2010 Şubat Anneleri

voles akarahan yaren günaydın şekerlerrr a.s.

günaydın canım artıl rüyalarla yaşıyoruz bende bebeğim tekme atıyomuş dışarıdan ayak izini görüyorum birinin avatar resmi vardı kadının göbeğinde bebeğin ayağı belli oluyorya aynı öyleydi benim rüyamda

günaydın yarencim... nasılsın canım bugün oğluşunla keyfiniz yerindedir inşallah gamyoncuiremsu

günaydın canım nasıl oşluşun sen nasılsın.

oğluşum iyi teyzeleri,ellerinizden öper :) ee o iyi olunca ben de çok iyi oluyorum tabi ki:)

kayseride milli maç var ya, hiç ilgilenmem maçla falan ama bu gece rüyamda maça gitmişim,hamile halimle, sıkışıklıkta kavga çıktı, ve çok şiddetli sarsıldım.. bebeğime de o sırada bişey oldu, tam anlamadım ama. sonra da uyandım..
hayırlara gitsin, tümm gördüğümüz bu saçma rüyalar :))

evet canım anladım ben daha hissetmedim hiç deneyecem ama.

evet öle canım inşallah ben bunu düşünmekten cinsiyete odfaklanamıyorum bile.bizmde ayın 10 nunda belli olacak inşallah.

şimdi ruya görelim güzel güzel doğduklarında uyku yüzü göremicez çünküü kaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşlar...
test sonuçları gelmeye başlamış yavaş yavaş...
iyi haberler alanların gözü aydın olsun.
biz de bekliyoruz, pazartesi verdik bugün yarın çıkar herhalde, darısı başımıza inşallah...
doğurana kadar bu stresi sürekli yaşayacağız galiba.

fatoşcum, dualarımız seninle..Ben herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum.. ıyi düşün, herşey iyi olsun tatlım. Allah yardımcın olsun..

Hepinize günaydın kızlaaar. Umarım güzel haberlerle dolu bir gün olur.
Bugün biter mi bilmiyorum arkadaşlar ya:uhm:
Bugün akşam doktora gidiyoruz inşallah minişim gösterecek doktor amcamıza.
Voles metromu aldım gelirken bana da uğurlu gelir belki dedim:Saruboceq:

:))) kızlar hepimiz hamilelikle yatıp hamilelikle kalkıyoruzda ondan bu durumlar... bende rüyamda kadının biriyle konuşuyorum tanımıyorum ama rüyada tanıyomuşum.. pantolonuna bakiyim diyo bende hamile pantolunu işte diyorum bluzumu kaldırıp bel kısmını gösteriyorum lastikli falan... bana ıı ıhh bu hamile pantolonu değil yanlış dilikmiş diyo:))) ne alaka yaa çok komik geldi sabah sabah gülüyorum... kaydirigubbakcemile3

fatoş korkma allahın izni ile bişe olmayacak sağlıklı bir bebeğe kavuşacaksın .
herkese günayın bu arada nasılsınız

günaydın Denizcim... inşallah canım sende hayırlı haberlerini yazarsın bizlere... bu test stresi artık bitiyor değilmi.. yani önümüzde şeker kaldı sadece dşında başka bişey yok...

walla canım bende çok işe yaradı umarım sizlerede iyi gelir.... benimki pek seviyo metroyu doğuncada meme yerine ağzına metro vericez galiba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

denizkızıl srpp günaydın kızlar iyisiniz inş.

Günaydın canım. Valla ben bugün çok iyiyim. Bugünü iple çektim çektim sonuna geldim.Akşama da minişimi gördüm mü daha iyi olucam. Sen de iyisindir umarım

inşallah yarencim allah razı olsun sizde olmazsanız zaten hepinizi çok seviyorum.zemuszemus

Fatoşçum ne kadar stres o kadar zarar. Bebeğin de etkileniyor rahat ol. Her şey iyi olacak diye düşünmek lazım öncelikle. İyi düşün iyi olsun.

Günaydın canım. Valla ben bugün çok iyiyim. Bugünü iple çektim çektim sonuna geldim.Akşama da minişimi gördüm mü daha iyi olucam. Sen de iyisindir umarım

.

iyiyim bende
hadi bakalım bebişini görcen hayırlı haberlerle gelirsin inş..

evet canım bende öle yapmaya çalışıyorum.hadi sende miniğini görcekmişin.güzel haberlerle gel.

hepinize günaydın kızlar,

biz bugün biraz uykusuzun yine uyuyamadık gece sizi gördüm rüyamda topikçe rüyamdaydınız kızlar kaydirigubbakcemile3 hastanedeyiz kan vereceğiz Esra'cığım sende hemşiresin ama seni hastanede bi gördüm sonra bulamıyorum kan alacaklar ama dr bulamıyoruz tam dr buluyorum bu seferde elimde serum kanı boşverin miğdem bulanıyor siz bana serum takın diyorum ama üstü başı kan içinde insanlar görüyorum.valla ben doğuma kadar tahtaların bi kaçını oynatıcam galiba.
benim bulantılarım ilaç aldığım halde ara ara var bilinçaltımdada bulantılar var galiba ki rüyamda bile gördüm. bulantısı devam eden varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…