kızlar günaydın,
aryacım,esmacım hayırlı olsun.
bizimde cmt kontrolumuz vardı %100 oglumuzun olacagı kesinlesti artık teyzeleri. 16 cm 162 gr olmus. : nazar: cok sekerdi cnm yaw biara hıckırdı kızlar. bacaklrı caprazdı. size ultrason resimlerini gondericem birazdan. dr artık resmini cektik pipinin degistiremez dedi kaydirigubbakcemile3 .
4 kilo almsıım dr acıgı kapamısın dedi her ay almak yok ama dedi :)) boyle iste kızlar...
saol canım seninde kandilin mübarek olsun allah kabul etsin duanızı.güle güle canım.kızlar ben yemek yapayım kocama.bide kız kardeşlerim gelecek beni almaya.babamda kalacagız nasipse kadir gecesi anneme hatim duası okutup yemek verecegiz.yatılı kuran kursunda.onun için çarşamba anca gelirim canlar hepinizi öpüyorum ban kaçtım
hepinizin şimdiden kandilini kutluyorum...
günaydın fıstıklarr
saol canım seninde kandilin mübarek olsun allah kabul etsin duanızı.güle güle canım.
günaydın canım.nasılsın
iim canım sen nasılın bakem ıcımde bı sıkıntı var ya abah sabah hayırdır ıns
ben uyumamaya razıyım bole kara kara dusunmektense nıye hıssetmıyom kı ben yaamafoldumben
Ayy yaren teşekkürler canımcım.. opuyorumnanaktanBenimki geçen hafta ve bu hafta aniden büyümeye başladı sanki.. Sizde de öyle mi oldu... Kocaman olucak bu bebiş..:) :CüvCüv:
Kızlar benim asıl sabah sabah sorunum.. Uçuş-Uçak mafoldumben
yurtdışına 2 haftalık göndermek istiyorlar beni.. zorunlu geçirecekleri XRAY ler artı orada doktorum falan da yok bi fenalaşsam nereye giderim tek başıma.. Uff canım sıkkın yani.. :sinifsinif:ne yapacam ben???
Kadınlar için gerçekten zor hayat.. Şimdi gidip müdüre açıklamam lazım tekrardan agöndercez diye tutturmuşlar... bir de abantta eğitim çıkarmışlar atlamalı zıplamalı ekim başında.. Ayy geeçn sene olsaydı Ok yada seneye ama herşey beni buluyorr bu sene ya.. :sinifsinif:
yav kızlar ben neden hissetmiyom bu çocuğu.
kızlar nasip olursa yarın kadir gecesi oruç tutmayı düşünüyorum 1 günde olsa tutalım bari.bide yarınki ibadetlerimizde birbirimize dua edelim
iim canım sen nasılın bakem ıcımde bı sıkıntı var ya abah sabah hayırdır ıns
tatlım eğerki çok evhamlıysan doktoruna gitsene sen bilirsinde gene ama daha erken yani kasları o kadar kuvvetli değilki henüz tekme atamazlar yani bide her bebek aynı olucak diye bir şey yok rahat olÇok üzgünüm çoook
bu arada meleksen dun ne guzel konusuyoduk bı anda ınternet gıttı cıkmak zorunda kaldım :gitme:
sinem 2008 gözünm aydın canım hayırlı olsun oğluşun.
seçilcim yok anacım tık yok
canım cok tesekkur ederim. Yaw senin ne zaman ogrenicez off merak ediyorum fatoscum...
SaĞol havacım Şİmdİ 2 hafta bekle mİ dİyon canım yanİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?