selam kızlar..
nasıl gidiyor bakalım. biz babaannemize geldik, bol bol yemek yiyoruz burada.:) kayseriye döndüğümde kaç kilo almış olacağım çok merak ediyorum..
neyse hepinizi çok öpüyorum, benim de sandalye üstünde 50-60 sayfa geçmiş okumaktan belim ağrıdı.yatayım artık..
ay bu arada escos'cum oğluşun hayırlı olsun. arya'cım senin de kız kesinleşmiş hayırlı olsun. mutlu03 hoşgeldin canım..
iyi geceler..
muck muckk...
selam kızlar..
nasıl gidiyor bakalım. biz babaannemize geldik, bol bol yemek yiyoruz burada.:) kayseriye döndüğümde kaç kilo almış olacağım çok merak ediyorum..
neyse hepinizi çok öpüyorum, benim de sandalye üstünde 50-60 sayfa geçmiş okumaktan belim ağrıdı.yatayım artık..
ay bu arada escos'cum oğluşun hayırlı olsun. arya'cım senin de kız kesinleşmiş hayırlı olsun. mutlu03 hoşgeldin canım..
iyi geceler..
muck muckk...
kızlar kızçelerinizi savunun oğluşum geliyoooo sositososito
benim göbüşümde OĞLUŞ varmış öğrendikk opuyorumnanaktan baştan göremedik doktor erkeğe benziyo ama dedi biraz göbişimi salladı öksürdüm felan ALlah ım fırıl fırıl dönüyo göstermicek sanırım dedi aaa dur bak pipisi dedi hatta resmini çekti elimize verdi kafa ölçüsü beyni kaburgaları herşeyini inceledi kalp atışlarınıda gördük maşallah 14 cm olmuş teyzeleriii
Ayy yaren teşekkürler canımcım.. opuyorumnanaktanBenimki geçen hafta ve bu hafta aniden büyümeye başladı sanki.. Sizde de öyle mi oldu... Kocaman olucak bu bebiş..:) :CüvCüv:
Kızlar benim asıl sabah sabah sorunum.. Uçuş-Uçak mafoldumben
yurtdışına 2 haftalık göndermek istiyorlar beni.. zorunlu geçirecekleri XRAY ler artı orada doktorum falan da yok bi fenalaşsam nereye giderim tek başıma.. Uff canım sıkkın yani.. :sinifsinif:ne yapacam ben???
Kadınlar için gerçekten zor hayat.. Şimdi gidip müdüre açıklamam lazım tekrardan agöndercez diye tutturmuşlar... bir de abantta eğitim çıkarmışlar atlamalı zıplamalı ekim başında.. Ayy geeçn sene olsaydı Ok yada seneye ama herşey beni buluyorr bu sene ya.. :sinifsinif:
günaydın kızlar... iyi haftalar herkese...
Alanyadaki hortumu izledim hafta sonu yanılmıyosam papatya Alanyadaydı dimi... Haberi olan var mı ondan... merak ettim...
Günaydın şekerlerŞeniz beni bu cimcime uyutmamaya başladı maşallah yarım saatte bir kıpır kıpıreğer uyku düzenleri anne karnında oturuyorsa yandım ben.akannehir cumartesi dr da dedi senin kız çok uykucuydu şimdi çok yaramaz olmuş dedi kordonuyla oynuyordu korktuk aslında babasıyla kordona dolanma olayı var ya oynaması kötümü acaba sizinde oynuyormu bebişiniz kordonuyla.bu arada eşim kız olduğunu duyunca ilk önce biraz morali bozuldu çok belli etti dr la ikimiz çok güldükkaydirigubbakcemile3 şimdi sevio güzel kızım die.ama 20.haftaya kadar beklicekmiş belki değişirmişkaydirigubbakcemile3 ahhh şu erkekler.geçmişi az biraz okuyabildim herkes iyi maşallah.bana kızımı görmek iyi geldi haftaya güzel başladım umarım bu hafta süper geçer hepimize.opuyorumnanaktan
saol cnm evet cimcime gelio bizim evede Allah izin verirse.listede de zaten hep kızdı değişmemiştik.escoscumunda oğlu oluyor demek ohhhh süper bir topik oldu burası oğlanlarla kızlar nerdeyse eşit.kız senesi diolar ama oğlanlarda var baya.
kızlar kızçelerinizi savunun oğluşum geliyoooo sositososito
benim göbüşümde OĞLUŞ varmış öğrendikk opuyorumnanaktan baştan göremedik doktor erkeğe benziyo ama dedi biraz göbişimi salladı öksürdüm felan ALlah ım fırıl fırıl dönüyo göstermicek sanırım dedi aaa dur bak pipisi dedi hatta resmini çekti elimize verdi kafa ölçüsü beyni kaburgaları herşeyini inceledi kalp atışlarınıda gördük maşallah 14 cm olmuş teyzeleriii
aryacım gözün aydın çok sevindim demek prenses geliyo hee harika bişey demi valla benim bebiş çok kıpraşmıyo arada hissediyorum daha anca diyolar zaten,kızıma arkadaş geliyo desene çok sevindim canım zemuszemus
saol cnmm evet kızımız olucak inşallah eşime kalsa 20.haftada değişebilirmişlaelaelaelaelae
ay walla arkadaş olsalar ne güzel olur.yaşıt olucaklar.dr çok kıpırdıo ama senin ilk gebeliğin olduğu iiçin çok hissedemiyorsun dedi.ilk gebeliklerde zor oluyormuş anlamak.gaz sandıkların hep bebişin dedi.güzel kızım die sevmek daha güzel oluyormuş cnm di mi cinsiyeti bilmeden sevmek dahi zor.şimdi isimm arıyorum önerilere açığım.
kızlar ben bebişimin hareketlerini arada hissediyorum böle dönüyo falan ama çok yoğu hissetmiyorum sorun yoktur değilmi benim gibi olan varmı kızlarr
valla o isim konusu çok zor ben hala karar veremedim DİLARA hoşuma gidiyo bu aralar ama bilmiyorum belki arkadaş olurlar nede güzel olur valla çok sevinirim
yoktur cnm dr bende sormuştum bazen hissetmiyorum hiç die 20.haftadan sonra sürekli hissetmeye başlarsın dedi.ilk gebeliklerde öyle oluyormuş.hem ilk zamanlar çok uyuyorlarmış.bu arada ben kilo aldım die korkuyordum ya 1 kilo almışım 3 haftada tartıya çıkmasam olurmu dedim dr çok kilo aldım dedim tartılınca şaşırdım.sana korku yaramış dedi.şiştiğimi söyledim gözlerinde şişiyorsa şişlik olduğu gün gel hemen idrar testi yapalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?