Günaydın kızlar a.s.
sizin 3lü testler ne çabuk sonuç veriyor bana dr 10 gün sonra dediiii
kızlar 3lü test sonuçlarım tertemiz çıktı. Allaha şükür.Darısı başınıza inşallah
aksam duydum kızlar dogrumu bilmem erken hisedilen bebekler erkek olur mus sizce dogrumu soyleyen kadinin iki oglu olmus ikisinide cok erken hisetmis bende hisetim 4 defa falan dedim erkek ozaman dedi de dogrumu bilmem
kıslar benide listeye eklemişiniz sağolun bilgilerim şöyleeeee 4 mayısta hamile kaldım bana göre :) bebeğim kız
oyle canım biliyorum ama ben da hic ultrason da bakmadiklari icin icim icimi yiyo doktora sinirden tum herkez ogrendi nerdese ben da tık yok
günaydın canlarım bu gün ben açtım topiği.nasılsınız.öptüm hepinizi.
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın bakalımm
Günaydın kızlar a.s.
günaydın esma fatma iyim şükür.
kızlar ben yarın doktora gitçem 3 lü test yaparlar.inşallah ii çıkar.3lü testi hanghi haftalarda yapıyolar.
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın bakalımm
herkese günaydın güzel bir gün olur inşallah
voles desene senin kuzu obur olcak.dün metro kıkpırdattı dedin alışverişe gittik düngece kutu kutu metro aldım eşim diyo aşerdinmi hayırdır.kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar..:1hug:
16-18. haftalar arası yapılıyo hayatım dr. istediyse 3 lüyü yapar o zaman bişey yok zaten sadece kan alıyo 1 tüp o kadar... hayırlısıyla sende temiz temiz alırsın inş. :Saruboceq:
günaydın kızlar..:1hug:
galiba canım ya aynen dediğim gibi yemeğe oturuyorum başlıyo tepiklemeye ya daha mideme gitmedi yediklerim ama işte bizimki içerde yam yam dansı yapıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
amin canım inşallah evet 2 li riskli çıkınca 3 lüde 4 lüde yapacaz.3 lü yarın 4 lüde 10 nunda duaya çok ihtiyacım var.allah tüm bebişleri ve ammelerimizi korusun.
fatoşcum bu arada metroyu özellikle aç karnına bi denemeni tavsiye ediyorum... off off off bi coşuyoki anlatamam ama bi süre tam sırt üstü olmasada uzan.. tepiklemeye başladımı elini karnına koy normalde vurduğundan daha güçlü vuruyo görüceksin doping etkisi yapıyo :))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?