2010 Şubat Anneleri

yaa kızlar nasıl beslanıyosunuz mesela kahvaltıda ne yıyosunuz günde kaç öğün
şimdiden sonra beslenmemiz çok önemlıymış....

meraba..çilek yağıda ii geliyormuş hatta bi arkadaşm kullanmış memnunmuş..tavsiye ediyordu..:1hug:

ay sağol canım bu yazı cidden çok moral düzeltici ve iç rahatlayıcı cidden bu tarz şeyler paylaşmak insanı rahatlatıyo tekrar teşekkürler... opuyorumnanaktan

Canım işe yaradığına sevindim. Ben doktoruma soramadığım, sormayı unuttuğum şeyleri hep burdan takip ediyorum.Çok rahatlatıcı oluyor. Bu sitenin bana öğrettiği ilk şey gebeliğinizin her gününün KEYFİNİ ÇIKARIN oldu. O yüzden dert etmemeye çalışıyorum her şeyi ve keyfini çıkarıyorum. Sen de dene işe yarıyor. Olumlumdüşünelim, olumlu olsun her şeyimiz.

bencede doktorlar biraz insanın içine şüphe düşürmek için elinden geleni yapıyolar içinizi ferah tutun.

Zaten tamamen önüne geçemiyorsun azaltmak için birşeyler kullanıyoruz bildiğim kadarıyla. Ne kremler ne doğal yollar tamamen engellemiyor..
Biraz yapı meselesi herhalde hiçbir şey kullanmadan hiç çatlaksız doğum yapan da var ona bakarsak. İnşallah bizde de fazla olmaz:Saruboceq:

bende niveanın bebekyağını kullanıyorum onda badem ve buğday yağı var ama kıllanma yaparmı bilmem gerçi hamileliğimin 2. ayında göbeğim kıllandı zaten benim

Ben çalıştığım için ve ayrıca ramazan ayında olmamızdan dolayı akşam yemeği hariç hiç düzgün beslenemiyorum ama akşamları bol bol meyva sebze yiyorum. Ramazandan sonra düzene koyucam inş. ıştahımda yok yemeğe karşı meyva canım istiyor sadece

cnm ben hergün olmasada gün aşırı yumurta yiyorum.peynir hergün ihmal etmiyorm..hatta duyduğum kadarıyla kaşar peyniri daha yararlıymş..süt zaten olması gereken.bide hergün ceviz,fındık,fıstık yemek gerekiyor bebeğin zekası açısından doktor tavsiyesi..
bu gidişle tosun gibi olcam ama daha kilo almadım çok şükür :icecream:

Gazete de okudum şimdi sizlerle paylaşmak istedim.

"ısveçli biliminsanlarının, sezaryenle doğum konusunda yaptıkları araştırmaya göre, bu yöntemle doğan çocuklar ileride sağlık açısından sorunlar yaşıyor"

ya tamamda normal doğum herkes ister olmazsa ne yapıcaz içimize kurt düşüyor böle şeyler okuyuncada

kahvaltıda normal bildiğimiz kahvaltı (peynir zeytin domates ve haşlanmış yumurta) yiyorum saat 12 gibi 5 adet ceviz yiyorum saat 2 gibi iş yerine ne yemek gelirse onu yiyorum 5-6 gibi bir elma yiyorum 8,30da eve gidiyorum o zamanda ağır olmasın diye çorba içiyorum ve enson karpuz yiyorum yatarkende süt içip yatıyorum dün yeni bişey denedim süte pekmez karıştırıp içtim çok güzel oldu ama yararlı oldumu onu bilmiyorum

Haklısın canım normal olmazsa yapacak bişey yok ama tedirgin oluyor insan okuyunca.
Mümkün olduğunca normali düşünmek lazım sağlığımız elverdiğince.

Ya ben akşam yemeklerini çok iyi yiyorum kanımca. Salata yahut cacık çorba pilav ya da makarna ve yemek yiyorum. Yemek yaparken yemeği bi et yemeği bi sebze yemeği bi baklagil şeklinde sıralamaya çalışıyorum günlere. Yatmadan önce de meyve yiyorum. Ama malesef ki sabah kahvaltılarım düzenli değil. Çünkü çalışıyorum ve erkenden kalkıp geldiğim için de geçiştirme oluyor hep. Ya poğaça oluyor, ya çubuk kraker ya evden çıkmadan bi yumurta haşlayıp yiyip çıkıyorum ya da burda kızlar kahvaltılık zeytin peynir hazırlıyor onlardan yiyorum. Öğlen de ya dürüm ya yine zeytin peynir. Ama aralarda meyve atıştırmaya çalışıyorum. Eve erken gidebilirsem ikindi üstü de çabuk bişeyler hazırlayıp yiyorum. Dikkat ettiğim bi tek şey var o da hergün yoğurt almak. Ayran olur, sarımsaklı yoğurt olur, sade olur, cacık olur bi şekilde her gün yemeye çalışıyorum. Kan hapına başladığımdan beri sabah bir müddet yoğurt ve sütten uzak duruyorum.

kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim çıtı pıtı kızımız olucakmış zemuszemus :sm_cool:

slm güzel annişler a.s.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir biz bugün üçlü tarama yaptırcaz inşaallah hayırlı haberler veririz sizlere :ecrin_bebek:

kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim çıtı pıtı kızımız olucakmış zemuszemus :sm_cool:

Gözünaydın canım, darısı biz ögrenemeyenlere olsun.

Bu arada farkındamısının kız bebek patlaması yaşanıyor maşallah.

gözün aydın canım.
slm güzel annişler a.s.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir biz bugün üçlü tarama yaptırcaz inşaallah hayırlı haberler veririz sizlere :ecrin_bebek:

slm canım.hadi ii sonuçlarla gel inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…