2010 Şubat Anneleri

kızlar meyvelı maden suyu yok kı. meyvelı soda war. soda ve maden suyu aynı seylermı kı. ben alırken uzerını okuyorum kımınde soda dıyor kımınde dogal mınerallı su yanı maden suyu...

o zaman hoşgeldin tekrardana.s.
sanada çok geçmiş olsun canım...

kızlar meyvelı maden suyu yok kı. meyvelı soda war. soda ve maden suyu aynı seylermı kı. ben alırken uzerını okuyorum kımınde soda dıyor kımınde dogal mınerallı su yanı maden suyu...

doğru söylüyorsun soda ve maden suyu aynı şey değil. dikkat etmek gerek

çok geçmiş olsun cnm
bende yenı katıldım sayılır buraya gerçekten güzel paylaşımlar
sıcak kanlı samımı kışıler var
sanada güzel paylaşımlar cnm hoşgeldına.s.

ewet kızlar dıkkat edın. uzerını mutlaka okuyun. meyvelı ıctıgınız seyler soda ve bebege bı yararı yok aksıne asıt deposu. uzerınde dogal mınerallı su yada maden suyu yazanları ıcın. kı bakkallarda cok yok maalesef ben marketten toptan alıyorum.

dogru soyluyosun cicilibicili son aylar kıs zaten agırlasıcaz zor olur... neyse bende ekım sonu gıbı baslıyım dıyorum :) bol bol zıbın almak lazım aslında bez demı stoklasak yawastan kızlar :)

canım bez olayını ebnde düşündüm ama kılosu boyu nasıl olacak eger uyumaz elımde kalır dıye çekınıyorum ama ıslak mendıl depolıcamopuyorumnanaktan

canım geçmişş olsun bol bol dinlen.
evet cnm gelmiş. evde temizlik var o yüzden biraz geç cvp yazıyorum kusura bakma. battaniye modellerini gönderdim. birazdan yelek ve ceket modellerini de gönderirim tatlım
tamam canım çok saol
slm canım geçmiş olsun dikkat et kendine
canım bez olayını ebnde düşündüm ama kılosu boyu nasıl olacak eger uyumaz elımde kalır dıye çekınıyorum ama ıslak mendıl depolıcamopuyorumnanaktan

canım ben bez almıycam sizde almayın çocuğa pişik yaparsa aldığınız bez elinizde patlar.

bende çok özeniyorum bebisime ciciler almaya ama daha cinsiyetini ögrenemedim ayin 22 de kismetse görücez kiz mi erkek mi:uhm: ondan sonra baslarim almaya herseyi

fatoş ve bilgen mailleriniz gönderilmiştir.

güle güle örün opuyorumnanaktan

fatos canım dogru soyluyosun esım alalım sımdıden dıyo ama tut kı uymadı pısık yaptı falan elımızde kalır onca bez... en ıyısı sımdıden zıbın camasır ıslak mendıl falan stoklamak :)

gostermedı mı daha cınsıyetını kıyamam ınatcı bebek olucak desene :asigim:

yok canim ya en son ultrasona 12 haftalikken girdim ozaman daha çok erkendi
bizim burda istedigim zaman gidip ultrasona giremiyorum sorun olmadigi sürece
sadece 4 kere giriliyo oda doktor istemesiyle oluyo :1no2:
siz ne güzel istegince gidip görüyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…