2010 Şubat Anneleri

kızlar benim ikili testimde bchgb diye bişi yok. hcgb var oda 55.586 çıkmış bumudur kız erkek belli eden ozaman benimde kız.

iyiyim bende canım.normalde pazartesi çıkması gerekiyor ama hastane işine belli olmuyoki.bakalım inşallah çıkar

inşallah canım hayırlı haberlerle inşallah. şu mübarek günlerde allah dualarımızı kabul etsin. sağlıkla bebeklerimize kavuştursun bizleri.

inşallah canım hayırlı haberlerle inşallah. şu mübarek günlerde allah dualarımızı kabul etsin. sağlıkla bebeklerimize kavuştursun bizleri.

amin canım cümlemizinkini şu son günlerde o kadar hareketlemndiki küt küt vuruyor. biraz önce kucağımda tepsi vardı yemek yiyodum herhalde rahatsız etti onu nasıl vuruyor.böyle hareketlerini hissedincede kötü bişey kondurmak istemiyorum hiç..

amin canım. evet çok zor.bizim için şu test sonuçları çok stresli. seni çok iyi anlıyorum. allah dualarımızı kabul etsin. ben daha hareketlerini hissetmiyorum arkadaşım. sanki hamile değilim. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…