kızlar ben yine başladım limon yemeğe faydalı birşey değil ya günde 1 kg yesem yine canım limon istiyor.benim kızım olursa ekşi yüğenin kızı oluyormuş lafı doğrulanacak.kız anneleri sizde ekşi olayı nedir.
kaç haftalık senin kızın canım
yarencım senın bcgh degerın kac cıktı onun degerıyle cınsıyet tahmını yapıldıgını okumustum
Yaren_h canım bana bir soru sormuştun cevapladım ama görmedin sanırım. tekrar yazayım
Arzu hanıma gidiyorum ama birde İbrahim Demir beye gitmek istiyorum farklı gelirse değiştirebilirim.
Canım benim de kızım olacak. Canım bol bol turşu çekiyo. Turşu ekşiden sayılır mı ki?:CüvCüv:
heralde öyle teyzesi...:)
ibrahim demire gittim çok iyi oda ama bana yinede çok açıklayıcı gelmedi arzu hanımı ilk zamanlarda bıraktım zaten...
fatma abla benim doktorumuda bi dene...çetin bey
canım sen ogrendın mı cınsıyetını ben gecmısı okumadım o yuzden hersee fransız kalıyorum hayırlı olsun kızın masallah
bilmiyorum ki canımm ya.. 5. haftada yani ilk öğrendiğimde 768 di, sonrakilerde hiç dikkatimi çekmedi :)
gördüm canım. Benimki sadece meraktı, kime gittiğini merak etmiştim :)) Dün akşamki oturmada İbrahim Demir'in epidural sezeryanını konuşuyorlardı..ben hiç tanımıyorum ama.
ben de melikgazi'de cahit bey'e gidiyorum, ben de çok memnunum,herkes de memnun. beğenmezsen aklında bulunsun.
gördüm canım. Benimki sadece meraktı, kime gittiğini merak etmiştim :)) Dün akşamki oturmada İbrahim Demir'in epidural sezeryanını konuşuyorlardı..ben hiç tanımıyorum ama.
ben de melikgazi'de cahit bey'e gidiyorum, ben de çok memnunum,herkes de memnun. beğenmezsen aklında bulunsun.
kızlar bende kızımn hareketlerini çok net hissediyorum bugün çok güzel oynuyo valla kıpırdak bişeymi olucak ne acaba
kızlar ben yine başladım limon yemeğe faydalı birşey değil ya günde 1 kg yesem yine canım limon istiyor.benim kızım olursa ekşi yüğenin kızı oluyormuş lafı doğrulanacak.kız anneleri sizde ekşi olayı nedir.
yarencım senın bcgh degerın kac cıktı onun degerıyle cınsıyet tahmını yapıldıgını okumustum
benimki 18 haftalık ama tık yok kız olduğu içinmi ki?
Erciyeste ki çetin beymi gülşahcım,
öğrendim canım dün öğrendik hatta 2-3 kes sordum doktora evet pembelere başlayın dedi doktor amcası kızımın
canım sen kan degerını dıyosun ılk haftalarda yapılan ben ıkılı yapılıyor ya onda yazan degerı sormustum
hcg değerine göre tahmin nasıl oluyo ben 4,5 haftalıkken 3392 çıkmıştı ne oluyo şimdi cinsiyeti
çok hafif hissediliyor hareketler belki sendede oluyodur ama fark etmemişsindir gerçi daha geçte hissedilebiliyormuş bir yerde okudum 22. haftada daha yeni hissedenler oluyormuş
evet bende duydum hatta soracaktım unuttum benim 37,5 çıktı 50den aşağı olursa erkek yukarıysa kız diyolar ve benim erkek doğru yani
Erciyeste ki çetin beymi gülşahcım,
canım hanı ıkılı test yaptırıyoruz ya orda free bchg degerı var 50 ve ustu cıkarsa kız 50 altı cıkarsa erkek dıyorlar ama tabı kesınlıgı yok ole okumustum ılk haftalarda yapılan kan testınde kı deger degıl canımm
canım hanı ıkılı test yaptırıyoruz ya orda free bchg degerı var 50 ve ustu cıkarsa kız 50 altı cıkarsa erkek dıyorlar ama tabı kesınlıgı yok ole okumustum ılk haftalarda yapılan kan testınde kı deger degıl canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?