canım sen hangi ilçedeydin
Kızlar üçüncü aydan sonra çatlaklar için krem kullanmaya başlayın diyor bir iki yerde. Siz ne yaptınız bu konuyu? Doktoruna soranlar olacaktı. Ya bi de ben şöyle bi göz gezdirdim de nette genelde kremler gebelik sonrası oluşan çatlakları gidermek için. Oluşmasını önlemek için ürün var mı?
ay sağol canım bu yazı cidden çok moral düzeltici ve iç rahatlayıcı cidden bu tarz şeyler paylaşmak insanı rahatlatıyo tekrar teşekkürler... opuyorumnanaktan
Ya bana da öyle dedi benimki. Niveanın badem yağını kullan dedi hatta. Pahalı kremlere para vermene gerek yok dedi aynen seninki gibi. Ama burda öğrendim ki badem yağı kıllanma yapıyormuş. Hem de birinin bi tanıdığı kullanmış son ay yine bir sürü çatlağı olmuş. O yüzden ben başka ihtimalleri denemek istiyorum
Ya bana da öyle dedi benimki. Niveanın badem yağını kullan dedi hatta. Pahalı kremlere para vermene gerek yok dedi aynen seninki gibi. Ama burda öğrendim ki badem yağı kıllanma yapıyormuş. Hem de birinin bi tanıdığı kullanmış son ay yine bir sürü çatlağı olmuş. O yüzden ben başka ihtimalleri denemek istiyorum
yaa kızlar nasıl beslanıyosunuz mesela kahvaltıda ne yıyosunuz günde kaç öğün
şimdiden sonra beslenmemiz çok önemlıymış....
kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim çıtı pıtı kızımız olucakmış zemuszemus :sm_cool:
slm güzel annişler a.s.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir biz bugün üçlü tarama yaptırcaz inşaallah hayırlı haberler veririz sizlere :ecrin_bebek:
gözün aydın canım.kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim çıtı pıtı kızımız olucakmış zemuszemus :sm_cool:
slm güzel annişler a.s.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir biz bugün üçlü tarama yaptırcaz inşaallah hayırlı haberler veririz sizlere :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?