2010 Şubat Anneleri

gözün aydın canımm
teşekkürler canım!!!
ben uysalım kızımda öyle olur be tepiklemez oğlunu korkma
ay kaynana olcan sen dimi oğlun oluyo kaydirigubbakcemile3
benimde ilk içime erkek doğmuştu adı bile hazırdı karamurat koycaktım adını:lepi:
evet benim de içime erkek doğmuştu hep çin takviminde de öyle çıkıyordu.. erkek oldu.. şimdi de kocama bi tane de kız yapalım dedim eşitlik olsun evde:))o da dur daha aaa diye şaşırdı kaldı!!ne yapayım hızımı alamadım kaydirigubbakcemile3
sağol canım kendimede bakmışım 70 kilo olmusum kaydirigubbakcemile3
maaşallah canım olsun onlar sağlıklı olsun da boşver.. benim de iştahım çok açıldı.. ama abuk subuk şeyler yiyorum akşam patlamış mısır tuzlu tuzlu onu yedim tv karşısında iyi geldi..:kedi:

cnm süper şeyler var tavsiye ederim mesela alt değiştirmek ve kremlerini filan koymak için odasına süper bişi var adını bilmiyorum ne deniyor ama çok kullanışlı bişey o da 200 ytl.raf gibi yapmışlar altınıda orda alıyorsun.ne demek tatlım fiyat takibi olmuş oluyor böyle birbirimizdenyerimseniben

Esra canım iki esranın birinin kız birinin erkek meleğimi geliyo ya süperrr

Biz de kızımızın adını Esra düşünüyoruz. Kararımız kesin değil ama içime çok siniyo Esra ismi kızlar

ya kızlar ben bebısıme bıseyler ormek istıyom battanıye dusunuyom ama doğru duzgun bı ornek bulamadım

Canım ben de bişeyle r örmek istiyorum ama. Tüm sülale seferber oldu örmeye.Ne yapçam bilmiyorum.

Esra canım iki esranın birinin kız birinin erkek meleğimi geliyo ya süperrr
Ayyy evet bu sefer bu esra ben olmalıyım dedim!! Evet bu öyle olmıcak, bundan sonra kız annesi esra ve erkek annesi esra diye ayıralım kaydirigubbakcemile5 bak soldaki mavi tokalı ben sağdaki pembe tokalı sen el çırpıştırıyoruz!!
amin canım.... hayırlı olsun oğluş geliyo demek... Rabbim nazarlardan sakınsın onu test sonucunda hayırlısıyla temiz çıkar inşallah....
Amin canım inşallah iyi çıkacak ya... Beklemiyordum 4 lü yü şimdi ama hadi hayırlısı inşallah sorun çıkmıcak..

Escos canım gözün aydın
Hulencim benim kızım olacak.Tabi doğumda erkek olarak karşımıza çıkma ihtimali de varmış baksana :)
teşekkürler HavvaEsen..doğru demişsin ya..

VOLES kuşum ilk 63 kiloyla hamile kaldım
sonra 19 haftada 7 kilo almışım
olsun ya 80 le tamamlasam yeter yarıladık zaten

bende bebişe birşeyler almak istiyorum
şöyle zıbın falan burda bir magazada çok ucuz aslında
bir daha çıkmama alacam inş.
çok şekerler ya.

bende çok severim patlamış mısır 1 tencere patlatır yerimkaydirigubbakcemile3

Bilgen82 canım yanlıslıkla sana yollamısım mesajı pofisige yolladım sımdı kusura bakma canım

doğru valla, kendine de iyi bakmışsın. ben hala verdiğim kiloları geri alamadım. kilo alamadığıma üzülüceğim aklımın ucundan geçmezdi bu arada delikafadulden

doğru valla, kendine de iyi bakmışsın. ben hala verdiğim kiloları geri alamadım. kilo alamadığıma üzülüceğim aklımın ucundan geçmezdi bu arada delikafadulden

Aynen bende ılk 3 ayda verıdıgm kıloları almakla ugrasıyorum umarım bır an once toparlarız canım ...

Canım ben de bişeyle r örmek istiyorum ama. Tüm sülale seferber oldu örmeye.Ne yapçam bilmiyorum.[/QUOTE]
bende kımsede tık yok bana kaldı hersey galıba zaten babaanneyle de aramız ıı degıl tek basımıza yapcagız bişeyler artık

HULEN VE HAVVA ÜÇÜMÜZÜN BEBıŞLERı AYNI ZAMANDA GELECEK GALıBA HEPıMıZıN TAKVıMı AYNI ıLERLıYOR ... kaydirigubbakcemile5

Biz de kızımızın adını Esra düşünüyoruz. Kararımız kesin değil ama içime çok siniyo Esra ismi kızlar.

aaaa çok sevindim hayırlısı olsun inşallah canım ama esralar iyi olur kendi adım diye söylemiyorum kaydirigubbakcemile3

maşallah canım canın sağolsun ya bende kilo alıcam diye korkmuyorum bebeğim sağlıklı olsunda.... kilo hesabı yapanlarıda anlamıyorum... Ebru şallı 9. ayda en çok kilo alınıyo diye 8. ayda seeryanla aldırmış çocuğunu... bu insanlar ki insan diyemiyorum nasıl bi kafa yapısına sahipler ya........ klava:

Canım ben de bişeyle r örmek istiyorum ama. Tüm sülale seferber oldu örmeye.Ne yapçam bilmiyorum.
bende kımsede tık yok bana kaldı hersey galıba zaten babaanneyle de aramız ıı degıl tek basımıza yapcagız bişeyler artık[/QUOTE]

benim oğluşumunda teyzeleri var saolsun onlar
yapıcaklar.
bende hiç bilmiyorum örmesini.
bende hazır alacam şeyleri alırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…