amin canım. evet çok zor.bizim için şu test sonuçları çok stresli. seni çok iyi anlıyorum. allah dualarımızı kabul etsin. ben daha hareketlerini hissetmiyorum arkadaşım. sanki hamile değilim. :roflol:[/
inşallah canım. bende 1 hafta öncesine kadar senin gibiydim.hiç mşdemde bulanmadığı için hamile olduğumu unutuyodum bile
kızlar hastaneyi aradım şimdi 3 lü sonucumu faxlıycaklar ölüyorum heyecandan dua edin ne olur...
kızlar hastaneyi aradım şimdi 3 lü sonucumu faxlıycaklar ölüyorum heyecandan dua edin ne olur...
amin canım cümlemizinkini şu son günlerde o kadar hareketlemndiki küt küt vuruyor. biraz önce kucağımda tepsi vardı yemek yiyodum herhalde rahatsız etti onu nasıl vuruyor.böyle hareketlerini hissedincede kötü bişey kondurmak istemiyorum hiç..
canım dualarımız seninle. hayırlı haberler ver bize inşallah.
canım ınsallah sonucların cok guzel cıkmıstır
sağolun kızlar aminnn off walla gelmei daha kalbim güm güm yarın çıkıcaktı normalde yarına göre hazırlamıştım kendimi... ama bi şansımı deniyim belki çıkmıştır dedim çıkmadı demesini bekliyodum ama çıktı diyincede kalbim yerinden çıkıcak sandım... faxlarmısınız hemen dedim bekliyorum... offf
sağolun kızlar aminnn off walla gelmei daha kalbim güm güm yarın çıkıcaktı normalde yarına göre hazırlamıştım kendimi... ama bi şansımı deniyim belki çıkmıştır dedim çıkmadı demesini bekliyodum ama çıktı diyincede kalbim yerinden çıkıcak sandım... faxlarmısınız hemen dedim bekliyorum... offf
canım ya hiç kötü düşünme... bişey diyim mi senin sonuçlarının iyi çıkacağı konusunda en ufak bi şüphe yok biliyomusun içimde... üstelik Allah korusun bişey olsa senin ufaklık o kadar hareketli o kadar yaramaz olur mu hiç... maşallah içerde fırıl fırıl kaydirigubbakcemile3 hiç sıkma canını emin ol adımın Esra olduğunu bildiğim kadar eminim sonuçlarından da....
kızlar bu arada bişey soracağım. ağdanın bebeğe zararı varmıdır? bide düşünüyorum karnımız büyüdüğü zaman ağdayı nasıl yapacağız ? en çokta bu konuda geriliyorum.
kızlar bu arada bişey soracağım. ağdanın bebeğe zararı varmıdır? bide düşünüyorum karnımız büyüdüğü zaman ağdayı nasıl yapacağız ? en çokta bu konuda geriliyorum.
kızlar bu arada bişey soracağım. Ağdanın bebeğe zararı varmıdır? Bide düşünüyorum karnımız büyüdüğü zaman ağdayı nasıl yapacağız ? En çokta bu konuda geriliyorum.
canım ben zaten kendim yapmıyorum ama yaptırdım hiçbir zararı yokmuş ben her ay yaptırıyorum
hadi cnm iyi sonuclar gelecek insallah..
canım en azından yarını beklemek zorunda kalmadın. bu test sonucunuda alınca rahatlayacaksın canım. darısı hepimizin başına tatlım.
sağol canım ya inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğar..
handecİm Öle Şeyler dÜŞÜnme İİ Çıkacak sonuÇlar.
voles İnŞallah İİ Çıkıcak canım.
canım bence doktora sor.çünkü burda okumuştum doktor kesinlikle yaptırmayın demişti.
canım onu bende hep dusunuyorum nasıl yapacaz dıye bıde ben bı kere agdadan mantar oldum o yuzden agdacılarda yaptıramıyorumda kendımde yapamayacagım ılerleyen zamanlarda nolacak bılmıyorum
sağolun kızlar inşallah aminnn.... evet yarını beklemiycem ama ne biliyim çok hazırlıksız yakalandım ya... inşallah temizdir... ne anlıycaksam sonuçlardanda istedim ama hep birlikte çözeriz artık...
çözmeye çalışırız canım. çözerizde herhalde. çünkü çıkan sonuçların yanında sınırdaki değerler neler yazıyor ya oradanda anlaşılıyo. zaten sayfanın en başında test sonucu negatif yada allah esirgesin pozitif diye yazıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?