2010 Şubat Anneleri

evet canım dr.da orada zaten
sen nereden biliyorsun ???

biz bir dönem t.dağdada görev yaptık. şu an iş nedeniyle bursadayız canım. oradan biliyorum. zaten oradaki tek özel hastane yanılmıyorsam. geçen ay arkadaşım yaşamda doğum yaptı çok memnundu canım. ama onun doktoru devlet hastanesinin doktoruydu. levent beymiş adı. soyadını bilmiyorum. doğumu onlar istedikleri için yaşamda yaptırmış.

AKARAHAN kız aynı memleketteyiz ben sana veririm kızımı.kaydirigubbakcemile3

alırım canım yakında sık sık görüşürsün kızınla geçenlerde tekirdağa geldim valla aklıma sen geldin eşim yanımda olmasaydı haberleşir gelirdim buluşurduk bir yerde

voles, bende baktım temiz gibi algıladım hatta bi tablonun altında downs sendorums diye bişi var 1/4200 çıkmış maşallahh ..

kıslar ikili teste bi oran varmış duydunuzmu 15binden aşası çıkarsa üclü yapılıyormuş doktorum bişi dememişti hamilelerden haberler soru ve sorunlarda gördüm

iyim bende cnm saol esimi ise gonderdim suputgeyi acicam bu hafta gece vardiyasinda gunduz uyuyo bende pek uyanmasin diye ses yapamiyorum bende onunla uyuyorum simdi az temizlik yapim hemde sizinle muhabet edim dedim

aksam duydum kızlar dogrumu bilmem erken hisedilen bebekler erkek olur mus sizce dogrumu soyleyen kadinin iki oglu olmus ikisinide cok erken hisetmis bende hisetim 4 defa falan dedim erkek ozaman dedi de dogrumu bilmem

kıslar benide listeye eklemişiniz sağolun bilgilerim şöyleeeee 4 mayısta hamile kaldım bana göre :) bebeğim kız

aksam duydum kızlar dogrumu bilmem erken hisedilen bebekler erkek olur mus sizce dogrumu soyleyen kadinin iki oglu olmus ikisinide cok erken hisetmis bende hisetim 4 defa falan dedim erkek ozaman dedi de dogrumu bilmem

valla canım fazla itibar etme bana da dedilerki ultrosonda çok belirgin kesin erkek dediler komşular felan kız çıktı. yani bazen tutuyo ama çoğu zaman tutmuyo milletin lafları
kaydirigubbakcemile5

oyle canım biliyorum ama ben da hic ultrason da bakmadiklari icin icim icimi yiyo doktora sinirden tum herkez ogrendi nerdese ben da tık yok

evet canım başka özel hastane yok devlettede hiç istemiyorum tek seçeneğim bu

alırım canım yakında sık sık görüşürsün kızınla geçenlerde tekirdağa geldim valla aklıma sen geldin eşim yanımda olmasaydı haberleşir gelirdim buluşurduk bir yerde

aaa bir daha gelirsen görüşelim
birde kızıma iyi bakarsan veririm öyle kaynanalık taslarsan bozuşuruz kıyamam kızçeme
:1no2: kaydirigubbakcemile3

evet bana da herkes soruyordu hissediyormusun syrıyormu diye hayır deyınce kız olacak erkek olsa çoktan hissederdin diyorlardı gerçekten kız çıktı

hepinize iyi geceler kızlar misafirlerden giremiyorum bu ara hiç(

canım ben 3 4 gündür hissediyorum bebeğimi bikaç kişi erkek dedi bana kız diende çok oldu haftaya c.tesi belli olucak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…