2010 Şubat Anneleri

akarahan evet canım pekmezde kan yapıyor banada son aylarında özellikle süte pekmez kat bebeğin tosun gibi olur dediler.
zeh allah sağlıcakla almayı nasip etsin kızını.

Merhaba kızlar nasılsınız ? Keyifler yerinde sanırım cinsiyetleri ögrenmeyen cok az kişi kaldı heralde.
Voles sonun da ögrendinmi meleğinin cinsiyetini.Hayırlı olsun prensesin.

Bende cok zamandır giremiyorum nete balıkesirde kayınvalidemlerdeydim.Doktora kontrole gittim.3lü test yaptırdım.Allah' a şükür herşey yolunda .Bebeğimin kalp atışlarını dinledim.İnsana huzur veriyor o minicik kalbin sesleri.Doktor hanım babasına oglunun pipi resmini verdi.Bir arkadasa daha vermişdi doktoru.Moda oldu sanırım kaydirigubbakcemile3

Bayram sonu tekrar kontrolüm var .Bebeğimi şimdiden çok özledim.

Ben de alışverişe başlamadım. Zira cinsiyetini bilmiyorum henüz. Eşim daha erken diyor. Bakınca da ne alacağımı bilemiyorum zaten. Üçlü testi de bi atlatalım, cinsiyetini de bi öğrenelim ondan sonra yavaş yavaş başlarım. Ya bi de şöyle bi endişem var. Bebek büyük mü olur küçük mü olur bizim doğum öyle bir döneme geliyor ki.... Bir ay kadar kış olacak, sonra iki ay kadar bahar olacak, sonra da yaz olacak. Kışın başı ya da yazın başı olsa boy boy bir sürü alırsın. Şu an ben tam olarak kestiremiyorum..

Merhaba Shine. Seni burda görmek güzel. Çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna

kıızlar bişey sormuştum arada kaynadı alışverişe başladınızmıııı???

Ben cinsiyetini bilmiyorum henüz ama galiba aranızda en meraksızda benim bu konuda ben 7. ayına kadar bile beklerim kociş ısrar ediyor bizdede bilelim artık diye.amaaaaaa alış verişe başladık bem bir sürü patik-çorap-şapka-eldiven ve mendil aldım tam emin olmamakla beraber 3-4 tane tulum aldım.Galatasaray tulumu ve GS ayakkabısını aldık.tırnak makası tarak falan setleri var o setten aldık.1 tane battaniye ve 2 tanede polar gibi yelek aldık tabi bunlar hep krem-sarı ve yesil renkte. aaa unutmadan birde bebek bezi aldık ama daha 1 paket kaydirigubbakcemile2

canım banada dr. senın gibi dedi ama ben hala düzgün beslenemıyorum
özellikle sabahları hiçbirşey yiyemıyorum....

Kızlar ben çıkıyorum.Bugün baya bi halsizlik ve baş dönmesi vardı izin aldım gidip biraz uzanacağım. Uykusuzluktan sanırım. Görüşürüz yarın inşallah. Kendinize iyi bakın. Öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan

merhaba kızlar bende ocak annesi olacagım inş.arada bakıyorum size sorularınıza cevap verebilirim:)))
alışveriş için acele etmeyin yada kız erkek için olanlardan alın.zira biizm topikte 5.ayda bile cinsiyeti degişen oldu:))bense 5 buçuk aylıgım ama hala göstermiyor ben napim düşünün:)))
giysi konusunda 0-3 ay kışlık alabilirsiniz...evler kombili artık..ama daha çok 3-6 ay almanız daha faydalı olacaktır...çıtçıtlı badi ve penye battaniye en çok kullanılan eşyalarmış şimdilik benden bukladar...
güzel bir hamilelik geçirmenizi diliyorum....

Canm bebeklerimiz aslında cok iyi bir zamanda dünyaya geliyor .Battaniyesinin içine sararsın sımsıkı hasta olmazlar sonrada bahar yaz kıpır kıpır hareketleri basladıgında yaz ayları olacak , Ben cok fazla birşey almayı düşünmüyorum ilk etapta.Bebekler cok cabuk büyüyormuş .Çok kalın olmayan penye türü şeyler alırım diye düşünüyorum.

Merhaba Shine. Seni burda görmek güzel. Çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna
Merhaba canm. Senin meleğin cinsiyetide bellimi ? ınşallah 3 lü testin hayırlısı ile atlatırsın.

Ohh ohhh alışverişi yarılamıssın :) Sen yeni katıldın galiba aramıza hoşgeldin canm.

ılık su tatlım 1 lt bir tatlı kaşığı elma sirkesi 2 lt 2 tatlı kaşığı miktarını kendin ayarlıyabilirsin ben sadece 1 kez yaptım düzeldi inşallah sende de işe yarar.

canım ALLAH senden razı olsun dediğini yaptım tamamen geçirmedi ama yarım saat içinde rahatlattı azalttı sancımı aklınızda bununsun kızlar

nasılsınız kızlar sizde uykusuzluk yaşıyormusunuz 1 aydır sabahın 7 sinde gözlerim açılıyor gecede geç yatıyorum bütün gece defalarca uyanıyorum deliksiz uyumayı çok özledim

tamamıyle katılıyorum, ben de bazen nomal doğum yapabilirmiyim diye düşünüyorum ama eşim hep karşı çıkıyor.tüp bebeklere normal doğum yaptırmıyorlar mesela kıymetli bebek diyorlar.normal doğum bebek için sezeryandan daha riskli çünkü.

ayrıca benim dünde yazmıştım 21 yaşında bir kuzenim var. çocuk 9 ay anne karnında normal geliştiği halde normal doğumda doğum kanalında sıkışıp kanalda normalden birkaç dakika fazla kaldığından sağ beyin hücreleri oksijensiz kaldı ve çocuk şu anda sol kol ve bacağını çok az kullanabiliyor.eğer beyninin sağ tarafı değilde sol tarafına oksijen gitmeseymiş zeka özürlü olabilirmiş.neyseki zekası cin gibi, ama işte bedensel özürlü oldu sapasağlam çocuk. sebep normal doğum. gerçi olacağın önüne geçmek mümkün değil, olacaksa sezeryanda da aksilik olur allah yazmamış olsun ama yine de ben sezeryan olmak istiyorum.

fatoscummm cok sagol canım benımm dun ınternetımız gıttı modemde bır sorun oluyor arada ınan cok tesekkur ederım cok zahmet verdım sana

görüşürüz adaş kendine iyi bakyerimseniben

ecrin1001 bende sizin topiği ara ara ziyaret ediyorum aldıklarınıza bakıyorum

kızlar ben çoktan başladım alışverişi şimdiden kızımın birsürü kıyafeti oldu dünde babaannesiyle bişeyler aldık bütün gün eşyalarını seviyorum ama ödüm patlıyor ya cinsiyeti değişirse diye benim çok erken belli oldu cuma günü doktora gidicem ölüyorum meraktan gerçi her aldığım yere değişim yapabileceğimi soylüyorum ama çok güzel bir duygu bu günleri gördüğüm için rabbime sonsuz şükürler olsun

Son düzenleme:
canım banada dr. senın gibi dedi ama ben hala düzgün beslenemıyorum
özellikle sabahları hiçbirşey yiyemıyorum....

valla yememiz gerekiyor artık sanırım bundan sonra çok daha öenmli

valla bende normal doğumda öle şeyler olduğunu duymuştum bende korkuyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…