evet canım dr.da orada zaten
sen nereden biliyorsun ???
AKARAHAN kız aynı memleketteyiz ben sana veririm kızımı.kaydirigubbakcemile3
kızlar 3lü test sonuçlarım tertemiz çıktı. Allaha şükür.darısı başınıza inşallah
merhaba cici anneler nasilsiniz
aksam duydum kızlar dogrumu bilmem erken hisedilen bebekler erkek olur mus sizce dogrumu soyleyen kadinin iki oglu olmus ikisinide cok erken hisetmis bende hisetim 4 defa falan dedim erkek ozaman dedi de dogrumu bilmem
biz bir dönem t.dağdada görev yaptık. şu an iş nedeniyle bursadayız canım. oradan biliyorum. zaten oradaki tek özel hastane yanılmıyorsam. geçen ay arkadaşım yaşamda doğum yaptı çok memnundu canım. ama onun doktoru devlet hastanesinin doktoruydu. levent beymiş adı. soyadını bilmiyorum. doğumu onlar istedikleri için yaşamda yaptırmış.
alırım canım yakında sık sık görüşürsün kızınla geçenlerde tekirdağa geldim valla aklıma sen geldin eşim yanımda olmasaydı haberleşir gelirdim buluşurduk bir yerde
aksam duydum kızlar dogrumu bilmem erken hisedilen bebekler erkek olur mus sizce dogrumu soyleyen kadinin iki oglu olmus ikisinide cok erken hisetmis bende hisetim 4 defa falan dedim erkek ozaman dedi de dogrumu bilmem
günaydın canlarım bu gün ben açtım topiği.nasılsınız.öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?