ben karnım çok çıkmadığı için kendim yapıyorum ama ilerleyen zamanlar ne olacak hiiiiiiiiçççççççç bilmiyorum. diğer türlüde yaptırmaya çok utanıyorum. bi yensem şu utanmak konusunu bende yaptırabilsem rahatlıcam.
canım bende çok utanıyodum 2 sene öncesine kadar ama walla çok kolay oluyor şimdi bide ağdacım eve geliyo ağdasınıda kendi hazırlıyo onun için rahat oluyo
ohhhhhhh çok güzel canım. bende yenerim inşallah şu utanmak meselesinide. kurtulurum şu meseleden.
sağolun kızlar inşallah aminnn.... evet yarını beklemiycem ama ne biliyim çok hazırlıksız yakalandım ya... inşallah temizdir... ne anlıycaksam sonuçlardanda istedim ama hep birlikte çözeriz artık...
çözmeye çalışırız canım. çözerizde herhalde. çünkü çıkan sonuçların yanında sınırdaki değerler neler yazıyor ya oradanda anlaşılıyo. zaten sayfanın en başında test sonucu negatif yada allah esirgesin pozitif diye yazıyor canım
canım geldi sanki iyi gibi ama kendimimi kandırıyorum.... negatif pozitif göremiyorum canım yaaaa offff sizlerde bi bakın ekliyorum buraya...
canım geldi sanki iyi gibi ama kendimimi kandırıyorum.... negatif pozitif göremiyorum canım yaaaa offff sizlerde bi bakın ekliyorum buraya...
canım ekledin mi ?
kIZLARR listenizin son halini ilk sayfaya güncelledimm
kızlar bu açılır umarım bu yüklenmedikçe iyice stres oldum ...
[ımg]http://img44.imageshack.us/img44/26/77849931.th.jpg[/ımg]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?