ben onun çok doğru olduğuna inanmıyorum canım... yani öyle olsa bütün dr.lar cinsiyeti söylerler değere bakıp hiç birimizde bu kadar stres yapmayız yok bacağını açmadı yok poposunu döndü diye.. şimdiye kadar çoktan öğrenmiştik....
ben onun çok doğru olduğuna inanmıyorum canım... yani öyle olsa bütün dr.lar cinsiyeti söylerler değere bakıp hiç birimizde bu kadar stres yapmayız yok bacağını açmadı yok poposunu döndü diye.. şimdiye kadar çoktan öğrenmiştik....
canım hala metronun etkisidir benli kaydirigubbakcemile3
valla olabilir canım enerji sınırsız bak şuan yazıyorumya bir yandan pıt pıt vuruyo bende varım diyo teyzelerine kızlar kesinlikle metro diyorum..
bende ekşiciyim canım limon değil ama turşuya bayılıyorum... yada meyvenin ekşisine ne yesem ekşi olsun istiyorum...
bak öğleden sonra şimdi yanma manma kalmadı..akşama da başlar şişkinlik:)günaydın canlarım hayırlı günler olsun inş.
günaydın canım.... bu haftalarda başlayabiliri yanmalar bebeğin saçları oluşmaya başladı... gerçi geçen tv de bi dr. izledim yanmayla alakalı... saçın mide yanması yaptığı konusunda bilimsel bi kanıt yok ama halk arasında böyle bi inanış var diyor... sonuçta bizde eskilerin yalancısıyız kaydirigubbakcemile3
. Şeniz
ben de kalan az kişilerdenim:)))günaydın kızlar
cinsiyet öğrenmeyen ne kadar az kişi kaldık..
ben de istiyorummmmm
taaaaaa 15 inde gidecem çok var dahaaaa
bakalım ben de tutacak mı ekşiyi hep severdim hem de yerdim hamilelik başlarında herkes ekşi yermiş ama bir sitede yazıyordu ben de şimdi ekşi olayı azaldı onu merak edttim... ama tatlı hiç sevmez yemezdim ondan diyorm..tutcak mı bakalım bu tatlı yiyenin oğlu olur ?tatlı yiyince erkek olur diyorlar gerçi bende tuttu ben limon suyunu sıkıp içerdim şimdi bakamıyorum bile tatlıyıda sevmezdim ama şimdi canım hep tatlı çekiyo şimdi canınız çekermi bilmem ama benim canım birkaç gündürde un helvası çekiyor anneme gidince yaptırıcam ben yaptım ama hoşuma gitmedi pek
HOŞGELDıN!!!Şubatın kaçı gibi Tahmini doğum??merhabalar
bende şubat annesi olacağım.
daha cinsiyeti belli değil listede öğrenen biçok kişi var nasıl öğrendiniz?
sevgiler
afiyet olsun bakalım tutuyormu bu da ben de merak ettim...kızlar ben yine başladım limon yemeğe faydalı birşey değil ya günde 1 kg yesem yine canım limon istiyor.benim kızım olursa ekşi yüğenin kızı oluyormuş lafı doğrulanacak.kız anneleri sizde ekşi olayı nedir.
ay ben yerim sizi bizde sizi öpüyoruz kuzucuklar.
selam güzel anneler neler yapıyorsunuz bakalım.
biz bugün 17+1 olduk cumartesi günüde dr kontrolümüz var.
bakalım dr amcasının dediği doğru çıkacakmı erkek demişti bize.
çin takvimini uyguladık güya kız olsun diye ama dr'umuz bize erkek diyor.
hep tatlı yiyorum acaba gerçekten erkek mi benim bebişim teyzeleri :uhm:
sızkayserılıdınız dımı canım bende gıtmıstım kayserıye bı kac kere guzel yer hatta o kadar sevdım kı ızını bıle tasıyorum sol elımı otobusun kapısına sıkıstırdım kayserıde parmaklarım koptu dıkıs ızlerı var 4 parmaımda bıraz da az hıssedıyorum tabı ama Allahtan dıkıldı hemen
evet abla
Arkadaşlar bir şey soracağım.Ben internette hesapladığımda 16+5 çıkıyorum. Doktorumun dediğine göre ise 17+1 im hangisi doğru sizcekafamçokkarıştı
Arkadaşlar bir şey soracağım.Ben internette hesapladığımda 16+5 çıkıyorum. Doktorumun dediğine göre ise 17+1 im hangisi doğru sizcekafamçokkarıştı
canım ben hep bu siteden bakıyorum kaç haftalık olduğuma dr'um verdiği tarihle aynı çıkıyor zaten.ama sitede de belirtmişler 3 gün hata payı olabilir diye.sen buraya bi bak istersen.
Hafta hafta gebelik (hamilelik) dönemi - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
çocuğun gelişimine göre mi bakıyorlar ki mydarling
herkes neden sustu yoksa topiğe bir kız dahamı gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?