2010 Şubat Anneleri

kızlar hastaneyi aradım şimdi 3 lü sonucumu faxlıycaklar ölüyorum heyecandan dua edin ne olur...

canım ya hiç kötü düşünme... bişey diyim mi senin sonuçlarının iyi çıkacağı konusunda en ufak bi şüphe yok biliyomusun içimde... üstelik Allah korusun bişey olsa senin ufaklık o kadar hareketli o kadar yaramaz olur mu hiç... maşallah içerde fırıl fırıl kaydirigubbakcemile3 hiç sıkma canını emin ol adımın Esra olduğunu bildiğim kadar eminim sonuçlarından da....

canım dualarımız seninle. hayırlı haberler ver bize inşallah.

canım ınsallah sonucların cok guzel cıkmıstır

sağolun kızlar aminnn off walla gelmei daha kalbim güm güm yarın çıkıcaktı normalde yarına göre hazırlamıştım kendimi... ama bi şansımı deniyim belki çıkmıştır dedim çıkmadı demesini bekliyodum ama çıktı diyincede kalbim yerinden çıkıcak sandım... faxlarmısınız hemen dedim bekliyorum... offf

hadi cnm iyi sonuclar gelecek insallah..

canım en azından yarını beklemek zorunda kalmadın. bu test sonucunuda alınca rahatlayacaksın canım. darısı hepimizin başına tatlım.

sağol canım ya inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğar..

kızlar bu arada bişey soracağım. ağdanın bebeğe zararı varmıdır? bide düşünüyorum karnımız büyüdüğü zaman ağdayı nasıl yapacağız ? en çokta bu konuda geriliyorum.

handecım Öle Şeyler dÜŞÜnme ıı Çıkacak sonuÇlar.
voles ınŞallah ıı Çıkıcak canım.

kızlar bu arada bişey soracağım. ağdanın bebeğe zararı varmıdır? bide düşünüyorum karnımız büyüdüğü zaman ağdayı nasıl yapacağız ? en çokta bu konuda geriliyorum.

canım ben zaten kendim yapmıyorum ama yaptırdım hiçbir zararı yokmuş ben her ay yaptırıyorum

canım onu bende hep dusunuyorum nasıl yapacaz dıye bıde ben bı kere agdadan mantar oldum o yuzden agdacılarda yaptıramıyorumda kendımde yapamayacagım ılerleyen zamanlarda nolacak bılmıyorum

kızlar bu arada bişey soracağım. Ağdanın bebeğe zararı varmıdır? Bide düşünüyorum karnımız büyüdüğü zaman ağdayı nasıl yapacağız ? En çokta bu konuda geriliyorum.

canım bence doktora sor.çünkü burda okumuştum doktor kesinlikle yaptırmayın demişti.

canım ben zaten kendim yapmıyorum ama yaptırdım hiçbir zararı yokmuş ben her ay yaptırıyorum

ben karnım çok çıkmadığı için kendim yapıyorum ama ilerleyen zamanlar ne olacak hiiiiiiiiçççççççç bilmiyorum. diğer türlüde yaptırmaya çok utanıyorum. bi yensem şu utanmak konusunu bende yaptırabilsem rahatlıcam.

hadi cnm iyi sonuclar gelecek insallah..

canım en azından yarını beklemek zorunda kalmadın. bu test sonucunuda alınca rahatlayacaksın canım. darısı hepimizin başına tatlım.

sağolun kızlar inşallah aminnn.... evet yarını beklemiycem ama ne biliyim çok hazırlıksız yakalandım ya... inşallah temizdir... ne anlıycaksam sonuçlardanda istedim ama hep birlikte çözeriz artık...

sağol canım ya inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğar..

aminnnn inşallah canım inşallahhh :Saruboceq:

canım ben ağdayı kendim yapmıyodum zaten... yine aynen devam...

handecİm Öle Şeyler dÜŞÜnme İİ Çıkacak sonuÇlar.
voles İnŞallah İİ Çıkıcak canım.

inşallah canım sağol... hala gelmedi bekliyorum... iyice stres oldum he bi hayırlısıyla gelseydi... 5 dk önce nasıldım şimdi halime bak üstümden ter boşlıyo bi anda değişti herşey...

canım onu bende hep dusunuyorum nasıl yapacaz dıye bıde ben bı kere agdadan mantar oldum o yuzden agdacılarda yaptıramıyorumda kendımde yapamayacagım ılerleyen zamanlarda nolacak bılmıyorum

valla benim kafamdada hep o var. hayırlısı bakalım. yada son çare ağdacılara yaptırcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…