2010 Şubat Anneleri

günaydın
kız bende daha öğrenemedim 12 sinde randevum inş. öğrenirizz

pazartesi gittiğimde dr ağzından kaçırdı
oğlun da pek kıpır kıpır gibi bişii söyledi.. oğlum mu olcak yani dedim, vallahi billahi görmedim dedi.. eşim de diyor ki kadına o kadar baskı yaptın ki bilinçaltından konuştu kadın sırnaşık şey
15 inde gel kesin sölicem bak görene kadar uğraşacam dedi..
nasıl strese sokmuşum kadını harbiden..:dance:

Benimde normalde 3 ekim ama ben 12 eylülde başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum hem beğenirsem belki doktorumu da değiştiririm.

fatıma hangi dr'a gidiyorsun, değiştiririm diyorsun ya, diğer dr kim?

tatlım benimde öyleydi uykularım bölük pörçük. ama 2 gündür o kadar yorgun gidiyorum ki yatağa, sahuru saymazsak deliksiz uyuyorum desem yeridir, sabah ta sürünerek kalkıyorum..bence düzelecek diye beklemeyelim, bundan sonraki hayatımız(hamilelik + bebek dönemi) uykusuz gecelere mahkum (

kızlar ben bu sağlık ocağı muhabbetini anlamadım..
zaten dr a gidiyoruz hastaneye vs vs
sağlık ocağına niçin gidecez? kendi dr um yapmıyor mu tetanoz aşısı??:uhm:

fatıma hangi dr'a gidiyorsun, değiştiririm diyorsun ya, diğer dr kim?

Ben şimdi Hüma dan Arzu hanıma gidiyorum ama çok yoğun oluyor sanki çok hızlı girip çıkıyoruz gibime geliyor yoksa başka sıkıntım yok.

Ama birde ilk gebeliğimde gittiğim Avrupa Hastanesinden İbrahim Demir bey var ona gitmeyi düşünüyorum sırf erkek diye ona gitmemiştim ama memnun kalırsam devam ederim inş.

Geçen ay bende kaydımı yaptırmıştım Volescim, bugünde gitmeyi düşünüyorum vakit bulabilirsem, ben ilk gebeliğimde iki defa tetanoz aşısı olmuştum ama kartımı bulamadım

git canım mutlaka ama önceki hamilelikte yaptırdığını mutlaka söyle sana 5 doz vurmayabilirler...

Bu defa bende kesin çikolata yiycem ama albeni yesem olurmu kızlar, 12 sinde gitmeyi düşünüyorum.

albeninin başarısı henüz topiğimizce kanıtlanmadı canım ama dene istersen bi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bu sağlık ocağı muhabbetini anlamadım..
zaten dr a gidiyoruz hastaneye vs vs
sağlık ocağına niçin gidecez? kendi dr um yapmıyor mu tetanoz aşısı??:uhm:

canım hastanede ücretli yapılıyor bu aşı.... sağlık ocağının söyle bi güzelliğide var doğumdan sonra bebeğinin aşılarınıda takip ediyolar ve ücretsiz yaptırıyosun.... 20. haftadan sonra bebeğin kalp atışlarını dinlemeye başlıyolarmış.... kısaca ücretsiz olarak bebeğinle buluşma sansı:))))

kızlar ben haftasonu su cinsiyeti kesinlestirmek ve bebisimi gormek icin ayrı bir dra gitmeyi dusunuyorum. 12sinde normalde randevum. papatyanın olayından sonra acaba oglum diye seviyorum yoksa kızım mı diye sormaktan kendimi alamıyorum. Gerçi bizim 4 gun arayala 2 drda erkeğe benzetmisti ama. Cin takviminde kız cıkıyor ve genelde tutuyorya acaba diyorum hala :)))
medipole gitmeyi dusunuyorum giden veya orda dr onerisi olan varmı sskya 14 flnmıs da :))

bizim burdaki sağlık ocağı çok kalabalık oluyor..
en az 1,5 saat sıra bekliyorsun.. tam eziyet olur.. ama bu gebe takibi diğer hastalardan ayrı alınıyorsa o güzel olur işte gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2

Medipol de ssk ücret farkı 25 tl canım ve medipol çok kalabalık oluyormuş ulaşımı kolay olduğu için.ama tanıdığım yada gittiğim dr yok canım.

çok sevindim canım ya bundan sonra taktik belli o zaman yaşasın metroooooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet volescim bundan sonra yaşasın metro hatta doktorada söyledim güldü olabilir dedi herkes şaşırdı hareketlerini görünce

canım evet tahminlerim tutuyo ama içime doğması lazım.opuyorumnanaktan

fatoşcum bana erkek demiştin sen ama demi:)))

evet gülşah çım içime doğdu geneldede tutar.

evet volescim bundan sonra yaşasın metro hatta doktorada söyledim güldü olabilir dedi herkes şaşırdı hareketlerini görünce

fatoşcum bana erkek demiştin sen ama demi:)))

hayır canım ben sana yorum yapmadım volese esmaya bide gülşaha dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…