2010 Şubat Anneleri

evet canım derin güzel bende öle istiyodum ya elif derin diye ama bilmiyorum kararsızız daha çok değişir fikrim benimdee

bende dr giderken korkuyordum cnm hareket o gün özellikle hiç hissetmedim bizim pskolojimizdemi etkiliodur nedir.zaten ben her ultrasyona girişimde korkuyorum önceki hamileliğimden dolayı.atamadım üstümden halen.ama evham başka bişi değil.2 hafta sonra bende yeni dr gitmek istiyorum cnm.senin dr renkli usg veriomu ya da cd?ben sırf bunlar için ahmet yılmaza gidicem memnun kalırsam devam edicem ona.kalmazsam jale hnm ve belki senin dr da denerim.

canım o stres hep bendede oluyo ama doktor kanaman ve su gelmesi durumunun dışında korkma dedi evet cd vericek bide bütün hareketler kayıtlı ne zaman istersen gelip alabilirsin dedi,canım ahmet beyi duydum ama jale gürlüleri tavsiye etmem sen bilirsin yinede..

Günaydın kızlar a.s. nasılsınız.
geçmişi okudum da geldim, cinsiyeti ögrenen arkadaşlar gözünüz aydın olsun. Bende randevumu 3 ekimden 23 eylüle aldım inş. bu defa ögrenebilirim, fatoşcuğum dışında oglan diyen çıkmadı bakalım kim doğru çıkacak...

arya ve serap çım
sağolun kızlarr
arya seninde belli olmuş tebrikler gözün aydın
serap oğlan diyen azdı bana hep kız dediler ondan hala inanamıyorum erkek olduğuna çünkü herkes kız dediği için perşembe cuma hastaneye gidicem bakalım ordada erkekmi dicekler usg resmnde pipi oldğunu gibi belli oluyo ama papatya gibi olmaz inş.

Günaydın cnm inşallah sende öğrenirsin tuvaletini etmeden git biraz sıkış o zaman çok hareket ediolar ben biryerde okumuştum doğru çıktı.senin kız gibi doğdu benim içimede nedense.hadi hayırlısı..

ne güzel cnm ya saklamış cd'leri.jale hnm ilgisiz diemi duydun sende?senin söledinmi hatırlamıyorum ne kadar muayene ücreti?

günaydınlar...
geçmişi okumaktan uykum geldi bee..:)
cinsyet öğrenenler hayırlı olsun esmaydı sanırım ay kafamı kaldı..:s
ii bi hafta olsun inş hepimiz için

hadi bakalım hayırlısı olsun canım sende öğren,insan çatlıyo meraktan zatenn

cnm banada bundan önce gittiğimde erkeğe benzio demişti meğer kordonmuş oynadığı için sürekli pipi gibi gözükmüş ama o zaman kesin dememişti.emin olmadan demiyorlar pek cinsiyeti.doğrudur yani.

günaydın arkadaslar
hiç sevmem pazartesileri hala ayılamadım
bebişlerinin cinsiyetini öğrenenler varmış hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5

Günaydın iyi haftalar anneler ve melekleri:) Geçmişi okuyup ancak geldim.

Cinsiyet öğrenen tüm annelerin gözü aydın.

esma ve arya canlarım bu arada cinsiyeti öğrenmişsiniz hayırlı olsun.... çok uyumlu gidiyo kız ve erkek sayıları eşit.. maşallah diyelim Rabbim nazarlardan korusun topiğimizi....

esma ve arya canlarım bu arada cinsiyeti öğrenmişsiniz hayırlı olsun.... çok uyumlu gidiyo kız ve erkek sayıları eşit.. maşallah diyelim Rabbim nazarlardan korusun topiğimizi....

saol cnm.evet maşallah cidden haksızlık olmuyor bir erkek bir kız haberi alıyoruz.bu arada benim çin takvimi tutmadı ama rus takvimi tuttu.kaydirigubbakcemile3

anladım canımda herkesin demesiyle olsa keşke bu işler ne farkeder esmacım hepsi bir bence sağlıklı olması en büyük zenginlik bencee

Günaydın anneler nasılsınız, cinsiyeti ogrenemeyen cok az kişi kaldı galiba...Bende ilk tekkmelerimi yedim dün sabah pazar sabahı ya gec kalkdım bıraz uykumda bır sey hıssettım bır koydum elımı bızımkı tık tık edıyor cok garıp oldum ya cok guzel bır duyguymuş...yerimseniben

ayy gittinmi kız .oh hadi rahat rahat dinlen.kendine iyi bak.iyi tatiller.

günaydın kızlar... iyi haftalar herkese...

Alanyadaki hortumu izledim hafta sonu yanılmıyosam papatya Alanyadaydı dimi... Haberi olan var mı ondan... merak ettim...

canlarım benim teşekkür ederim hepinize.evet bayagı rüzgar vardı elimizden geldikçe dışarı çıkmadık.kapılar kapalı.zaten misafirimiz vardı.evdeydik,hortum heryıl olur burda.ama ilerlemiyor çok şükür.bi ilerlese ev koymaz allah korusun....

ayyy.içimden hep erkek istiyordum senin bebegi.senin adına çok sevindim eşinde sende erkek istiyodu zaten gözünüz aydın.evet bi doktora daha gözük oda erkek derse tamamdır..eee eşin ne yaptı.kavınvalidenler ne söyledi anlat bakiiim..

ESCOSoglun hayırlı olsun saglıkla gelsin canım...

ARYAAseninde kızın hayırlı olsun canım.sende senim gibi biri iki yanılma oldu erkek gibi ama kızımız kesinleşti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…