kaydirigubbakcemile2
daha olmayabilir.doktorlar 22.haftaya kadar bekleyin diyolar...
bu arada sanırım ben kızıma elif ismini koyacagımbilk kızım zeynep klasik bi isim olsun istemiştikbşimdi böyle devam edelim diyoz .buda elif lsun.hım nasıl.elif ile zeynep anaların kuzuları:hulya:
kaydirigubbakcemile2
daha olmayabilir.doktorlar 22.haftaya kadar bekleyin diyolar...
bu arada sanırım ben kızıma elif ismini koyacagımbilk kızım zeynep klasik bi isim olsun istemiştikbşimdi böyle devam edelim diyoz .buda elif lsun.hım nasıl.elif ile zeynep anaların kuzuları:hulya:
canım benim doktor özel olduğu için burası onun sadece muayinehanesi doğumu o başka hastanede yaptırıyo 3 hastaneden biri dedi yani onların yeni doğan doktorlarıda var ekipçe gidiyolarmış çok titizler yani ilgi alakada mükemmel yani hani bu göreceli bişeydir ya ondan dedim ama iyi olmasa emin ol bende gitmezdim çok rahatlıyorum ben şahsen tamam canım gitmek istersen yardımcı olurum ararım orayıda olmazsa
sinem 2008 gözünm aydın canım hayırlı olsun oğluşun.
seçilcim yok anacım tık yok
Günaydın cnm inşallah sende öğrenirsin tuvaletini etmeden git biraz sıkış o zaman çok hareket ediolar ben biryerde okumuştum doğru çıktı.senin kız gibi doğdu benim içimede nedense.hadi hayırlısı..
günaydınlar...
geçmişi okumaktan uykum geldi bee..:)
cinsyet öğrenenler hayırlı olsun esmaydı sanırım ay kafamı kaldı..:s
ii bi hafta olsun inş hepimiz için
hadi bakalım hayırlısı olsun canım sende öğren,insan çatlıyo meraktan zatenn
günaydın arkadaslar
hiç sevmem pazartesileri hala ayılamadım
bebişlerinin cinsiyetini öğrenenler varmış hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5
Günaydın iyi haftalar anneler ve melekleri:) Geçmişi okuyup ancak geldim.
Cinsiyet öğrenen tüm annelerin gözü aydın.
günaydın herkese
şubat anneleri :CüvCüv: bugün nasıllar?
günaydın canım ay çok heycanlandım şimdi esra ve esmaya truttyu ama birinede tutmadı hayırlısı olsun canım.
Saol cnm benim insallah hepimiz opuyorumnanaktanmaşallah sinemcim gözün aydın ne güzel bir oğlumuz daha geliyo Rabbim nazarlardan saklasın... Allahım sen herbirimizden böyle güzel haberler duymayı sağla... sağlıklı sıhatli olalım miniklerimizi kucağımıza... zemuszemus zemuszemus zemuszemus
cnm ufacık kıpırdamalarda hissetmiyormusun.gaz sanıyor olabilirmisin?
günaydın cnm saol.gözünaydınalkisalkisalkis bekliyorum resimlerini artistin.1 ayda 4 kilo mu aldın?
inşallah esracım takmıyodum ama iki gündür takmaya başaladım çocuk oynasada anlayamayacam bu gidişle.
cnm güzel isim elif.zeynepte güzel.ablası koysun adını ona bırakınkaydirigubbakcemile3yerimseniben
iyiymiş cnm o zaman ben gitmeme yakın senden nosunu alırım.benim dr ne gr söyledi ne boyunu bu sefer bu kontrolden aldığım tek verim cinsiyeti oldu.hiç bişi öğrenemedim.biran önce gitmek istiyorum o yüzden olmazsa senle aynı zamana alırım randevu.
Fatoşçum yalnız değilsin ben de çok takıyorum. Siz böyle oynadı vurdu dedikçe içim gidiyor ben de dikkatle kendimi dinliyorum her an oynar mı diye:Saruboceq:
PAPATYA elif ismi benimde aklımdan geçiyo ELİFECE ve ECENAZ düşünüyorum kendimce bakalım sonuç nolcak
zeyneple elifde çok tatlı olur
kızlar ben yemek yapayım kocama.bide kız kardeşlerim gelecek beni almaya.babamda kalacagız nasipse kadir gecesi anneme hatim duası okutup yemek verecegiz.yatılı kuran kursunda.onun için çarşamba anca gelirim canlar hepinizi öpüyorum ban kaçtım
hepinizin şimdiden kandilini kutluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?