kızlar ben geldim kayınvaldemdeyim o yüzden kısa yazıyorum.kızım yolda:)kızlar çoğalıyor yani:)bu arada melissacım ve eşiyle tanıştık çok mutlu oldum inşallah en yakında sizlerlede tanışmak nasip olur.karı koca birbirlerine o kadar benziyorlar o kadar tatlılarki maşallah.öpüyorum hepinizi.
kızlar ben geldim kayınvaldemdeyim o yüzden kısa yazıyorum.kızım yolda:)kızlar çoğalıyor yani:)bu arada melissacım ve eşiyle tanıştık çok mutlu oldum inşallah en yakında sizlerlede tanışmak nasip olur.karı koca birbirlerine o kadar benziyorlar o kadar tatlılarki maşallah.öpüyorum hepinizi.
CANIM HADİ GÖZÜN AYDIN.kızlar ben geldim kayınvaldemdeyim o yüzden kısa yazıyorum.kızım yolda:)kızlar çoğalıyor yani:)bu arada melissacım ve eşiyle tanıştık çok mutlu oldum inşallah en yakında sizlerlede tanışmak nasip olur.karı koca birbirlerine o kadar benziyorlar o kadar tatlılarki maşallah.öpüyorum hepinizi.
fatoş kuşum sen izmir in neresindensin
tanışalım kız
CANIM HADİ GÖZÜN AYDIN.
TANIŞALIM CVANIM BENİM BORNOVADAYIM BURAYA EVLENDİM ASLEN ARTVİNLİYİM AİLEM BURSADA ŞEKERİM BURDA KİMSEM YOK SİZDEN BAŞKA ÖLE İŞTE 1,5 YILLIK EVLİYİM İLK ÇOCUĞUM 27 YAŞINDAYIM LİSE MEZUNUYUM.
yarışmacı arkadaşlara basarılar diliyosunkaydirigubbakcemile3
belki bilirsin bende bucada oturuyorum
şimdi çıkmam gerek işyerinden özelden yazışırız görüşürüz canım
benim de karın ağrım kasık ağrım çok oluyor.. dün ben de doktora sordum ayakta kalırsan çok karnın gerilir ağrır tabi dedi, otur, yat, uzan dedi.. ama bana niye rapor vermedi ben de evde olmak istiyourm!!! işteyim gene nöbet var tüm haftasonu.. işteyim yani haftaya cumaya kadar.. zaten sonrası bayram :))hepinize merhaba kizlar bundan sonra bende hergun burdayim çalistigim için arada sirada ugruyodum
sabah çok kötü agrilarla uyandim kivrim kivrim sabah doktora götürdü esim çok korktum ya bebegime bisey olcak diye Allaha sukur kötü bisey yokmus
doktor asiri yorgunlukyan böyle kasilmalar olur dedi bütün gün ayaktayim isyerinde diye bide tansyonum epey düsük çikti diye
rapor verdi bol bol dinlen dedi.
Yani bende artik burdayim
teşekkür ederim canım teyzesinin ellerinden öper...günaydınnnnnnnnnnnn
escos gözünaydın
bize bir damat daha geliyor!!!!!!
Fatos kız darısı başına vallahi.. inşallah çıkar benimki de göstermiyor gibi olunca tırstım bi aklıma sen geldin hemen .. seninki de belli olsun artık gidiicen mi yakında?? Muhabbete ilelebet devam daha büyütcez yedircez anaokuluna okula yazdırcaz evlendircez bu topikte zemuszemustünaydın canlarım.güzel bir hafta sonu olur inşallah.
aryacım hadi güzel haberlerle gel canım.
escos paşan hayırlı olsun canım gözün aydın
bide kızlar bizim muhabbetler doğumdan sonrada devam etçek dimi canlar şubatta bitmeyecek yani.
aryaa hayırlı olsun sen de öğrenmişssin artık çok sevindim!!! kaydirigubbakcemile2maaşallahkızlar ben geldim kayınvaldemdeyim o yüzden kısa yazıyorum.kızım yolda:)kızlar çoğalıyor yani:)bu arada melissacım ve eşiyle tanıştık çok mutlu oldum inşallah en yakında sizlerlede tanışmak nasip olur.karı koca birbirlerine o kadar benziyorlar o kadar tatlılarki maşallah.öpüyorum hepinizi.
aaaaaaaaaaaa delikafadulden
bayramlııkkkk
ben onu unutmuştum ya :1shok:
bayrama ne giyeceğim ben? hamilelik alsam beli bol geliyor normal kıyafet alsam sıkar ve ancak bir ay giyebilirim ona da yazık akannehir
canım bez olayını ebnde düşündüm ama kılosu boyu nasıl olacak eger uyumaz elımde kalır dıye çekınıyorum ama ıslak mendıl depolıcamopuyorumnanaktan
slm kızlar ? nasılsınız bugün bakalım.
İyİz lİmoncum sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?