2010 Şubat Anneleri

alkisalkisalkisalkisalkisalkis hayırlı olsun kızın

:teytey: çok sevindim canım. kızlar çoğalıyoorrr. sağlıkla kucağına il inş güzelim.

CANIM HADİ GÖZÜN AYDIN.
fatoş kuşum sen izmir in neresindensin
tanışalım kız

TANIŞALIM CVANIM BENİM BORNOVADAYIM BURAYA EVLENDİM ASLEN ARTVİNLİYİM AİLEM BURSADA ŞEKERİM BURDA KİMSEM YOK SİZDEN BAŞKA ÖLE İŞTE 1,5 YILLIK EVLİYİM İLK ÇOCUĞUM 27 YAŞINDAYIM LİSE MEZUNUYUM.

yarışmacı arkadaşlara basarılar diliyosunkaydirigubbakcemile3
belki bilirsin bende bucada oturuyorum
şimdi çıkmam gerek işyerinden özelden yazışırız görüşürüz canım

yarışmacı arkadaşlara basarılar diliyosunkaydirigubbakcemile3
belki bilirsin bende bucada oturuyorum
şimdi çıkmam gerek işyerinden özelden yazışırız görüşürüz canım

aaaaaaaaaaa çok sevindim kız sende izmirdesin ha görüşürüz canım.kendine ii bak

benim de karın ağrım kasık ağrım çok oluyor.. dün ben de doktora sordum ayakta kalırsan çok karnın gerilir ağrır tabi dedi, otur, yat, uzan dedi.. ama bana niye rapor vermedi ben de evde olmak istiyourm!!! işteyim gene nöbet var tüm haftasonu.. işteyim yani haftaya cumaya kadar.. zaten sonrası bayram :))
günaydınnnnnnnnnnnn
escos gözünaydın
bize bir damat daha geliyor!!!!!!
teşekkür ederim canım teyzesinin ellerinden öper...
Fatos kız darısı başına vallahi.. inşallah çıkar benimki de göstermiyor gibi olunca tırstım bi aklıma sen geldin hemen .. seninki de belli olsun artık gidiicen mi yakında?? Muhabbete ilelebet devam daha büyütcez yedircez anaokuluna okula yazdırcaz evlendircez bu topikte zemuszemus

aryaa hayırlı olsun sen de öğrenmişssin artık çok sevindim!!! kaydirigubbakcemile2maaşallah

ınŞallah escoscum rabbım okula gıttıklerınıde gÖstersın tapı bızım burda onları yazmamızıda.canım bakalım 5 ekıme anca gıderım.

aaaaaaaaaaaa delikafadulden
bayramlııkkkk
ben onu unutmuştum ya :1shok:
bayrama ne giyeceğim ben? hamilelik alsam beli bol geliyor normal kıyafet alsam sıkar ve ancak bir ay giyebilirim ona da yazık akannehir

Canım ben de eskilerle idare edeceğim bi tane pantolonum var o oluyo henüz.Bayramda onu gid-yeceğim.

sabah çok kötü agrilarla uyandim kivrim kivrim sabah doktora götürdü esim çok korktum ya bebegime bisey olcak diye Allaha sukur kötü bisey yokmus
doktor asiri yorgunlukyan böyle kasilmalar olur dedi bütün gün ayaktayim isyerinde diye bide tansyonum epey düsük çikti diye
rapor verdi bol bol dinlen dedi.
Yani bende artik burdayim[/QUOTE]

Canım çok geçmiş olsun.Aman dikkat et kendine.

canım bez olayını ebnde düşündüm ama kılosu boyu nasıl olacak eger uyumaz elımde kalır dıye çekınıyorum ama ıslak mendıl depolıcamopuyorumnanaktan

Canım Huggies'i duymuştum ben.Bacak aralığı geniş olduğu için kalça çıkığını önlüyomuş. Ben doğuma yakın Huggies alacağım.Ama stok yapmayacağım.Bittikçe alırım.

slm kızlar ? nasılsınız bugün bakalım.

Sağol canım sen nasılısn..

Kızlar bu arada benim alış veriş başlamadan bitti.Yağmur bastırdı çünkü.Biz de bi tur atıp eve döndük

kızlar yaaa.... az once aynaya baktım ve şok gecırdım resmen. goguslerımdekı butun damarlar resmen dısarı cıkmıs belırgınlesmıs :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…