2010 Şubat Anneleri

yaren gidiyomuşun sende güle güle git .canım.daha öncede yazı yazmıştım okumadın sanırım

Bu arada vazelini de renksiz johnsonsbaby vazelin kullan demişti.
sen hangisini kullanıyorsun papatyam??

bende pembesini almıştım gül kokulu çokta severim gülü değiştireyim bari renksizini alayımda düzenli kullanmaya başlıyayım.

merhaba kızlar doktor banada kullan artık krem dedi eczaneden alabilirsin dedi bende bebek yağı olurmu dedim olur dedi oda yağ hissi bırakmıyor çok hoş sizce vazelin dahamı iyi?*

ah canım bebişin aç kalmasın ye valla evet ağır topik olucaz koca koca göbeklerle...

sağol tatlım
inş. Eşin sağ salim evine gelirr

esmacım hayırlı haberlerini bekliyoruz ben çok merak ediyorum valla

merhaba kızlar doktor banada kullan artık krem dedi eczaneden alabilirsin dedi bende bebek yağı olurmu dedim olur dedi oda yağ hissi bırakmıyor çok hoş sizce vazelin dahamı iyi?*

evet vazelin daha yag hissi bıraktırıyo.ben denedim çatlagım yok....
bide dogumdan sonra çıkar çatlaklar.şimdi veya sekizinci aylarda bile fark edemezsiniz çatladıgını.anca dogum bitecek karnınız inecek o zaman biliyorsunuz çatlayıp çatlamadıgınızı

istanbul da avrupa yakasında ki işlerler paydos vermiş yağmur fena atacak alarm durumuna geçmişler iş çıkışı yağmura yakalananlar dikkat edin kızlar yerlede kaykanlaşıyor sakın koşturmayın allah korusun ıslanmıyalım derken kayıp düşmeyelim.

sağol canım bende kullırın iklerleyen aylarda

ay kızlar ya agustoz annelerinin bebeklerine baktim ne tatlı ne guzel ler bizde onlar gibi bebeklerimizi kıcaklarimiza alip topikte konusucaz mi ay cok tatlı bebekleri ya

burda da simcek atiyo esimle carsiya cikicaktik yaramazima bisi alasim tutu bu gunlerde persembe bi cinsiyeti ogrenelim hediye cici yine alicaz bebisimize allah cok yagmurlardan korusun bizi kızlar

Alıcaz ınŞallah bızde bebıŞlerımızle burda muhabbet etcez ah ah ne gÜzel olcak demı

Arkadaşlar merhaba nasılsınız?
Umarım hepiniz iyisinizdir. Burda da yağmur var Allah herkesin yardımcısı olsun..
Arkadaşlar bel ağrısı yaşayan varmı? 3 gündür çekiyorum bugün kasıklarımda ağrıyo korkuyorum..
Deneyimli arkadaşlar yada bilgisi olanlar ne yapmam lazım...

biz bugün yemege davetliyiz.ben bi duş alayım süsleneyim.zeynoyuda süsleyeyim anca...ben çıkayım yarında misafir var.öpüyorum güzel anneler.görüşürüz:gitme:

selam kızlar nasılsınız
geçmişi okuyum dedim ama ne mümkün 20 sayfa okuduktan sonra vazgeçtim herşey yolunda görüküyo pofidi doktora gitcekti inşllah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…