Gülşah kiiimmmmmm?
Adaşız camdankalp kaydirigubbakcemile5
Kızlar üçüncü aydan sonra çatlaklar için krem kullanmaya başlayın diyor bir iki yerde. Siz ne yaptınız bu konuyu? Doktoruna soranlar olacaktı. Ya bi de ben şöyle bi göz gezdirdim de nette genelde kremler gebelik sonrası oluşan çatlakları gidermek için. Oluşmasını önlemek için ürün var mı?
Kızlar üçüncü aydan sonra çatlaklar için krem kullanmaya başlayın diyor bir iki yerde. Siz ne yaptınız bu konuyu? Doktoruna soranlar olacaktı. Ya bi de ben şöyle bi göz gezdirdim de nette genelde kremler gebelik sonrası oluşan çatlakları gidermek için. Oluşmasını önlemek için ürün var mı?
yeni aldığım bi habere göre antepfıstığı ve şeftali bebeği daha zeki ve daha güzel yapıyomuş :)))))))
yeni aldığım bi habere göre antepfıstığı ve şeftali bebeği daha zeki ve daha güzel yapıyomuş :)))))))
herkese günaydın sabahtan beri geçmişi okuyorum dün yoktum bayağı sayfa birikmiş mydarling gözün aydın canım kızını sağlıklı sıhhatli alırsın inşallah kucağına
kakao yağıda iyi geliyormuş
Her zaman hatırlayın: Bebeklerin önemli bir kısmı sağlıklı doğar ve hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürürler.
Gebeliğinizin herhangi bir döneminde yapılan takiplerde bir sorun şüphesi belirdiğinde bile bu şüphelerin çoğu sonradan boşa çıkmakta ve bebek sağlıklı olarak dünyaya gelmektedir.
İhtimallerin sadece ihtimal olduğunu unutmayın (örnek: 11-14 testinde veya üçlü testte Down sendromu ihtimali yüksek olsa da, amniyosentez sonrasında çoğu bebeğin sağlıklı olduğu ortaya çıkmaktadır).
arkadaşlar paylaşmak istedim. kaynak: Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 18.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
Endişeleri olan arkadaşları rahatlatır umarım. Bir sakin olursak bebeklerimiz de daha sağlıklı olacaktır.
Hepinizi seviyorum
valla bende şeftali yiyorumda antep fıstıfı hiç yemedim
Doktorum bana ilk gittiğimde badem yağı dedi. Pahalı kremlere para vermene gerek yok badem yağını duştan sonra kullan dedi.
Ben şimdiye kadar ihmal ettim çok nadir sürüm ama sanırım bundan sonra dikkat etmek lazım zaten biraz çatlağım varmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?