2010 Şubat Anneleri

Görüşürz canm.Kendine ve bebişe iyi bak.:)

Merhaba ecrin.Önceleri bende sizin topicteydim belki hatırlarsın canm.Ama benm sıpa biraz gec döllenmiş onun için 5 şubat dogum tarihi .Ne güzel faydalı bilgiler vermişssin teşekkür ederim herbir kelimesi için.
Umarım sende bir an önce ögrenirsin bebeğinin cinsiyetini.İnsan merak ediyor hergün ne beslediğini :)

Kendine iyi bak canm ara ara ugra bizim böyle faydalı bilgilere ihtiyacımız var :)
yaaa kızlar benim gibi normal doğumdan korkan varmıııııııııı???

EBRULİ59 bende açıkçası normal doğumdan korkuyorum gerçi sezeryanda zor allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize bir nefeste kurtarsın

rica ederim kızlar kendinize iyi bakın..
shine hatırladım canım nasıl gidiyor hamilelik?

kızlar benim iştahım son bir haftadır çok açıldı.. ye ye.. bugün de peynir tatlısı çıktı yemekte tam 3 tane yedim..hayatımda hiç tatlı sevmemiştim şimdi de bulantıdan ölücem...ya kızlar peki sizce benim neyim olcak?? aryaa biliyordu tahmin tutturucu ama o da ortalıkta yok ne oldu acaba iyimidir?

canım senın cınsıyetı bellı degılmıyıd ben sankı kız dıye hatırlıyordum

doktor amcamız kıza benziyo dedi önce sonra baktı baktı erkekde olabilir bu ay söylemedim farzet önümüzdeki ay sölücem dedi bazı erkek bebeklerin testisleri geç çıkarıbiliyo dedi...yani muallakta kaldık

Slm teyzoşlarrrrrr :kedi:ben annemin Sağındaki KIZIYIM zemuszemusBende Solundaki OĞLUYUMgamyoncuiremsu
hepinizi Öpüyoruz durumuz sağlıgımız iyi.. durumu belli olan anneleri tebrik ediyorum. severim sizin bebbişleriniziiiii:sm_cool:

ne zaman gıdecen canım bıdaha kı kontrole benımde 10 nunda gecmek bılmıyor vakıt

canım masallah bebıslerıne

Canım benim İkizlerinle sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirirsin inşallah.

tatlı yiyince erkek olur diyorlar gerçi bende tuttu ben limon suyunu sıkıp içerdim şimdi bakamıyorum bile tatlıyıda sevmezdim ama şimdi canım hep tatlı çekiyo şimdi canınız çekermi bilmem ama benim canım birkaç gündürde un helvası çekiyor anneme gidince yaptırıcam ben yaptım ama hoşuma gitmedi pek

aaa süper ya tebrik ederim...:lepi:

fatoscummm cok sagol canım benımm dun ınternetımız gıttı modemde bır sorun oluyor arada ınan cok tesekkur ederım cok zahmet verdım sana

ay ben yerim sizi bizde sizi öpüyoruz kuzucuklar.

ne zaman gıdecen canım bıdaha kı kontrole benımde 10 nunda gecmek bılmıyor vakıt

10 eylülde kontrolüm canım aynı günmüş :)
ben geçen ay dayanamadım başka bi doktora daha göründüm bu seferde kitledi bacakaları açmadı bi türlü...
aynen çok yavaş ilerliyo kontrol gününe kadar..

kızlar artık oğlumu hergün hissediyorum pıtpıt vuruyo o vurdukça kalbim çıkacak gibi atıyor valla sevinçten ve heyacandan şu anda pıtpıt vuruyor

Son düzenleme:
Merhaba canm. Senin meleğin cinsiyetide bellimi ? İnşallah 3 lü testin hayırlısı ile atlatırsın.

Ohh ohhh alışverişi yarılamıssın :) Sen yeni katıldın galiba aramıza hoşgeldin canm.

hayır yaklaşık 1 aydan fazla zaman oldu katılalı ama genelde okuyorum çok fazla yazamıyorum.buyrunnnnnnnnn

rica ederim kızlar kendinize iyi bakın..
shine hatırladım canım nasıl gidiyor hamilelik?
İyi gidiyor şükür olsun herşey yolunda oğluşumu büyütüyorum işte.Senin nasıl gidiyor ?

Bence pekte dogru değil onlar çünkü ben cok tatlı seven biriydim.Hamileliğimden beri tatlıya okadar düşkünlüğüm kalmadı.Ve oğlum olacak hayırlısı ile.

Ayyyy canm yerim ben onları alllahım saglıklı sıhhatli kollarına almak nasip etsin bebişlerini.Negüzel iki duyguyuda bir anda tadacaksın.

hayır yaklaşık 1 aydan fazla zaman oldu katılalı ama genelde okuyorum çok fazla yazamıyorum.buyrunnnnnnnnn
Bende pek fazla yazamam okurum arada bir yazabilirim . Çalışınca herşeyi takip edip çene yetiştirmek zor oluyor .
kızlar artık oğlumu hergün hissediyorum pıtpıt vuruyo o vurdukça kalbim çıkacak gibi atıyor valla sevinçten ve heyacandan şu anda pıtpıt vuruyor

Ayyyy bende bir an önce hissetmek istiyorum artık bebişimi .Senin 2. hamileliğinmi canm ? İlk hamilelikte biraz geç hissedilir diyorlarda onun için sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…