2010 Şubat Anneleri

canım onun zaten kesınlıgı kanıtlanmamıs ve bazı ınsanlar aldırı korkusuyla solenmesı yasaklanmıs dıye bılıyorum bu cınsıyetı erken ogrenmeyle ılgılı cogu sey yasak zaten ıstenmıyen cınsıyette gebelık sonlandırlılır dıye bencede solenmemelı zaten

ama benim abimin eşi cinsiyet öğrenmeye gittiğinde dr kıza benziyor demişti ve 3lü test iştemişti test sonuçları çıkınca kesin belli olur demişti o zaman bende şaşırdım ne alakası var test sonucuyla diye

valla bende ekşiciyim turşu hele bardak bardak turşu suyu içtim salatalık hele kütür kütür meyveyide hep ekşi yeşil elma yiyorum hala daha

selam güzel anneler neler yapıyorsunuz bakalım.
biz bugün 17+1 olduk cumartesi günüde dr kontrolümüz var.
bakalım dr amcasının dediği doğru çıkacakmı erkek demişti bize.
çin takvimini uyguladık güya kız olsun diye ama dr'umuz bize erkek diyor.
hep tatlı yiyorum acaba gerçekten erkek mi benim bebişim teyzeleri :uhm:

bak öğleden sonra şimdi yanma manma kalmadı..akşama da başlar şişkinlik:)

günaydın kızlar
cinsiyet öğrenmeyen ne kadar az kişi kaldık..
ben de istiyorummmmm
taaaaaa 15 inde gidecem çok var dahaaaa
ben de kalan az kişilerdenim:)))
bakalım ben de tutacak mı ekşiyi hep severdim hem de yerdim hamilelik başlarında herkes ekşi yermiş ama bir sitede yazıyordu ben de şimdi ekşi olayı azaldı onu merak edttim... ama tatlı hiç sevmez yemezdim ondan diyorm..tutcak mı bakalım bu tatlı yiyenin oğlu olur ?

ya ben böyle knouşuyourm da eşim benimle dalga geçiyor hurafelerle yaşıyorsun diye bi de bilim insanı olcaksın diyee... eee napıyım çatlıcam herkes öğrendi cinsiyetleri ben de zaman geçiriyorum ne yapayım dimikaydirigubbakcemile2

merhabalar
bende şubat annesi olacağım.
daha cinsiyeti belli değil listede öğrenen biçok kişi var nasıl öğrendiniz?
sevgiler
HOŞGELDıN!!!Şubatın kaçı gibi Tahmini doğum??
afiyet olsun bakalım tutuyormu bu da ben de merak ettim...
ay ben yerim sizi bizde sizi öpüyoruz kuzucuklar.

kızlar şefim bastı da göndere basıvermişim düzelttim şimdi:)

Son düzenleme:

hayırlısı canım sağlıklı olsunda
Allah gönlündeki versin inş.

hadi hayırlısı canım.. valla ben hem tatlı hem ekşi yiyodum kız dedi dr. bende anlamadım yoksa bitanede erkek varda saklanıyomuu sırnaşık şey

Arkadaşlar bir şey soracağım.Ben internette hesapladığımda 16+5 çıkıyorum. Doktorumun dediğine göre ise 17+1 im hangisi doğru sizcekafamçokkarıştı

Evet canım Kayseriliyim, çok iyi hatırların yokmuş çok geçmiş olsun canım, bekleriz yine harika oldu Kayserimiz.

Bakayım hemen internetten, melikgaziden cahit beye baktım az önce yazdıklarını okudum güven veriyor gibi. Ama konuşmadan görüşmeden olmaz ki.

Hayırlısı olsun canım, güzel haberlerle gelirsin inş.

valla benimde dün doktor normalde 17 haftalıksın dedi sat ye göre ama orda 18 haftalık çıktı 1 hafta öndeymişiz.ama sorun yok dedi

Arkadaşlar bir şey soracağım.Ben internette hesapladığımda 16+5 çıkıyorum. Doktorumun dediğine göre ise 17+1 im hangisi doğru sizcekafamçokkarıştı

canım ben hep bu siteden bakıyorum kaç haftalık olduğuma dr'um verdiği tarihle aynı çıkıyor zaten.ama sitede de belirtmişler 3 gün hata payı olabilir diye.sen buraya bi bak istersen.

Hafta hafta gebelik (hamilelik) dönemi - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…