2010 Şubat Anneleri

Haklısın canım normal olmazsa yapacak bişey yok ama tedirgin oluyor insan okuyunca.
Mümkün olduğunca normali düşünmek lazım sağlığımız elverdiğince.

Ya arkadaşlar öyle diyorsunuz da normal doğumda yok oksijensiz kaldı yok vakumla çekildi hasar gördü yok şu sinirleri bu sinirleri zedelendi yok kalça çıkıklığı oldu gibi hikayeler duyuyoruz. Ben şahsen bebeğim adına normal doğumdan daha çok korkuyorum. Hem bakıyorum da doktor eşleri ya da bayan doktorlar, hemşireler, eczacı eşleri ya da bayan eczacılar neden hep sezeryan oluyorlar?

slm güzel annişler a.s.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir biz bugün üçlü tarama yaptırcaz inşaallah hayırlı haberler veririz sizlere :ecrin_bebek:

İnşallah bitanesii. Umarım herkesle ilgili her zaman güzel haberler alırız burda.

ama kimsede sezeryana hoş bakmıyor. benim iki ablam sezeryanlı hiiiç tavsiye etmiyolar. ve sezeryanla doğan bebeklerde illaki alerjik astım görülüyomuş... bişey sorcam bebişlere kıyafet almaya başladınızmı ben şimdi sadece ölesine beşik modeli felan bakıyorum hemen almıyalım diyorum sizler nasıl yapıcaksınız?

Bunlar nadir olan şeyler Gülşahcım, ama yazılanlar çizilenler insanı tedirgin ediyor. Ben normal doğum yapmış biri olarak yine normali tercih ederim. Artık keyfi sezaryan yok diye biliyorum devlet normale teşvik ediyor. Allah insana o gücü vermiş doğamızda var yapamayacağımız bişey olsaydı verilirmiydi hiç.

sağolun kızzlaaryaa inşallah hayırlısıyla bi gelsin prensesim

valla kızlar fazla hamur işi tatlı yememeye çalış dedi doktorum bana bunlar bebeği beslemez dedi bebeğe faydalı olan besinleri al dedi canım tatlımı istedi al bi meyve ye dedi süt yoğurt peynir,et balık tavuk,lifli gılar sebzeleri tercih et kepekli ekmek ye dedi bide

kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim çıtı pıtı kızımız olucakmış zemuszemus :sm_cool:

hayırlı olsun canım... sağlıkla gelsin inşallah.... maşallah şubat ayı kız ayı oldu bu arada...

slm güzel annişler a.s.geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir biz bugün üçlü tarama yaptırcaz inşaallah hayırlı haberler veririz sizlere :ecrin_bebek:

inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz....

çok sağol canım. sizde öğreninde rahatlayın inşaallah. meraktan çatlıyodum ben.

Çatlamazsam ögrenicem inş.

Benim ablam ve yengemde mecburen sezaryan oldu ama hiç tavsiye etmiyorlar ama tercih meselesi tabiki, herkes nasıl isterse öyle doğurur bebeğini.

Canım be hastane çıkışlarını almaya başladım. Sezon sonu indirimlerine bakıyorum bir de. Çok hesaplı şeyler oluyor bu dönem kaçırmak istemiyorum. Ben sadece cumartesileri (o da sadece bazı cumartesileri) alışverişe çıkabileceğim. O yüzden başladım yavaş yavaş. Ama beşik vs. daha sonra tabi

kıızlar bişey sormuştum arada kaynadı alışverişe başladınızmıııı???

hıım bende öle yapayım beşik felan zaten anca karar veririm heralde sırnaşık şey

kıızlar bişey sormuştum arada kaynadı alışverişe başladınızmıııı???

canım ben daha başlamadım artık başlarım ufaktan ama ananesi babanesi alıyolar bişiler babasıda taraftar zıbını falan alalım diyor bakalım bakıcaz yavaştan bizde

zeh canım gözün aydın RABBıM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
darısı biz öğrenemeyenlerin başına....:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…