bende kımsede tık yok bana kaldı hersey galıba zaten babaanneyle de aramız ıı degıl tek basımıza yapcagız bişeyler artık[/QUOTE]Canım ben de bişeyle r örmek istiyorum ama. Tüm sülale seferber oldu örmeye.Ne yapçam bilmiyorum.
ayy canım var mı ornek nasıl alabılırım kı taktım ben ormem lazım
HULEN VE HAVVA ÜÇÜMÜZÜN BEBİŞLERİ AYNI ZAMANDA GELECEK GALİBA HEPİMİZİN TAKVİMİ AYNI İLERLİYOR ... kaydirigubbakcemile5
özelden msn adresini gönder
tüm örnekleri göndereyim sana istersen
bende kımsede tık yok bana kaldı hersey galıba zaten babaanneyle de aramız ıı degıl tek basımıza yapcagız bişeyler artık
HULEN VE HAVVA ÜÇÜMÜZÜN BEBİŞLERİ AYNI ZAMANDA GELECEK GALİBA HEPİMİZİN TAKVİMİ AYNI İLERLİYOR ... kaydirigubbakcemile5
kızlar annemde bana örecekti sonra waikiki de varmış güzelmişte gitmiş ordan almış örmeye hiç gerek yok dedi çok da güzelmiş
aaaa çok sevindim hayırlısı olsun inşallah canım ama esralar iyi olur kendi adım diye söylemiyorum kaydirigubbakcemile3
maşallah canım canın sağolsun ya bende kilo alıcam diye korkmuyorum bebeğim sağlıklı olsunda.... kilo hesabı yapanlarıda anlamıyorum... Ebru şallı 9. ayda en çok kilo alınıyo diye 8. ayda seeryanla aldırmış çocuğunu... bu insanlar ki insan diyemiyorum nasıl bi kafa yapısına sahipler ya........klava:
Kızlar ben alış verişe çıkıyorum Koca bebeğime (Kocam olur) ve minik bebeğime(kızıma) bayramlık bakalım. Havuzlu Han'a gidicem fiyatları yazarım gelince.Öptüm herkesi
özelden msn adresini gönder
tüm örnekleri göndereyim sana istersen
100 kilo olsak nolur ya Allah bebişlerde bize sağlık versin
ben o kadını hiç sevmem bastan asağı heryeri yapma
bide kalıkmış kilo dersi veriyo uyuzlmaz:
kızlar yırtıklardan haberiniz var değil mi?
ben geçen gebeliğimde sadece göbeğime yağ sürmüştüm. göğüslerim ve kalçalarım acayip yırtıldı. böyle kaşıdığımda bile elime geliyor :çok üzgünüm: bir çözümü de yokmuş. aynaya bakmak bile istemiyorum..
bence siz yine de dikkat edin. lohusaların %50si depresyona girermiş. bende girmiştim. gerçi benimkinde bebeğimi kaybetmekti sebebi ama vücudumu öyle görünce kendime güvenimi de kaybettim. :umursamaz: bir anda 18 yaşından 40 yaşına geçtim sanki. öyle hissettim görüntümden dolayı :kedi:
kızlar yırtıklardan haberiniz var değil mi?
ben geçen gebeliğimde sadece göbeğime yağ sürmüştüm. göğüslerim ve kalçalarım acayip yırtıldı. böyle kaşıdığımda bile elime geliyor :çok üzgünüm: bir çözümü de yokmuş. aynaya bakmak bile istemiyorum..
bence siz yine de dikkat edin. lohusaların %50si depresyona girermiş. bende girmiştim. gerçi benimkinde bebeğimi kaybetmekti sebebi ama vücudumu öyle görünce kendime güvenimi de kaybettim. :umursamaz: bir anda 18 yaşından 40 yaşına geçtim sanki. öyle hissettim görüntümden dolayı :kedi:
tünaydın canlarım.güzel bir hafta sonu olur inşallah.
aryacım hadi güzel haberlerle gel canım.
escos paşan hayırlı olsun canım gözün aydın
[COLOR="Lime"]pofidcim [/COLOR]büyütmüşün asyacığı gözün aydın canım son satını söle ben yapayım takvim kuşum.
volescim günaydın kuşum evde bilgisayar varmı senin.doğru diyoın canım her hafta miniklerimize yaklaşıyoruz.
bide kızlar bizim muhabbetler doğumdan sonrada devam etçek dimi canlar şubatta bitmeyecek yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?