2010 Şubat Anneleri

sevilay maşallah
Allah ın çok güzel bir lutfu bir seferde iki tane yavru hem kız ve erkek inş. sağlıkla ikisinide kucağına alırsın Allah bakmanız içinde kuvvet versin babasıyla sana

ilk gebeliklerde geç hissedilirmiş canım merak etme yakında pıt pıt vurmaya başlar

ilk hamileliğim canım önceden ara ara hissediyordum şimdi hergün hissediyorum özellikle ceviz yedikten sonra

merhabalar
bende şubat annesi olacağım.
daha cinsiyeti belli değil listede öğrenen biçok kişi var nasıl öğrendiniz?
sevgiler

ay canım ya süper ne kadar mutluyum seninm adına ikizlere seviniyoduk birde iki cinsiyetide bir kerede yaşıycaksın hayırlısıyla... Allah tamamnına erdirsin canım sağlılı sıhatli...

merhabalar
sevgiler

hayırlı olsun canım... sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin Rabbim kucağına... Nasıl öğrendiniz kısmına gelince benim biraz zor oldu ama dr. sağolsun uzun çabalamalardan sonra poposuna ulaşmayı başardı .. kaydirigubbakcemile3

Ceviz yedikten sonramı ay bende deniyorum hemen :) Bakalım hissedebilecekmiyim bende.

bende hala metro çikolatayı tavsiye ediyorum... özellikle aç karnına... vuruş kuvveti bile değişiyo resmen.... daha güçlü vuruyo...

ayy canlarım benimm... yesin onları teyzesi... sevilaycım ben de seni merak ediyordum ve içimdem biri kız, biri oğlan olsa tam süper olur diyordum :)) Rabbim ikisini de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

merhabalar
sevgiler

hoşgeldin canım aramıza. ben 12. haftada ikili test sırasında öğrendim. kaç haftalıksın?

benim bebiş bugün pıtır pıtır hiç durmuyo...

maşallah annesi,keyfi yerinde zuzunun demekkii..

yarencım senın bcgh degerın kac cıktı onun degerıyle cınsıyet tahmını yapıldıgını okumustum

Yaren_h canım bana bir soru sormuştun cevapladım ama görmedin sanırım. tekrar yazayım

Arzu hanıma gidiyorum ama birde ıbrahim Demir beye gitmek istiyorum farklı gelirse değiştirebilirim.

kızlar bende kızımn hareketlerini çok net hissediyorum bugün çok güzel oynuyo valla kıpırdak bişeymi olucak ne acaba

kızlar ben yine başladım limon yemeğe faydalı birşey değil ya günde 1 kg yesem yine canım limon istiyor.benim kızım olursa ekşi yüğenin kızı oluyormuş lafı doğrulanacak.kız anneleri sizde ekşi olayı nedir.

maşallah annesi,keyfi yerinde zuzunun demekkii..

heralde öyle teyzesi...:)

Yaren_h Arzu hanıma gidiyorum ama birde İbrahim Demir beye gitmek istiyorum farklı gelirse değiştirebilirim.

ibrahim demire gittim çok iyi oda ama bana yinede çok açıklayıcı gelmedi arzu hanımı ilk zamanlarda bıraktım zaten...
fatma abla benim doktorumuda bi dene...çetin bey

valla şu cinsiyetle ilgili herşey bana tuttu sanırım belkide tesadüftür dicem ama ekşi çok yedim cidden mesela basenlerden kilo aldım,o takvimlerde hepiciği tuttu benim,bchg değerimde 50,1 di eşimle benim kan yenileme olayım vardıya beimki önce yenilenmiş oluyo bebeğim kız çıktı ha bilmem tesadüftür belki.herşeyi rabbim bilir öncee tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…