herkese günaydın nasılsınız benimde her yerim çatladı karnım hariç ama saglık olsun ne yapalım benim şuan ki tek düşüncemmbebeğim neden hareket etmiyoo acaba bi,r özrümü var allahım korusun tek düşüncem o kiloyu hiç düşünmüyom rabbim bebeğime saglık versin yeterkiii
canım sağol özlemcim 1 saattir uğrasıyo
ama ben beceremedim kalın kafalımıyım neyim beceremedim
o takvimim hazırda buraya yapıştıramadım gitti:sm_confused:
bebeği besleyen damarda yetmezlik vardı canım. sebebi bilinmiyordu ama 3lü de riskli grupta çıkmıştı :gitme:canım senı hıç uzmek ıstemem ama ılk bebegını kaybetme nedının neydı bende malesef ılk bebegımı kaybettım nasıl bı acı oldgnu cok ıı bılıyorum
ay haftasonu çalışmak da ne zor iş. Allah yardım etsin benim eşim de yoğun çalışıyor. adamın yüzünü gören cennetlik fisfisfisHerkese günaydın kızlaar. Valla bi Perşembe yoktum bakamadım iki gündür geçmiş okumaktan ancak gelebildim şimdiye:1shok: Ne çok kaynatmışsınız 100 sayfadan fazla geçmiş okudum birçok şeye yazmak istedim ama baktım baş edemem vazgeçtim:)
Cinsiyet öğrenen arkadaşlarımın hepsinin gözü aydın.
Test sonuçları alan arkadaşlarımında gözleri aydın.
Herkese iyi hafta sonları olsun. Benim gibi çalışanlara da kolay gelsin :a015:
yok canım lafın gelişi 100 kilokaydirigubbakcemile3
ben bastan aşağı pehlivan gibi yağlanıyorum hergün
inşallah işe yarar
canım sağol özlemcim 1 saattir uğrasıyo
ama ben beceremedim kalın kafalımıyım neyim beceremedim
o takvimim hazırda buraya yapıştıramadım gitti:sm_confused:
günaydınnn
kızlar dün doktora gittik Allaha çok şükür bi problem yok 3lü testte.
cinsiyetine de baktı, bu doktor da kız dedi, benim kız kesinleşti sanırıım. :)
çok güzel bi duygu, Allah her isteyene yaşatsın inşallah.
o kıpırtılarını gördüm başladı gözümden yaşlar süzülmeye.. eşimde öyle oldu, bacaklarını ayaklarını parmaklarını çok net gördük.
Ne yüce bi duygu yarabbim yaa, resmen bir mucize bebek oluşumu ve doğumu..
Allaha nasıl inanmaz bazı insanlar şaşıyorum..
Çok şükür rabbime.
inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız. . . :Saruboceq:
günaydın herkese güzel bir hafta sonu olur inşallah
canım aldın mı msn adresını
niye kuşum çok basit hoşgeldiniz yazan yerden ismini tıkla çıkan yerden hakkımdayı tıkla orda kilo takip bölümü var sarı kalem var yanında ona tıkla açılan bölüme yapıştır bu kadar canım beceremezsen özelden şifreni at yapvereyim canım.
kızlar bana msj gelmiş küçük insandan hamilelğiniz 37 hafta diye.nasıl oluyo anlamadım.
canım gönderdim mail olarak. umarım çıkarabilirsin modelleri. eğer istersen yelek, ceket, takım vb modeller de var. bize gerek kalmadı: inş senin işine yarar.
kızlar bana msj gelmiş küçük insandan hamilelğiniz 37 hafta diye.nasıl oluyo anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?