlı bi hemşire vardı boştuda çok ilgilendi benle... herşeyi anlattı... 5 doz tetanoz aşısı vurulucakmışız ve bu bizi ömrümüzün sonuna kadar koruycakmış... 20. haftada ilki yapılıyor dedi... 1 ay sonra yani 24. haftada 2. si yapılıyor... 6 ay sonra 3. sü... 1 sene sonra 4. sü ve sonraki sene son aşı 5.aşı yapılıyormuş... bunu hastanelerde yapıyor ama burda ücretsiz yaptırmak varken insanlar niye para veriyolar anlamıyorum diyor.. haklıda bence... ayın 15 ine randevu verdi ilk doz için... gebiz (gebe izleme) diye bir yerden takip ediyorlarmış gebeleri.... hastaneler bilgileri girince onlarda kendi baktıkları mahallede kim hamile biliyorlarmış.. yanlız ev telefonları çok önemliymiş hast. ev telefonu bildirmediğin zaman bazen kayıtlarda sorun olabiliyormuş burdan cep çıkışları malesef yok tüm hastalarımıza ev telefonlarından ulaşıyoruz diyor.. doğumdan sonrada lohusalık döneminde ev ziyareti yapıyoruz diyor:)) çaya kahveye mi geliyolar acaba kaydirigubbakcemile3
çok sevindim canım ya bundan sonra taktik belli o zaman yaşasın METROOOOOO kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Voles´isimli kullanıcının mesajı hakkında yorum yapmak istermisiniz ?Bu yazınızda size katılıyorum.
Bu yazınızda size katılımıyorum.
Yorumunuz:
ben teraziyi tıklayınca bu çıkıyor ama
Benim neyim olacak sence fatoşcum, tahminlerin tutuyormuydu senin
kızlar bende dün gittim sağlık ocağına kaydımı yaptırdım... çok tatlı bi hemşire vardı boştuda çok ilgilendi benle... herşeyi anlattı... 5 doz tetanoz aşısı vurulucakmışız ve bu bizi ömrümüzün sonuna kadar koruycakmış... 20. haftada ilki yapılıyor dedi... 1 ay sonra yani 24. haftada 2. si yapılıyor... 6 ay sonra 3. sü... 1 sene sonra 4. sü ve sonraki sene son aşı 5.aşı yapılıyormuş... bunu hastanelerde yapıyor ama burda ücretsiz yaptırmak varken insanlar niye para veriyolar anlamıyorum diyor.. haklıda bence... ayın 15 ine randevu verdi ilk doz için... gebiz (gebe izleme) diye bir yerden takip ediyorlarmış gebeleri.... hastaneler bilgileri girince onlarda kendi baktıkları mahallede kim hamile biliyorlarmış.. yanlız ev telefonları çok önemliymiş hast. ev telefonu bildirmediğin zaman bazen kayıtlarda sorun olabiliyormuş burdan cep çıkışları malesef yok tüm hastalarımıza ev telefonlarından ulaşıyoruz diyor.. doğumdan sonrada lohusalık döneminde ev ziyareti yapıyoruz diyor:)) çaya kahveye mi geliyolar acaba kaydirigubbakcemile3
canım evet tahminlerim tutuyo ama içime doğması lazım.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?