günaydın
kız bende daha öğrenemedim 12 sinde randevum inş. öğrenirizz
Benimde normalde 3 ekim ama ben 12 eylülde başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum hem beğenirsem belki doktorumu da değiştiririm.
günaydın kızlar.
benim uyku problemim iyice azdı kızlar saat 21.30 da giriyorum yatağa saabah saat 7 ye kadar belkı 1 yada 2 saat uyuyorumdur .sürekli uyanığım uyuyamıyorum iştede sarhoş gibi dolanıyorum ne olacak bu uyku durumu ileri haftalarda düzelen varmı aranızda.
Mydarling gözün aydın canım rahat rahat ciciler almaya başlarsın artık.
İçine doğması için ne yapmam lazım acaba Fatoşcum kaydirigubbakcemile3
fatıma hangi dr'a gidiyorsun, değiştiririm diyorsun ya, diğer dr kim?
bişi yapmana gerek yok kuzum akşam oturuyodum gülşah geldi aklıma ve oğlu olacak diye düşündüm.
Geçen ay bende kaydımı yaptırmıştım Volescim, bugünde gitmeyi düşünüyorum vakit bulabilirsem, ben ilk gebeliğimde iki defa tetanoz aşısı olmuştum ama kartımı bulamadım
Bu defa bende kesin çikolata yiycem ama albeni yesem olurmu kızlar, 12 sinde gitmeyi düşünüyorum.
kızlar ben bu sağlık ocağı muhabbetini anlamadım..
zaten dr a gidiyoruz hastaneye vs vs
sağlık ocağına niçin gidecez? kendi dr um yapmıyor mu tetanoz aşısı??:uhm:
canım senin oğluşun olacak.
kızlar ben haftasonu su cinsiyeti kesinlestirmek ve bebisimi gormek icin ayrı bir dra gitmeyi dusunuyorum. 12sinde normalde randevum. papatyanın olayından sonra acaba oglum diye seviyorum yoksa kızım mı diye sormaktan kendimi alamıyorum. Gerçi bizim 4 gun arayala 2 drda erkeğe benzetmisti ama. Cin takviminde kız cıkıyor ve genelde tutuyorya acaba diyorum hala :)))
medipole gitmeyi dusunuyorum giden veya orda dr onerisi olan varmı sskya 14 flnmıs da :))
çok sevindim canım ya bundan sonra taktik belli o zaman yaşasın metroooooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım evet tahminlerim tutuyo ama içime doğması lazım.opuyorumnanaktan
evet gülşah çım içime doğdu geneldede tutar.
mydarling gözün aydın canım benım kıza arkadaş geliyormuş.......
evet volescim bundan sonra yaşasın metro hatta doktorada söyledim güldü olabilir dedi herkes şaşırdı hareketlerini görünce
fatoşcum bana erkek demiştin sen ama demi:)))
mesajlarımızın üstünde terazi varya canım ona tıklıyorsun oradan veriyorsun
hayır canım ben sana yorum yapmadım volese esmaya bide gülşaha dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?