ay kızsada çıksın artık ortaya...sırnaşık şey
Görüşürz canm.Kendine ve bebişe iyi bak.:)Kızlar ben çıkıyorum.Bugün baya bi halsizlik ve baş dönmesi vardı izin aldım gidip biraz uzanacağım. Uykusuzluktan sanırım. Görüşürüz yarın inşallah. Kendinize iyi bakın. Öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan
merhaba kızlar bende ocak annesi olacagım inş.arada bakıyorum size sorularınıza cevap verebilirim:)))
alışveriş için acele etmeyin yada kız erkek için olanlardan alın.zira biizm topikte 5.ayda bile cinsiyeti degişen oldu:))bense 5 buçuk aylıgım ama hala göstermiyor ben napim düşünün:)))
giysi konusunda 0-3 ay kışlık alabilirsiniz...evler kombili artık..ama daha çok 3-6 ay almanız daha faydalı olacaktır...çıtçıtlı badi ve penye battaniye en çok kullanılan eşyalarmış şimdilik benden bukladar...
güzel bir hamilelik geçirmenizi diliyorum....
yaaa kızlar benim gibi normal doğumdan korkan varmıııııııııı???
fatoscummm cok sagol canım benımm dun ınternetımız gıttı modemde bır sorun oluyor arada ınan cok tesekkur ederım cok zahmet verdım sana
canım senın cınsıyetı bellı degılmıyıd ben sankı kız dıye hatırlıyordum
doktor amcamız kıza benziyo dedi önce sonra baktı baktı erkekde olabilir bu ay söylemedim farzet önümüzdeki ay sölücem dedi bazı erkek bebeklerin testisleri geç çıkarıbiliyo dedi...yani muallakta kaldık
Slm teyzoşlarrrrrr :kedi:ben annemin Sağındaki KIZIYIM zemuszemusBende Solundaki OĞLUYUMgamyoncuiremsu
hepinizi Öpüyoruz durumuz sağlıgımız iyi.. durumu belli olan anneleri tebrik ediyorum. severim sizin bebbişleriniziiiii:sm_cool:
Slm teyzoşlarrrrrr :kedi:ben annemin Sağındaki KIZIYIM zemuszemusBende Solundaki OĞLUYUMgamyoncuiremsu
hepinizi Öpüyoruz durumuz sağlıgımız iyi.. durumu belli olan anneleri tebrik ediyorum. severim sizin bebbişleriniziiiii:sm_cool:
kızlar benim iştahım son bir haftadır çok açıldı.. ye ye.. bugün de peynir tatlısı çıktı yemekte tam 3 tane yedim..hayatımda hiç tatlı sevmemiştim şimdi de bulantıdan ölücem...ya kızlar peki sizce benim neyim olcak?? aryaa biliyordu tahmin tutturucu ama o da ortalıkta yok ne oldu acaba iyimidir?
fatoscummm cok sagol canım benımm dun ınternetımız gıttı modemde bır sorun oluyor arada ınan cok tesekkur ederım cok zahmet verdım sana
ne zaman gıdecen canım bıdaha kı kontrole benımde 10 nunda gecmek bılmıyor vakıt
Merhaba canm. Senin meleğin cinsiyetide bellimi ? İnşallah 3 lü testin hayırlısı ile atlatırsın.
Ohh ohhh alışverişi yarılamıssın :) Sen yeni katıldın galiba aramıza hoşgeldin canm.
İyi gidiyor şükür olsun herşey yolunda oğluşumu büyütüyorum işte.Senin nasıl gidiyor ?rica ederim kızlar kendinize iyi bakın..
shine hatırladım canım nasıl gidiyor hamilelik?
tatlı yiyince erkek olur diyorlar gerçi bende tuttu ben limon suyunu sıkıp içerdim şimdi bakamıyorum bile tatlıyıda sevmezdim ama şimdi canım hep tatlı çekiyo şimdi canınız çekermi bilmem ama benim canım birkaç gündürde un helvası çekiyor anneme gidince yaptırıcam ben yaptım ama hoşuma gitmedi pek
kızlar artık oğlumu hergün hissediyorum pıtpıt vuruyo o vurdukça kalbim çıkacak gibi atıyor valla sevinçten ve heyacandan şu anda pıtpıt vuruyor
Bende pek fazla yazamam okurum arada bir yazabilirim . Çalışınca herşeyi takip edip çene yetiştirmek zor oluyor .hayır yaklaşık 1 aydan fazla zaman oldu katılalı ama genelde okuyorum çok fazla yazamıyorum.buyrunnnnnnnnn
kızlar artık oğlumu hergün hissediyorum pıtpıt vuruyo o vurdukça kalbim çıkacak gibi atıyor valla sevinçten ve heyacandan şu anda pıtpıt vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?