2010 Şubat Anneleri

aysegul hanım onceden capa damı calısıyormus capada bı aysegul hanım varmıs o kadın ıcınde cok sert ve ılgısız dıyorlardı belkı aynı kadın degıldır sen memnunmusun ondan

yok iki doktorda çok iyi bilmem bana sert gelmediler bize ayşegül hanım daha yakın ondan ona gidelim diyoruz eşimle. ayşegül sofuoğlu daha önce nerdeydi bimiyorum.

Selam kızlar nasılsınız şöyle geriye doğru bır baktım neler kaynatılmış neler bende yogun bır sekılde calısıyorum işişişi... ancak bakabıldım sıze

yok iki doktorda çok iyi bilmem bana sert gelmediler bize ayşegül hanım daha yakın ondan ona gidelim diyoruz eşimle. ayşegül sofuoğlu daha önce nerdeydi bimiyorum.

bı arkadasım capada dogum yapmıstı cok memnun kalmıstı sanırım aysegul hanımdı sonra capadan ayrılmıs demıstı ordan bılıyorum canım ama hakkında okuduklarım ve duyduklarım cok ılgısız ve sert bı kadın olduguydu

Benim 15. haftamda çıkmıştı yavaş yavaş koyulaşıyor. Benim de erkek acaba erkeklerde daha mı erken çıkıyormuş:uhm:

canım benım de ılk haftalarda olustu sonrada baya koyulastı sımdı cok belırgın benımde erkek ama bana kalırsa onunla ılgısı yok varsada nasıl bır ılgısı olabılr kı ılgınc geldı bana :uhm:

Canım benim doğumdan sonra da kıpraşmasalar da azıcık uyusak diye bakacağız. Ne ilgin yaaaa:bbo:

Canım çok sağol. Çok işimize yarayacak.a.s.

Canım benim şimdi nazlanmazsak asla nazlanamayız. Sonuna kadar direnin arkadaşlar. Nazlanmak hakkımız, söke söke alırız..:umursamaz:

Canım ya Sen beni güldürdün Allah da seni ömür boyu güldürsün...a.s.

erkek bebek bekleyen arkadaşlar göbeğinizin altında kahverengi çizgi oluştumu???

Benm bebeğim kız ama ben de de çok açık renkte var.

Doğum günün kutlu olsunnnnna.s.a.s.a.s.a.s.

herşeye sinir oluyorum özellikle de kocama birşey olmadı ama sinirlerim bozuk
galiba kafamda kı kuruntular dan oluyo

canım takma kafanı hicbiseye bosver bu kocisler bizim kadar yasamıyorlar bu olayı sonucta..

ay kıyamam annesine cektiriyormuymus neyse cnm saglıklı olsun da annesi bikac hafta sonra ögrenirsin.
amin canım haftaya belli olacakmış hayırlısıyla temiz çıkarsa sonuçlar çok rahatlayacagım
kızlar peki 20. Haftada test var mı?
kızlar walla baska test warmı yapılcak pekı bunlar temız cıkarsa?
benim dr 20.haftada ayrıntılı ultrasona cagırdı kızlar tek tek organlarına bakıcakmısız Allahım cok heyecanlı su crsba AFP sonucunu da alsam hayırlısıyla..

AFP sonucu nedir
ben sadece 2 li test oldum o kadar doktor diğerlerine gerek yok dedi
bide gecen ultrasonda heryerine baktı bebişin
bi sonraki kontrolüm 1 ay sonra yani 23 hafta biterken
heralde o zamanda seker yüklemesi ister

çok pahalıymış kızlar ya burda yaptırmayı düşünmüyosunuz umarım doğumu....

ben karar verdim gibi canım ya kendi hastahanemde normal 500 sezeryan 750 yaptıcam.
yada son aylarımda sorun yoksa ve son ay cesaretim gelirse atlas hastahanesinde normal doğum ücretsiz atlasta yapıcam.

çok pahalıymış kızlar ya burda yaptırmayı düşünmüyosunuz umarım doğumu....

ben yapıcam heralde ama araştırıyoruz genede bide bu fiyat sağlık güvenceniz yoksa benim sağlık güvencemde yok. eşimde yakın diye olsun diyor arabamızda yok çünkü gerçi doğuma kadar belki arabamız olursa hayrunnisayıda düşünüyoruz orası yarı fiyat çünkü

merhaba arkadaşlar elektrik kesikti 2,5 ta geldi o saatten beri geçmişi okuyorum cinsiyet öğrenenlerin gözü aydın tam hatırlayamadım ama esma ve sinem di galiba

AFP sonucu nedir
ben sadece 2 li test oldum o kadar doktor diğerlerine gerek yok dedi
bide gecen ultrasonda heryerine baktı bebişin
bi sonraki kontrolüm 1 ay sonra yani 23 hafta biterken
heralde o zamanda seker yüklemesi ister

crsba AFP bu nedir canım ya...

kızlar bu AFP cocukta omurga ve sinir gelisimine bakıyormus Allah gostermesin omurga acıgı var mı yok mu onu gosteren bir testmis 3lü ile birlikte de yapılıyor sanırım ama drmum 2linin guvenirliliği daha yuksek daha dusuk olan bir 3-4lu testleri yapmaya gerek yok dedi bunu istedi. Aslında 2li test zamanı ayrıntılı ultrason yapmıstı ama bu daha farklı oluyomus kızlar kalbine flnda bakılacak parmakları sayılacak tum organlarına tek tek bakılacak..

gecen gün benim bebişin parmaklarını saydı doktor
kalbinede baktı acaba afp mi olduk yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…