kızlar doyurdum karnımı geldımmm :cüvcüv:
Esım 6 da cıkıyodu 5 te paydos etmısler bugun yagmura yakalanmasınlar dıye. Resmen afet bolgesı ılan ettıler burayı ya allah sokakta kalanlara evsızlere hayvanlara yardım etsın bıde onlar var senağlama
canlarım bende çıkıyorum... cidden herkes kendine dikkat etsin.. çevremdeki hastanelerde dr.lara 3 de çıkış vermişler kimse kalmamış hastanelerde havada simsiyah oldu yarım saate burdada atmaya başlar yağmur... öpüyorum hepinizi ... iyi akşamlar...
güle güle canım sende kendine ve bebişe dikkat et
Herkese İyİ akŞamlar gÖrÜŞmek Üzeree
iyi akşamlar kızlar dikkatli oluncanlarım bende çıkıyorum... cidden herkes kendine dikkat etsin.. çevremdeki hastanelerde dr.lara 3 de çıkış vermişler kimse kalmamış hastanelerde havada simsiyah oldu yarım saate burdada atmaya başlar yağmur... öpüyorum hepinizi ... iyi akşamlar...
güle güle canım dikkat edin.canlarım bende çıkıyorum... Cidden herkes kendine dikkat etsin.. çevremdeki hastanelerde dr.lara 3 de çıkış vermişler kimse kalmamış hastanelerde havada simsiyah oldu yarım saate burdada atmaya başlar yağmur... öpüyorum hepinizi ... Iyi akşamlar...
görüşürüz canımherkese iyi akşamlar görüşmek üzeree
evet benimde eşim avrupa yakasında çıkmışlar işten bizlerin yine sığınacak evimiz var kızlar bizim dualarımız kabul olurmuş allah sokak ta kalanların yardımcısı olsun.
Bazen valla içim kararıyor ben aslında bebek yapmayım hiç istemiyordum biliyormusunuz ortam o kadar kötü ki bu dünyaya çocuk getirip onuda bu çileye sokmaya gerek varmı diye düşünüyorum hep.tamam biz elimden geldiğince iyi ortam sağlıyacağız ama yaa elimizi ulaşamadığı durumlarda ne havası hava ne insanı insan hergün neler okuyorum.rabbim doğmamış bebeklerimizin kaderini güzel yazsın inşallah.
selam kızlar
herkez iyidir inşallah
bugün 3lü testimin sonuçlarını aldım temizmiş çok şükür
rahatladım bunuda atlattık
selam kızlar
herkez iyidir inşallah
Kızlar bİ arkadaŞım vardı hamİle hep kız dedİler bu gÜn doĞum yapmıŞ ve sonuÇ erkek Şok Şok hİÇ bİ doktor erkek dememİŞ
canım gözün aydın.senin erkekmiydi bebiş.
gözün aydın canım işte bir güzel 3lü sonucu daha allah bütün test sonuçlarımızı güzel çıkarsın
Kızlar bİ arkadaŞım vardı hamİle hep kız dedİler bu gÜn doĞum yapmıŞ ve sonuÇ erkek Şok Şok hİÇ bİ doktor erkek dememİŞ
selam kızlar
herkez iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?