sağol canımm teşekkür valla 53 kilo oldumm :)
benimde akşamlarıdaha şiş oluyor
ya kızlar aslında benımde canım çok sıkkın bugün sizle paylaşmak istedim banada bi çözüm bulursanız sevinirim
eşim 1 haftadır çok soguk ilgisiz dün konuşmak istedim nedenını ögrenmek için biraz konuştuk işlerin yogunluguna filan verdi ama laf arasında benım kendımı çok bıraktıgımı saldıgımı artık eskisi gibi bakmadıgımı söledi ve bu beni çok ama çok üzdü
tamam eskisi gibi bakmıyorum ama yinede dikkat ediyorum hamileyken bilirsinizi insan kendını şişko çirkin hissediyo pek bişey yapası gelmıyo ilişkidende korktugumdan kendımı geri çekmişim biraz sadece çocuga odaklandım eşimle gerçekten pek ilgilenemedim ama gerçekten içimden gelmiyo bakım filan sadece cocugmu düşünüyorum
sizce onun biraz daha anlayışlı olması gerekmezmi yani insan herzaman bakımlı olmıyabilir nese sabah sabah kafanızı şişirdim kusura bakmayın:gitme::umursamaz:[/QUOT
TATLIM ERKEKLER HER ZAMAN FAZLASINI İSTERLER SENDE BİRAZ İLGİLİ DAVRAN CİLVELEŞ ŞÖLE YANAŞ ZATEN ODA KORKAR BEBİŞE BİŞEY OLMASIN DİYE SEN İSTİYOMUŞ GİBİ YAP BAKALIM İLİŞKİ YASAKMI SİZE YOKSA SENMİ İSTEMİYOSUN
BENİM KOCAM O YÖNDEN ÇOK ANLAYIŞLI SAĞOLSUN...
canım ilişkı yasak degıl ama agrım oluyor oyüzden pek yanaşmıyorum
korkuyorum bişey olacak die ama tuhaf olan oda istemıyo zaten :gitme:
ANLADIM CANIM AMA DEDİĞİN GİBİ ONUNDA ANLAYIŞLI OLMASI LASIM SEN BU AKŞAM BİZLERİ DİNLE HAZIRLAN GİYİN SÜSLEN ŞÖLE AZCIK FANTAZİK ŞEYLER OLSUN BAKALIM NE YAPICAK TABİ KARAR SENİN YİNEDE
kızlar nete hamilelerin bebise zarar vermeden iliskiye gire bilicekleri pozlar var biz da hamile kalinca onlara gectik ne canin aciyo nede korkuyosun bebise bisi olur diye bizim komsunun bi lafi vardir iki elin kanda olsa erkeyinin cani iliskiye girmek isterse giriceksin diye cunku o kadin esini hep istememis hep ismis adam olmus sonra her gece adam ona ruyasina falan gelmis o kadinda gelinlerine falan oyle dermis eskisi gibi uzun yapamayiz zaten birde dedim bozlara bi bakin nazar etmim ama biz haftada bir falan oyle acisiz stresiz giriyoruz iliskiye
merhaba kızlar hayırlı cumalar
sen istemediğin için eşinin istememesi
erkeler öyledir yüz bulamadılar mı onlarda geri çekilirler
sıkma canını
MAŞALLAH ESMACIM GÖBİŞ SÜPER DURUYO BENİMKİ DAHA KOCAMAN OLDU VALLA
ANLADIM CANIM AMA DEDİĞİN GİBİ ONUNDA ANLAYIŞLI OLMASI LASIM SEN BU AKŞAM BİZLERİ DİNLE HAZIRLAN GİYİN SÜSLEN ŞÖLE AZCIK FANTAZİK ŞEYLER OLSUN BAKALIM NE YAPICAK TABİ KARAR SENİN YİNEDE
sagolun kızlar haklısınız
bugece süslenip püslenip salınacam cilvede yapcamzemuszemus
kızlar selam dedim hayirli cumalar dedim beni goren yok mu mafoldumben
ya kızlar benım 3 ay dusuk tehlıkem wardı sımdı hayırlısıyla 4 ay bıtıyo doktor su an gır yada gırme demıyor bu konuda herhangı bı bılgı vermedı ama hıc ıcımden de gelmıyo allah sızı ınandırsın frijit oldum resmen delikafadulden
kızlar nete hamilelerin bebise zarar vermeden iliskiye gire bilicekleri pozlar var biz da hamile kalinca onlara gectik ne canin aciyo nede korkuyosun bebise bisi olur diye bizim komsunun bi lafi vardir iki elin kanda olsa erkeyinin cani iliskiye girmek isterse giriceksin diye cunku o kadin esini hep istememis hep ismis adam olmus sonra her gece adam ona ruyasina falan gelmis o kadinda gelinlerine falan oyle dermis eskisi gibi uzun yapamayiz zaten birde dedim bozlara bi bakin nazar etmim ama biz haftada bir falan oyle acisiz stresiz giriyoruz iliskiye
benim eşimde ban kilo alınca çok güzel oldun
yüzüne nur geldi dedi:bbo:
bende yapıştım boğazına ne demek istiyon lan sen önceden nursuzmuydum diye
şok oldu
bu aralar piskopatım ona göre dedim:1shok:
sağol canımm teşekkür valla 53 kilo oldumm :)
benimde akşamlarıdaha şiş oluyor
evet biz biraz daha ilgi şevkat bekliyoruz biz onlara yapmıyormuyuz hemde fazlasıyla yapıyoruz bizde bukadarını hakkediyoruz bence
ya bence bakım sedece makyaj süs püs olmamalı ama ben eşim gelmeden yemegimi yapıp işimi bitirip duşumu alıyorum üzerimi degiştiriyorum günlük kıyafetlerle karşılamamya özen gösteriyorum odaha fazlasını beklıyor sanırım senın sorun yaşamamana sevindim allah bozmasın
ben şişko vücudumu şişko gögüslerimi kocaman olacak karnımı gururla taşıyorum:enbuyukkk:
hele bi kociş ağzını açsın gebertirim :mymeka:
olaki aklına yanlış bişeyler soksun hayatı kararır
don paça sokaklarda bulur kendini ne beni ne cocuğunu görürklava:
Arya cım nerdesİn bakımm geÇmİŞİmİ okuyosun hımmm
serap sağol canımm
senin kızya karnın yaygın duruyodur demii sanada maşallah
buldunmu bayram için bişiyler ben arayıştayım pazar bakıcam işte berkin hamile giyimin sitesine baktım pek bişiy yok
ya kızlar benım 3 ay dusuk tehlıkem wardı sımdı hayırlısıyla 4 ay bıtıyo doktor su an gır yada gırme demıyor bu konuda herhangı bı bılgı vermedı ama hıc ıcımden de gelmıyo allah sızı ınandırsın frijit oldum resmen delikafadulden
MAŞALLAH ESMACIM GÖBİŞ SÜPER DURUYO BENİMKİ DAHA KOCAMAN OLDU VALLA
sagolun kızlar haklısınız
bugece süslenip püslenip salınacam cilvede yapcamzemuszemus
BENCEDE DENE BAKALIM YARINDA BİZE YAZ EMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?