2010 Şubat Anneleri

hım ondan bakmışsam bilmem ama benim tutan tahminler içimden geçenler takvimde öle çıkmıştır canım benim şuçum yok yani.

fatoş naber canım
benim çin takvimindede erkek çıkıyomuş bakalım sende erkek demiştin en önemlisi sağlıklı olsunlar ne çıkıcak merak ediyorumm merak ne güzel şey ne güzel şey merak hihoyyyt

kızlar erkek çocuk daha erken belli ediyormuş cinsiyetı
bence hala göremeyen varsa kızı olacak.......

Söylerim tabiki canım, bencede beş doz vurmazlar bana

Albeniyi deneyeyimde kanıt olsun bari...

aa o nerden çıktı kız sırnaşık şey
içinemi doğdu

Bence senin kızın olacak Gülşahcım

Teşekkür ederim canım ben de adında puan geçen bir yer arıyordumkaydirigubbakcemile3

Ben en başında öyle aramıştımda sonra buldum

serap senin yaşın vbe son satın ne merak ettim bi daha bakayım.

Fatoşcum benimkinede bakarmısın

sat 13 mayıs yaşım 32 nin içindeyim

herkese günaydın,
bebikinin cinsiyetini yeni öğrenenlere hayırlı olsun, bekleyenler de inşallah en kısa zamanda öğrenirler.cinsiyeti bilmek gerçekten çok önemli insan daha bir bağlanıyor bebikine.veee daha da önemlisi hareketini hissetmekmiş arkadaşlar. ben dün akşam ilk defa bebeğimin hareketini hissettim. çok güzel bir duygu, gözlerimden yaşlar geldi çok duygulandım ama hareket etmemek için doya doya ağlayamadım. bir yarım saat kadar dinledim bebeğimi, karnımda bir noktada toparlandığını hissettim önce yavaşça elimi üzerine koyup hafifçe bastırdım ve güzel kızım elimi koyduğum yere bir kaç kez pıt pıt vurdu. çok şiddetli değildi tabii ama ben çok sevindim. artık ultrasona girerken acaba kalbi atıyormu diye endişe etmeyeceğiz inşallah. o bize hissettirecek sağlıklı olduğunu hergün .inşallah allah hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu.

canım sana çin takviminden kız çıkıyor ama benim tahminim değil hatırlatayaım.

denizcim ne güzel yazmışsın. Sanki yaşadım o anı. ınşallah ben de hissederim bebeğimi en kısa zamanda. çok merak ediyorum kızımın hareketlerini.

hayırlısı FATOŞ cum
diğer tahminler kız erkek eşit bakalım kimler bilicek :))
evet canım hayırlısı bakalım.
hayırlısı canım iyim bu arada.
olsun be arkadaşım müneccim değilsin ya tahmin sadece senin suçun ne olcak güzel arkadaşım benim yaşım 14/10/1983 sat 05/05/2009

evet canım erkek çıkıyo ama eğer haziran ayında hamile kaldıysan kız çıkıyo.

Fatoş bence bu çin takviminde bir karışıklı var bir çok yerde bakarsan içinde bulunduğun yaş değil bitirdiğin yaşa göre bakılacak yazıyor. Eğer öyle bakarsan Serap 25 yaşında oluyor ve kız çıkıyor. Bu yaş davası kafa karıştırıyorCADIARZU

ay canım benim ne güzel anlatmışın bende hissetmek istiyorum.

aman ne bilim anacım ben hamile kaldığın yaş diye biliyom.

evet canım hayırlısı bakalım.

hayırlısı canım iyim bu arada.

yok hayatım ben mayısta hamile kaldım ama şöle bişey var nette otamatik yaş hesaplayıcı var nette ondan yaşını hesaplatıp bakarsan cidden doğrusu o çıkıyo ben ona göre 25 yaşımda oluyorum öle bakıcaz sanırım kızlar neyse hayırlısı olsun be arkadaşım ne fark eder demi hepsi evlat

Gerçekten çok güzel bir duygu Allahım herkese tattırsın inş.

canım sana çin takviminden kız çıkıyor ama benim tahminim değil hatırlatayaım.

Anladım canım saol bakalım hayırlısı

Gülşah kiiimmmmmm?

camdankalp38 = Gülşah

Bende her halükarda kız çıkıyor ama erkek olursa ben bu takvimi parçalarımkaydirigubbakcemile3

hayırlısı inş
ay siz böyle tahminler yürütünce daha bi heyecanlanıyorum yaa sırnaşık şey

Bende çok merak ediyorum ama yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…