2010 Şubat Anneleri

Canım benim de kızım olacak. Canım bol bol turşu çekiyo. Turşu ekşiden sayılır mı ki?:CüvCüv:

yarencım senın bcgh degerın kac cıktı onun degerıyle cınsıyet tahmını yapıldıgını okumustum

bilmiyorum ki canımm ya.. 5. haftada yani ilk öğrendiğimde 768 di, sonrakilerde hiç dikkatimi çekmedi :)

Yaren_h canım bana bir soru sormuştun cevapladım ama görmedin sanırım. tekrar yazayım

Arzu hanıma gidiyorum ama birde İbrahim Demir beye gitmek istiyorum farklı gelirse değiştirebilirim.

gördüm canım. Benimki sadece meraktı, kime gittiğini merak etmiştim :)) Dün akşamki oturmada İbrahim Demir'in epidural sezeryanını konuşuyorlardı..ben hiç tanımıyorum ama.

ben de melikgazi'de cahit bey'e gidiyorum, ben de çok memnunum,herkes de memnun. beğenmezsen aklında bulunsun.

Canım benim de kızım olacak. Canım bol bol turşu çekiyo. Turşu ekşiden sayılır mı ki?:CüvCüv:

turşu ekşiden sayılıyor tabi bende 2. ayımda felan gece kalkıp limona tuz döküp yalıyodum -tatlicadiarzu- valla turşuyuda nasıl yiyorum sonrada kaşınıyorum oyüzden artık tutuyorum kendimi.. ama şu var ben tatlıda çok yiyorum

canım sen ogrendın mı cınsıyetını ben gecmısı okumadım o yuzden hersee fransız kalıyorum hayırlı olsun kızın masallah

öğrendim canım dün öğrendik hatta 2-3 kes sordum doktora evet pembelere başlayın dedi doktor amcası kızımın

canım sen kan degerını dıyosun ılk haftalarda yapılan ben ıkılı yapılıyor ya onda yazan degerı sormustum

Ücretler nasıl Yarencim, melikgazide ilk gebeliğimde yaklaşık 7 yıl önce muayenelere 30 tl veriyordum da.

kızlar bende kızımn hareketlerini çok net hissediyorum bugün çok güzel oynuyo valla kıpırdak bişeymi olucak ne acaba

canım hala metronun etkisidir benli kaydirigubbakcemile3

bende ekşiciyim canım limon değil ama turşuya bayılıyorum... yada meyvenin ekşisine ne yesem ekşi olsun istiyorum...

benimki 18 haftalık ama tık yok kız olduğu içinmi ki?

çok hafif hissediliyor hareketler belki sendede oluyodur ama fark etmemişsindir gerçi daha geçte hissedilebiliyormuş bir yerde okudum 22. haftada daha yeni hissedenler oluyormuş

Erciyeste ki çetin beymi gülşahcım,

sızkayserılıdınız dımı canım bende gıtmıstım kayserıye bı kac kere guzel yer hatta o kadar sevdım kı ızını bıle tasıyorum sol elımı otobusun kapısına sıkıstırdım kayserıde parmaklarım koptu dıkıs ızlerı var 4 parmaımda bıraz da az hıssedıyorum tabı ama Allahtan dıkıldı hemen

öğrendim canım dün öğrendik hatta 2-3 kes sordum doktora evet pembelere başlayın dedi doktor amcası kızımın

sen de kız hıssedıyordun dımı canım

voles serap kızlar metro çikolata yeme işni yazdım bikenara bende giderken yicem :ecrin_bebek:
gerçi ben dün gece bebeğimin hareketlerini hissettim böle kendini biryere topluyo sonra pıtır pıtır kayıyo sankii ayy çok gari oldumm babası uyuyodu kanepede 50 kere kalk yerine dedim sinir oldum oarada kıırdama başladıı kaydirigubbakcemile3

hcg değerine göre tahmin nasıl oluyo ben 4,5 haftalıkken 3392 çıkmıştı ne oluyo şimdi cinsiyeti

canım hanı ıkılı test yaptırıyoruz ya orda free bchg degerı var 50 ve ustu cıkarsa kız 50 altı cıkarsa erkek dıyorlar ama tabı kesınlıgı yok ole okumustum ılk haftalarda yapılan kan testınde kı deger degıl canımm

çok hafif hissediliyor hareketler belki sendede oluyodur ama fark etmemişsindir gerçi daha geçte hissedilebiliyormuş bir yerde okudum 22. haftada daha yeni hissedenler oluyormuş

belkide ben anlamıyorum. bide benim bebiş aşağıdaymış dışarı felan çıkmıyorum 6 aylık olana kadar dikkat etmem lazımmış daha çok yatıyorum. belki aşağıda olduğu için anlamıyorum zaten o kadar ağrım sancım varki arada kaynıyodur.

hımm orası kaçtı hatırlamıyorum ki tühh bi tıp merkezine gidince kağıdı doktor aldı neyse

ben onun çok doğru olduğuna inanmıyorum canım... yani öyle olsa bütün dr.lar cinsiyeti söylerler değere bakıp hiç birimizde bu kadar stres yapmayız yok bacağını açmadı yok poposunu döndü diye.. şimdiye kadar çoktan öğrenmiştik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…