2010 Şubat Anneleri

iyim tatlım saol sen nasilsin ya odaya sivri sinekler girmis beni yemisler ya cnm tum gece de uyutmadilar yuzumu bile yemisler kötükedihüso ya esimi bitane bile yememis ama tatli kanim varmis

sorma benim eşimide hiç yemezler hep beni yeler yağmurlar yağmadan çok çekiyodum abartısız her gece 1 saat kaşınıyodum çok şükür hava soğudu kayboldular.

bunlar erkeklerı yemıyolar heralde benımkınıde yemıyolar cunku bı ben garıban gıbı kıpkırmızı kalkıyorum sabahları

ay cnm ya kasin kasin gece uyutmuyo kafama kadar nevresimi cektim esime bu sivri sinekler erkek hacan tek beni isiriyolar diyorum guluyor

slm güzel anneler saglıklı ve bebişlerle keyifli bir hafta sonu diliyorum hepinize

kızlar yarın bebiş için alışverişe başlamak istiyorum ama nerden başlamalıyım
karar veremedım siz ilk olarak neler aldınız yanı en önemli olanlar neler
bide oda takımı alacaklar nezaman alınmalı henüz erkenmi CADIARZU

selam kızlarrr ...a.s.
geçmişi okudum herkes iyi maşaallahdoktora gidicekler hayırlı haberlerle gelsinler...
bende sabahtan beri iki kez çıkarttım iyiydim ben ne oldu anlamadım heralde midemi üşüttüm hemen gittim çorap giyindim daha iyiyim şimdi sanki kızlarrrrr amannnn dikkat edin karın ağrısı beter üşütmeyin kendiniziopuyorumnanaktan

geçmiş olsun havalar çok karışık şuaralar dikkat etmek lazım
bende üşüttüm sanırım 2 gündür çok sancım var akıntıyla birlikte :kedi:

tatlım kısa kolu uzun kolu badiler al dis zibinlar ic zibinlar al corap agiz mendileri al bere eldiven ne beyenirsen al cunku ilk basta cok lazim boyle seyler

tatlım kısa kolu uzun kolu badiler al dis zibinlar ic zibinlar al corap agiz mendileri al bere eldiven ne beyenirsen al cunku ilk basta cok lazim boyle seyler

evet cnm sanıırm en fazla çıtçıtlı badiler kullanılıyor onlardan başlamalıyım galiba
bi takımda hastane çıkışı aliyim diyorum

kızlar maden suyu da en az süt kadar faydalıymış. ben çok severim ve gebeliğin başında doktora sormuştum, içebilir miyim diye. içebilirsin dedi. ama faydalarını yeni öğrendim o yüzden hergün 1 tane tüketiyorum. tavsiye ederim

hepinize merhaba kizlar bundan sonra bende hergun burdayim çalistigim için arada sirada ugruyodum

sabah çok kötü agrilarla uyandim kivrim kivrim sabah doktora götürdü esim çok korktum ya bebegime bisey olcak diye Allaha sukur kötü bisey yokmus
doktor asiri yorgunlukyan böyle kasilmalar olur dedi bütün gün ayaktayim isyerinde diye bide tansyonum epey düsük çikti diye
rapor verdi bol bol dinlen dedi.
Yani bende artik burdayim

bende maden suyunun asitli oldugundan zararlı diye biliyordum ama tam aksıne
çok faydalıymış kalsiyum açısından zengın oldugu için ama sade içemiyorum meyve aromalı olanlardan tüketmeye çalışıyorum :lepi:

dogru soyluyosun cicilibicili son aylar kıs zaten agırlasıcaz zor olur... neyse bende ekım sonu gıbı baslıyım dıyorum :) bol bol zıbın almak lazım aslında bez demı stoklasak yawastan kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…