2010 Şubat Anneleri

SNM2008 gözün aydın canım..

cok saol cnm.
canım benım gözün aydınn hayırlıs olsunn

tesekkurler cnm. buarada kafan takma hissetmemeni cunku ben dra hissediyorum dedigimde nasıl yani dedi cok erken hissetmisin dedi. normalde 17 haftadan sonra anca hissedebilirsin dedi o yuzden bence evham yapmayın uslu cocuklar olacaklar anneleri sevinin bence opuyorumnanaktan

bu arada mınıgım 16 cm 163 gr olmus :ecrin_bebek:

canım hadi hayırlı olsun kızın benim oglumda 16 cm 162 gr teyzesi siz kac haftalıktınız bakıyım aynıyız :))

valla bende merak ediyom canım bende senin oğlana bi kız yapayım bari.bayramdan sonra canıminşallah.

yap cnm insallah. gelsin kızlar oglusumun resimlerini koyucam teyzesi proflime

slm kızlar nasılsınız
ben bebişin hareketlerini 19 haftadan itibaren hissetmeye başladım
gerçekten harika bir duygu gittigim yerlerde bile elim karnımda farkedınce utanıyorum bazen görmemişin çocugu olmuş derlermi diyelülülülülülü
umarım en kısa sürede sizde hissedersiniz benden bi tavsiye
sabah uyandıgınızda süt yada çikolota gibi şeyler atıştırıp sakın biyere uzanın
sırt üstü hissetmeye çalışın bide müzik çok işe yarıyo deneyın baaklım nasıl kıpır kıpır oluyokaydirigubbakcemile5

snm2008 benım bebısım 16 hafta 4 gunluk bugun opuyorumnanaktan ewet aynı gıdıyoruz :)))))))

yarın yıyım çukuyu sabahtan yatıyım azcık bakalım nolcek :dance:

:Saruboceq:

henüz senın erken ama umarım hissedersin buarada kzın oluyo galıba
gözün aydın alah saglıklı sıhhatlı kucagına almayıda nasıp etsın

erken aslında ewet gormemısın cocugu oluyo ıste ne bulsam denıyorum :CüvCüv:
ewet bugun ogrendım melek kızım gelıyormus... amın ınsallah hepımız saglıkla kavusuruz bebeklerımıze

Herkese günaydın arkadaşlar.

Cnım ya doktorla bi konuşsan rapor falan alamaz mısın?
Dikkat etmen lazım senin.

.

teşekkürler canım bakalım elimden geleni yapcam.. ayy çok acıktım ben ya ben öğlen yemeğine gidiyorum bizim yemekhane 11-14,30 arası açık ben yemeğe:))opuyorumnanaktandelikafadulden

gözün aydın canım çok sevindim kızlarımıza arkadaş geliyo desene

erken aslında ewet gormemısın cocugu oluyo ıste ne bulsam denıyorum :CüvCüv:
ewet bugun ogrendım melek kızım gelıyormus... amın ınsallah hepımız saglıkla kavusuruz bebeklerımıze

gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah kızın çok sevindim

Kızlar yazdıklarınızdan yola çıkarak çok güzel bi yazı....

Tavsiye:

Endişeli, bardağın boş yarısını gören bir anne veya baba adayımısınız? Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.
Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...

cok guzel bı yazı canım cok sagol walla a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…