slm herkese..
Ben geldim..
2 gün sonra cinsiyeti öğrenicez bakalım.. çok heyecanlıyım kızlar.. Bebeğim kızmı erkekmi ? :)))))
Ayrıca kızlar hepİnİze sÖylİyeyİm dÜn doktorum dedİkİ bu testlerİn İÇİnde en Öenmlİsİ İkİlİ tarama testİdİr dedİ ÜÇlÜ tarama testİ onun pekİŞtİrmesİymİŞ İlkİ temİzse 2.de temİz olursa hİÇ rİsk yok oluyomuŞ İÇİnİzİ ferah tutun aklınıza kÖtÜ Şey getİmeyİn
ben yaptırmadığım için anlamıyorum da canım temizdir stres yapma..
ay ne oluyor kızlar teste gideriz ayrı dert sonuç çıkar ayrı dert .cinsiyet ayrı stress valla keskin sirke küpüne zarar biz bu çocukları doğurana kadar 50 yıl yaşlanırız.bence biraz daha serin kanlı olalım.
Ayrıca kızlar hepİnİze sÖylİyeyİm dÜn doktorum dedİkİ bu testlerİn İÇİnde en Öenmlİsİ İkİlİ tarama testİdİr dedİ ÜÇlÜ tarama testİ onun pekİŞtİrmesİymİŞ İlkİ temİzse 2.de temİz olursa hİÇ rİsk yok oluyomuŞ İÇİnİzİ ferah tutun aklınıza kÖtÜ Şey getİmeyİn
canım bencede testlerin temiz çıkmış. içini ferah tut üç sonuç var üçündede low risk yazıyo tatlım. hayırlı olsun. darısı hepimizin başına canım. gözün aydın.
evet onu görünce zaten benimde içime biraz su serpildi hayatım... Amin inşallah canım darısı sizlere......
Inşallah canım hayırlısıyla bi sağlıklı doğsalardı walla bu stres adamı yer bitirir... şurda 2 dk da hık hık gidiyodum acayip oldum ya çok şükür temiz çıktı ya hayırlısıyla sizde alırsınız temiz temiz inşallah sonuçlarınızı...
inşallah canım hadi gözün aydın tatlım benimde yarın ararlar herhalde sonuçlar için valla doğsalarda stres bitse dediğin gibi
inşallah canım hadi gözün aydın tatlım benimde yarın ararlar herhalde sonuçlar için valla doğsalarda stres bitse dediğin gibi
sizin 3lü testler ne çabuk sonuç veriyor bana dr 10 gün sonra dediiii
canım sen testlerini yaşam'da mı yaptırıyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?