2010 Şubat Anneleri

herkese günaydın sabahtan beri geçmişi okuyorum dün yoktum bayağı sayfa birikmiş mydarling gözün aydın canım kızını sağlıklı sıhhatli alırsın inşallah kucağına

yeni aldığım bi habere göre antepfıstığı ve şeftali bebeği daha zeki ve daha güzel yapıyomuş :)))))))

Kızlar üçüncü aydan sonra çatlaklar için krem kullanmaya başlayın diyor bir iki yerde. Siz ne yaptınız bu konuyu? Doktoruna soranlar olacaktı. Ya bi de ben şöyle bi göz gezdirdim de nette genelde kremler gebelik sonrası oluşan çatlakları gidermek için. Oluşmasını önlemek için ürün var mı?

ne sürersen sür olacaksa olacak yanı senin cilt yapınla alakalı
çoğu kişi bana bebe yağı sür dedi önemlı olan nemlendirmek ve gerilmesini önlemek

ben daha sormadan dr göbeğin için bebek yağı kullan dedi bir haftadır niveanın bebek yağını kullanıyorum

kakao yağıda iyi geliyormuş

herkese günaydın sabahtan beri geçmişi okuyorum dün yoktum bayağı sayfa birikmiş mydarling gözün aydın canım kızını sağlıklı sıhhatli alırsın inşallah kucağına

sağol canım allah razı olsun

tatlım ben sordum 4 tane çatlak kremi ismi verdi birini seç dedi onlardan alıcam bakalım ne olcak

Her zaman hatırlayın: Bebeklerin önemli bir kısmı sağlıklı doğar ve hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürürler.

Gebeliğinizin herhangi bir döneminde yapılan takiplerde bir sorun şüphesi belirdiğinde bile bu şüphelerin çoğu sonradan boşa çıkmakta ve bebek sağlıklı olarak dünyaya gelmektedir.

ıhtimallerin sadece ihtimal olduğunu unutmayın (örnek: 11-14 testinde veya üçlü testte Down sendromu ihtimali yüksek olsa da, amniyosentez sonrasında çoğu bebeğin sağlıklı olduğu ortaya çıkmaktadır).

arkadaşlar paylaşmak istedim. kaynak: Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 18.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
Endişeleri olan arkadaşları rahatlatır umarım. Bir sakin olursak bebeklerimiz de daha sağlıklı olacaktır.
Hepinizi seviyorum

ohoo ben kaç k ilo şeftali yedim kim bilir çocuğum tüylü olur diodum ama güzel leştiryomuş ay inş..

kakao yağıda iyi geliyormuş

Doktorum bana ilk gittiğimde badem yağı dedi. Pahalı kremlere para vermene gerek yok badem yağını duştan sonra kullan dedi.
Ben şimdiye kadar ihmal ettim çok nadir sürüm ama sanırım bundan sonra dikkat etmek lazım zaten biraz çatlağım varmirmirmirmir

ay sağol canım bu yazı cidden çok moral düzeltici ve iç rahatlayıcı cidden bu tarz şeyler paylaşmak insanı rahatlatıyo tekrar teşekkürler... opuyorumnanaktan

Ben tüysüzünden yedim ayyy canım çekti valla eve gidince ilk iş şeftali yiycem

Ya bana da öyle dedi benimki. Niveanın badem yağını kullan dedi hatta. Pahalı kremlere para vermene gerek yok dedi aynen seninki gibi. Ama burda öğrendim ki badem yağı kıllanma yapıyormuş. Hem de birinin bi tanıdığı kullanmış son ay yine bir sürü çatlağı olmuş. O yüzden ben başka ihtimalleri denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…