2010 Şubat Anneleri

Benimde normalde 3 ekim ama ben 12 eylülde başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum hem beğenirsem belki doktorumu da değiştiririm.

günaydın kızlar.

benim uyku problemim iyice azdı kızlar saat 21.30 da giriyorum yatağa saabah saat 7 ye kadar belkı 1 yada 2 saat uyuyorumdur .sürekli uyanığım uyuyamıyorum iştede sarhoş gibi dolanıyorum ne olacak bu uyku durumu ileri haftalarda düzelen varmı aranızda.

Mydarling gözün aydın canım rahat rahat ciciler almaya başlarsın artık.

günaydın canım çok sağol senin taktik işe yaraı valla kıpır kıpırdı esracım

kızlar bende dün gittim sağlık ocağına kaydımı yaptırdım... çok tatlı bi hemşire vardı boştuda çok ilgilendi benle... herşeyi anlattı... 5 doz tetanoz aşısı vurulucakmışız ve bu bizi ömrümüzün sonuna kadar koruycakmış... 20. haftada ilki yapılıyor dedi... 1 ay sonra yani 24. haftada 2. si yapılıyor... 6 ay sonra 3. sü... 1 sene sonra 4. sü ve sonraki sene son aşı 5.aşı yapılıyormuş... bunu hastanelerde yapıyor ama burda ücretsiz yaptırmak varken insanlar niye para veriyolar anlamıyorum diyor.. haklıda bence... ayın 15 ine randevu verdi ilk doz için... gebiz (gebe izleme) diye bir yerden takip ediyorlarmış gebeleri.... hastaneler bilgileri girince onlarda kendi baktıkları mahallede kim hamile biliyorlarmış.. yanlız ev telefonları çok önemliymiş hast. ev telefonu bildirmediğin zaman bazen kayıtlarda sorun olabiliyormuş burdan cep çıkışları malesef yok tüm hastalarımıza ev telefonlarından ulaşıyoruz diyor.. doğumdan sonrada lohusalık döneminde ev ziyareti yapıyoruz diyor:)) çaya kahveye mi geliyolar acaba kaydirigubbakcemile3

....... isimli kullanıcının mesajı hakkında yorum yapmak istermisiniz ?Bu yazınızda size katılıyorum.
Bu yazınızda size katılımıyorum.
Yorumunuz:

Geçen ay bende kaydımı yaptırmıştım Volescim, bugünde gitmeyi düşünüyorum vakit bulabilirsem, ben ilk gebeliğimde iki defa tetanoz aşısı olmuştum ama kartımı bulamadım

Voles´isimli kullanıcının mesajı hakkında yorum yapmak istermisiniz ?Bu yazınızda size katılıyorum.
Bu yazınızda size katılımıyorum.
Yorumunuz:

ben teraziyi tıklayınca bu çıkıyor ama

Son düzenleyen: Moderatör:
çok sevindim canım ya bundan sonra taktik belli o zaman yaşasın METROOOOOO kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu defa bende kesin çikolata yiycem ama albeni yesem olurmu kızlar, 12 sinde gitmeyi düşünüyorum.

katılıyorum kısmını işaretleyip tamam diyorsun canım.

günaydın canım
bende 2 seferdir gidiyorum sağlık ocağına hemşireler çok ilgili sağolsunlar kilo tansiyon takbi önemliymiş.sağıl ocaklarında böle bir sistem olması çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…