2010 Şubat Anneleri

ay ne bileyim canım ya iolmana sevindim bu arada rabbim felaketlerden korusun. elif güzel canım adlarıyla büyüsünler inşallah.

cnm güzel isim elif.zeynepte güzel.ablası koysun adını ona bırakınkaydirigubbakcemile3yerimseniben

iyiymiş cnm o zaman ben gitmeme yakın senden nosunu alırım.benim dr ne gr söyledi ne boyunu bu sefer bu kontrolden aldığım tek verim cinsiyeti oldu.hiç bişi öğrenemedim.biran önce gitmek istiyorum o yüzden olmazsa senle aynı zamana alırım randevu.

sinem 2008 gözünm aydın canım hayırlı olsun oğluşun.
seçilcim yok anacım tık yok

kız uslu olucak demekki seninki.uyuyormu acaba.benimde daha yeni sıklaştı senin de birkaç gün sonra başlar belki herkeste farklı olurmuş konuş arada ama müzik filan dinlet.

İnşallah canım ya, artık ögrenmek ve kızım yada oglum diye sevmek istiyorum, kız çıkmazsa fatoşcum dışında herkes yanılacak. hayırlısı olsun inş.

günaydınlar...
geçmişi okumaktan uykum geldi bee..:)
cinsyet öğrenenler hayırlı olsun esmaydı sanırım ay kafamı kaldı..:s
ii bi hafta olsun inş hepimiz için

Günaydın Gülşahcım, geçmişi okumaktan yazmaya mecal kalmıyor insanda, çoğu zaman okuyorum yazamıyorum.

hadi bakalım hayırlısı olsun canım sende öğren,insan çatlıyo meraktan zatenn

Hayırlısı olsun canım, biraz daha merakta kalıcam bakalım...

günaydın arkadaslar
hiç sevmem pazartesileri hala ayılamadım
bebişlerinin cinsiyetini öğrenenler varmış hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5

Günaydın canım a.s.

Günaydın iyi haftalar anneler ve melekleri:) Geçmişi okuyup ancak geldim.

Cinsiyet öğrenen tüm annelerin gözü aydın.

Günaydın canım a.s.

günaydın herkese
şubat anneleri :CüvCüv: bugün nasıllar?

Günaydınnnn a.s. hoşgeldin ayrıca...

günaydın canım ay çok heycanlandım şimdi esra ve esmaya truttyu ama birinede tutmadı hayırlısı olsun canım.

Hayırlısı Fatoşcum, aryacımda kız dedi bakalım hanginiz tuturucak

Saol cnm benim insallah hepimiz opuyorumnanaktan

cnm ufacık kıpırdamalarda hissetmiyormusun.gaz sanıyor olabilirmisin?

günaydın cnm saol.gözünaydınalkisalkisalkis bekliyorum resimlerini artistin.1 ayda 4 kilo mu aldın?

1 ayda degil hatta 3 haftada. Aslında benim kilo muhabbetim soyle ben gecen sene rejime basladım 13 kilo verdim 3 ay kiloyu korudum 1 kilo alarak 57le hamile kaldım. 1.5 kilo verdim sonra 57 oldum simdi de 61 olmsuum. ama gecen hafatdan beri almadım hemen tartı aldım kontroledeyim artık :)

aa buarada kızlar dr3lü ve 4lü test yapmayıcam dedi. cunku guvenirliliği daha dusuk olan bir testi uygulamaya gerk yok 2li test sonuclarımız gayet iyiymis. sadece AFP testi icin kan verdik oda carsamba cıkacak dua edin kızlar temiz cıksın..

hoşbulduk papatya arya fatıma teşekkür ederim
herkes ne güzel cinsiyetleri öğrenmiş herkese hayırlı olsun

olur canım neden olmasın buluşuruz daha iyi olur sen kararını ver yeterki

Fatoşçum yalnız değilsin ben de çok takıyorum. Siz böyle oynadı vurdu dedikçe içim gidiyor ben de dikkatle kendimi dinliyorum her an oynar mı diye:Saruboceq:

PAPATYA elif ismi benimde aklımdan geçiyo ELıFECE ve ECENAZ düşünüyorum kendimce bakalım sonuç nolcak
zeyneple elifde çok tatlı olur

kızlar ben yemek yapayım kocama.bide kız kardeşlerim gelecek beni almaya.babamda kalacagız nasipse kadir gecesi anneme hatim duası okutup yemek verecegiz.yatılı kuran kursunda.onun için çarşamba anca gelirim canlar hepinizi öpüyorum ban kaçtım

hepinizin şimdiden kandilini kutluyorum...

güle güle canım allah kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…