Bende pek fazla yazamam okurum arada bir yazabilirim . Çalışınca herşeyi takip edip çene yetiştirmek zor oluyor .
Ayyyy bende bir an önce hissetmek istiyorum artık bebişimi .Senin 2. hamileliğinmi canm ? İlk hamilelikte biraz geç hissedilir diyorlarda onun için sordum.
ilk hamileliğim canım önceden ara ara hissediyordum şimdi hergün hissediyorum özellikle ceviz yedikten sonra
merhabalar
bende şubat annesi olacağım.
daha cinsiyeti belli değil listede öğrenen biçok kişi var nasıl öğrendiniz?
sevgiler
Slm teyzoşlarrrrrr :kedi:ben annemin Sağındaki KIZIYIM zemuszemusBende Solundaki OĞLUYUMgamyoncuiremsu
hepinizi Öpüyoruz durumuz sağlıgımız iyi.. durumu belli olan anneleri tebrik ediyorum. severim sizin bebbişleriniziiiii:sm_cool:
merhabalar
sevgiler
Ceviz yedikten sonramı ay bende deniyorum hemen :) Bakalım hissedebilecekmiyim bende.
Slm teyzoşlarrrrrr :kedi:ben annemin Sağındaki KIZIYIM zemuszemusBende Solundaki OĞLUYUMgamyoncuiremsu
hepinizi Öpüyoruz durumuz sağlıgımız iyi.. durumu belli olan anneleri tebrik ediyorum. severim sizin bebbişleriniziiiii:sm_cool:
merhabalar
sevgiler
benim bebiş bugün pıtır pıtır hiç durmuyo...
ayy canlarım benimm... yesin onları teyzesi... sevilaycım ben de seni merak ediyordum ve içimdem biri kız, biri oğlan olsa tam süper olur diyordum :)) Rabbim ikisini de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
hoşgeldin canım aramıza. ben 12. haftada ikili test sırasında öğrendim. kaç haftalıksın?
maşallah annesi,keyfi yerinde zuzunun demekkii..
maşallah annesi,keyfi yerinde zuzunun demekkii..
Yaren_h Arzu hanıma gidiyorum ama birde İbrahim Demir beye gitmek istiyorum farklı gelirse değiştirebilirim.
kızlar bende kızımn hareketlerini çok net hissediyorum bugün çok güzel oynuyo valla kıpırdak bişeymi olucak ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?