Haklısın canım normal olmazsa yapacak bişey yok ama tedirgin oluyor insan okuyunca.
Mümkün olduğunca normali düşünmek lazım sağlığımız elverdiğince.
çok sağol canım. sizde öğreninde rahatlayın inşaallah. meraktan çatlıyodum ben.Gözünaydın canım, darısı biz ögrenemeyenlere olsun.
Bu arada farkındamısının kız bebek patlaması yaşanıyor maşallah.
slm güzel annişler a.s.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir biz bugün üçlü tarama yaptırcaz inşaallah hayırlı haberler veririz sizlere :ecrin_bebek:
kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim çıtı pıtı kızımız olucakmış zemuszemus :sm_cool:
çok sağol canım. sizde öğreninde rahatlayın inşaallah. meraktan çatlıyodum ben.
Ya arkadaşlar öyle diyorsunuz da normal doğumda yok oksijensiz kaldı yok vakumla çekildi hasar gördü yok şu sinirleri bu sinirleri zedelendi yok kalça çıkıklığı oldu gibi hikayeler duyuyoruz. Ben şahsen bebeğim adına normal doğumdan daha çok korkuyorum. Hem bakıyorum da doktor eşleri ya da bayan doktorlar, hemşireler, eczacı eşleri ya da bayan eczacılar neden hep sezeryan oluyorlar?
kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim çıtı pıtı kızımız olucakmış zemuszemus :sm_cool:
slm güzel annişler a.s.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir biz bugün üçlü tarama yaptırcaz inşaallah hayırlı haberler veririz sizlere :ecrin_bebek:
ama kimsede sezeryana hoş bakmıyor. benim iki ablam sezeryanlı hiiiç tavsiye etmiyolar. ve sezeryanla doğan bebeklerde illaki alerjik astım görülüyomuş... bişey sorcam bebişlere kıyafet almaya başladınızmı ben şimdi sadece ölesine beşik modeli felan bakıyorum hemen almıyalım diyorum sizler nasıl yapıcaksınız?
ama kimsede sezeryana hoş bakmıyor. benim iki ablam sezeryanlı hiiiç tavsiye etmiyolar. ve sezeryanla doğan bebeklerde illaki alerjik astım görülüyomuş... bişey sorcam bebişlere kıyafet almaya başladınızmı ben şimdi sadece ölesine beşik modeli felan bakıyorum hemen almıyalım diyorum sizler nasıl yapıcaksınız?
Canım be hastane çıkışlarını almaya başladım. Sezon sonu indirimlerine bakıyorum bir de. Çok hesaplı şeyler oluyor bu dönem kaçırmak istemiyorum. Ben sadece cumartesileri (o da sadece bazı cumartesileri) alışverişe çıkabileceğim. O yüzden başladım yavaş yavaş. Ama beşik vs. daha sonra tabi
kıızlar bişey sormuştum arada kaynadı alışverişe başladınızmıııı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?