2010 Şubat Anneleri

ARYAA kontrolemi gidecektin sen

evet şeker kocamı bekliyorum gelemedi kötükedihüso sinirim bozuldu geç kalıcaz 1 de randevum.melissada beklicek beni umarım çok bekletmem kızcağızı.

saol cnm bir gidebilsem.dua edin her gidişimde korkuyla gidiyorum.ilk hamileliğimden dolayı bir atamadım şu korkuyu üstümden

cnm gözünaydın.insan çok heycanlanıyor cidden.kucağımıza aldığımız günüde görürüz inşallah.:Saruboceq:

kızlar ben cıkıyorum doktora gıdenler ii haberlerle gelir inş.hepinizi optum gıdem ip alamzemuszemus

olsun kuşum yollar yagmur camur
ancak gelir yetişirsin
aman melissada beklesin kız boşver işi ne

olsun kuşum yollar yagmur camur
ancak gelir yetişirsin
aman melissada beklesin kız boşver işi ne

cnm burda yağmur çamur yokki randevuya girmiş.gelsin sorucam:mymeka kadar aradım işlerini ayarla die.yarın maça gitmesine izin vermiştim geri alıcam izni.kötükedihüso zaten heycandan ölüyorum burda.kızcağız ektim sanıcak.tlf.da yok.onu bırak saatim kaçarsa dr da almaz.yoğun kadın özellikle cumartesileri.ay Allahım gerildim geliolar soldan soldan.akannehir

siteye girdiğin bilgileri kontrol et tatlım. bi yanlışlık olmuştur.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 maşallah fatoş hızlı gitmiş senin ufaklık.. solladın geçtin walla.... şaka bi yana satı yanlış mı girdin acaba canım...

kız sen doğurdun doğurucan desene kaydirigubbakcemile3
maşallah maşallah
sormayın kızlar sancılarım başladı.
yok fatoşcum olmadı daha
kız sen neden açıyon çatlak niye olmuyo diyom özleminkini yaptım olmadı bende kendim yaptım inşallah beğenirsin.
buradan nasıl göndereceğimi bilmiyorum kiii
isteyen herkes mail adresini göndersin
elimdelki tüm modelleri göndereyim.

kuşum bende yolluyom msn adresimi.

ben çıkıyorum kızlar.
evi temizleteceğim.
biraz mutfağı toplamam lazım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…