2010 Şubat Anneleri

günaydın canlarım herkes iyidir umarım... bugünde iyi haberlerle dolu bir gün geçirelim inşallah...

sizin 3lü testler ne çabuk sonuç veriyor bana dr 10 gün sonra dediiii

canım walla 5 gün içinde aldım ben sonuçlarımı... temiz çıksında geç gelsin...

kızlar 3lü test sonuçlarım tertemiz çıktı. Allaha şükür.Darısı başınıza inşallah

gözün aydın canım...

aksam duydum kızlar dogrumu bilmem erken hisedilen bebekler erkek olur mus sizce dogrumu soyleyen kadinin iki oglu olmus ikisinide cok erken hisetmis bende hisetim 4 defa falan dedim erkek ozaman dedi de dogrumu bilmem

canım bende çok geç hissetmedim yaklaşık 2 haftadır hissediyorum... ama kız bekliyorum... etkileyen çok şey varmış onu mesela zayıf anneler kız erkek farketmez erken hissedebiliyormuş... bende böyle okumuştum...

kıslar benide listeye eklemişiniz sağolun bilgilerim şöyleeeee 4 mayısta hamile kaldım bana göre :) bebeğim kız

canım satı söylemen lazım hamile kaldığın tarihi net bilemezsin....

oyle canım biliyorum ama ben da hic ultrason da bakmadiklari icin icim icimi yiyo doktora sinirden tum herkez ogrendi nerdese ben da tık yok

sıkma canını hayatım ben 18. haftamda öğrendim cinsiyetini sen daha 16. haftandasın... burda benden geç öğrenen olmadı cinsiyeti... kaydirigubbakcemile3

günaydın canlarım bu gün ben açtım topiği.nasılsınız.öptüm hepinizi.

günaydın canikom nasılsın bakalım bugün çok şükür biz kızımla iyiyiz dün kıpır kıpırdı... bugünde öyle olucaz galiba şimdiden başladık güp güplere kaydirigubbakcemile3 ben çözdüm yemek yiyince mutlu oluyo miniğim daha sofraya oturuyorum 2 lokma yiyorum başlıyo tepikler:)))

günaydın esma fatma iyim şükür.
kızlar ben yarın doktora gitçem 3 lü test yaparlar.inşallah ii çıkar.3lü testi hanghi haftalarda yapıyolar.

voles desene senin kuzu obur olcak.dün metro kıkpırdattı dedin alışverişe gittik düngece kutu kutu metro aldım eşim diyo aşerdinmi hayırdır.kaydirigubbakcemile3

günaydın esma fatma iyim şükür.
kızlar ben yarın doktora gitçem 3 lü test yaparlar.inşallah ii çıkar.3lü testi hanghi haftalarda yapıyolar.

16-18. haftalar arası yapılıyo hayatım dr. istediyse 3 lüyü yapar o zaman bişey yok zaten sadece kan alıyo 1 tüp o kadar... hayırlısıyla sende temiz temiz alırsın inş. :Saruboceq:

voles desene senin kuzu obur olcak.dün metro kıkpırdattı dedin alışverişe gittik düngece kutu kutu metro aldım eşim diyo aşerdinmi hayırdır.kaydirigubbakcemile3

galiba canım ya aynen dediğim gibi yemeğe oturuyorum başlıyo tepiklemeye ya daha mideme gitmedi yediklerim ama işte bizimki içerde yam yam dansı yapıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

16-18. haftalar arası yapılıyo hayatım dr. istediyse 3 lüyü yapar o zaman bişey yok zaten sadece kan alıyo 1 tüp o kadar... hayırlısıyla sende temiz temiz alırsın inş. :Saruboceq:

amin canım inşallah evet 2 li riskli çıkınca 3 lüde 4 lüde yapacaz.3 lü yarın 4 lüde 10 nunda duaya çok ihtiyacım var.allah tüm bebişleri ve ammelerimizi korusun.

ay kızlar kafayı yiyom ben heralde ruyamda ultrasona giriyorum doktor bakıyo bakıyo küçük bişiy göremedim aa pipisi var dioo
bi alışverişe çıkıyorum ruyamdaa bilinç altı ne varsa artık sadece onları görüyom ruyamdaa kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
galiba canım ya aynen dediğim gibi yemeğe oturuyorum başlıyo tepiklemeye ya daha mideme gitmedi yediklerim ama işte bizimki içerde yam yam dansı yapıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oy yerim ben o yam yamı sende aç bırakma annesi çocuğu.

fatoşcum bu arada metroyu özellikle aç karnına bi denemeni tavsiye ediyorum... off off off bi coşuyoki anlatamam ama bi süre tam sırt üstü olmasada uzan.. tepiklemeye başladımı elini karnına koy normalde vurduğundan daha güçlü vuruyo görüceksin doping etkisi yapıyo :))))))))))))))))))))))

amin canım inşallah evet 2 li riskli çıkınca 3 lüde 4 lüde yapacaz.3 lü yarın 4 lüde 10 nunda duaya çok ihtiyacım var.allah tüm bebişleri ve ammelerimizi korusun.

canım inş. iyi çıkar son uçların ama çoğu doktor bu testlerin ihtimal üzerine olduğunu sölüyo çok kötü çıkan bayanların bile çok sağlıklı bebekleri oluyormuş hiç üzülme bu kadar takma içini ferah tutki herşey güzel çıksın opuyorumnanaktan

ay ne güzel yaa bende yicem dediğin gibi yapıcam benimki akşmaları yatarken kıpınmaya başlyo bide namaz kılarken kıpırdıyoo kuzum benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…