cnm bende asya istiyorduma ama eşim beğenmiyor.derin olsun diyor.ya da su anlamlarıda önemli.aslında naz isminide çok beğenirdim ama çok yakın bir arkadaşım koyduğu için onu seçeneklere koymuyorum.güzel isimler duydukça paylaşalım.mesela oğluşu olucaklar benim bir arkadaşım oğlunun ismini efran koydu değişik belki ilginizi çeker.yerimseniben
ne güzel bak 1 kilo çok normal valla aman kötü bir durum olmasında ilerde çok hissederiz desene insan korkuyo yinede doğru desene 2 haftamız daha var hissetmek için olsun,bakalım benimde 5 ekimde kontrolim hayırlısı olsun
bende dr giderken korkuyordum cnm hareket o gün özellikle hiç hissetmedim bizim pskolojimizdemi etkiliodur nedir.zaten ben her ultrasyona girişimde korkuyorum önceki hamileliğimden dolayı.atamadım üstümden halen.ama evham başka bişi değil.2 hafta sonra bende yeni dr gitmek istiyorum cnm.senin dr renkli usg veriomu ya da cd?ben sırf bunlar için ahmet yılmaza gidicem memnun kalırsam devam edicem ona.kalmazsam jale hnm ve belki senin dr da denerim.
sağolun kızlarrarya ve serap çım
Günaydın kızlar a.s. nasılsınız.
geçmişi okudum da geldim, cinsiyeti ögrenen arkadaşlar gözünüz aydın olsun. Bende randevumu 3 ekimden 23 eylüle aldım inş. bu defa ögrenebilirim, fatoşcuğum dışında oglan diyen çıkmadı bakalım kim doğru çıkacak...
canım o stres hep bendede oluyo ama doktor kanaman ve su gelmesi durumunun dışında korkma dedi evet cd vericek bide bütün hareketler kayıtlı ne zaman istersen gelip alabilirsin dedi,canım ahmet beyi duydum ama jale gürlüleri tavsiye etmem sen bilirsin yinede..
Günaydın kızlar a.s. nasılsınız.
geçmişi okudum da geldim, cinsiyeti ögrenen arkadaşlar gözünüz aydın olsun. Bende randevumu 3 ekimden 23 eylüle aldım inş. bu defa ögrenebilirim, fatoşcuğum dışında oglan diyen çıkmadı bakalım kim doğru çıkacak...
sağolun kızlarr
arya seninde belli olmuş tebrikler gözün aydın
serap oğlan diyen azdı bana hep kız dediler ondan hala inanamıyorum erkek olduğuna çünkü herkes kız dediği için perşembe cuma hastaneye gidicem bakalım ordada erkekmi dicekler usg resmnde pipi oldğunu gibi belli oluyo ama papatya gibi olmaz inş.
cnm banada bundan önce gittiğimde erkeğe benzio demişti meğer kordonmuş oynadığı için sürekli pipi gibi gözükmüş ama o zaman kesin dememişti.emin olmadan demiyorlar pek cinsiyeti.doğrudur yani.
esma ve arya canlarım bu arada cinsiyeti öğrenmişsiniz hayırlı olsun.... çok uyumlu gidiyo kız ve erkek sayıları eşit.. maşallah diyelim Rabbim nazarlardan korusun topiğimizi....
sağolun kızlarr
arya seninde belli olmuş tebrikler gözün aydın
serap oğlan diyen azdı bana hep kız dediler ondan hala inanamıyorum erkek olduğuna çünkü herkes kız dediği için perşembe cuma hastaneye gidicem bakalım ordada erkekmi dicekler usg resmnde pipi oldğunu gibi belli oluyo ama papatya gibi olmaz inş.
selam kızlar..
nasıl gidiyor bakalım. biz babaannemize geldik, bol bol yemek yiyoruz burada.:) kayseriye döndüğümde kaç kilo almış olacağım çok merak ediyorum..
neyse hepinizi çok öpüyorum, benim de sandalye üstünde 50-60 sayfa geçmiş okumaktan belim ağrıdı.yatayım artık..
ay bu arada escos'cum oğluşun hayırlı olsun. arya'cım senin de kız kesinleşmiş hayırlı olsun. mutlu03 hoşgeldin canım..
iyi geceler..
muck muckk...
günaydın kızlar... iyi haftalar herkese...
Alanyadaki hortumu izledim hafta sonu yanılmıyosam papatya Alanyadaydı dimi... Haberi olan var mı ondan... merak ettim...
kızlar kızçelerinizi savunun oğluşum geliyoooo sositososito
benim göbüşümde OĞLUŞ varmış öğrendikk opuyorumnanaktan baştan göremedik doktor erkeğe benziyo ama dedi biraz göbişimi salladı öksürdüm felan ALlah ım fırıl fırıl dönüyo göstermicek sanırım dedi aaa dur bak pipisi dedi hatta resmini çekti elimize verdi kafa ölçüsü beyni kaburgaları herşeyini inceledi kalp atışlarınıda gördük maşallah 14 cm olmuş teyzeleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?