2010 Şubat Anneleri

YAV SıNEM ÖLE DEME 2LıNıN GÜVENıRLıĞı YÜKSEK 3 LÜ 4 LÜ DÜŞÜK BENıM 2 Lı RıSKLıYDı TUAF OLUYORUM LÜTFEN BÖYLE YORUMLAR YAPMAYIN mafoldumben ıNSANIN AKLINA ACABA MI DıYE GELıYO LÜTFEN.

ben karar verdim gibi canım ya kendi hastahanemde normal 500 sezeryan 750 yaptıcam.
yada son aylarımda sorun yoksa ve son ay cesaretim gelirse atlas hastahanesinde normal doğum ücretsiz atlasta yapıcam.

bu fiyatlar normal canım... ama normal doğuma 1750 diyince birden.... bende daha kendi hast. sormadım... ayın 3 de gidicem öğrenince sizede söylerim...

canım ne tarafta oturuyosun sen çok pahalı bu fiyat yazık günah bi ihtiyacını görürsünüz bu parayla.. sonuçta fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı belli...

bu arada canım sen trakya tarafındanmışın sel etki etmedi inş. benim annemlerde çerkezköy deydi çok fena yağmur felan yağmış ama oradada bi hasar yokmuş.

ben çorludayım canım çok şükür bir hasar falan yok burdada benimde kaynım ve kayınvalidemler çerkezköyde

boşver canım aklını karıştırma hiç bence doktorun sana öle bişeler dedimi demediyse boşver allaha emanetler

hakkaten yaaaaaa oku oku bitmiyor bir denetim vardı gittim geldim allah hikaye olmuş..:)) 4 lü testi ben tıp merkezinde 150
TL ye yaptırdım sonucu bu cuma alcam..

canım ne tarafta oturuyosun sen çok pahalı bu fiyat yazık günah bi ihtiyacını görürsünüz bu parayla.. sonuçta fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı belli...

fatih fevzipaşa cad üst tarafında oturuyorum hemen. bide doğum yapacağım hastanenin ilgilenecek personelinin erkek olmaması bile benim için çok önemli böyle dikkat edecek beni anlayışla karşılayacak birileri olmalı.bildiğiniz öle hastaneler varsa bana yakın bilgilendirin lütfen tabiki çok para şimdiden eşim kenara koyuyor masraf için..

aklına kötü seyler getirme kuşum hiç bişeyi yoktur bebişinin:teselli:

Canım benim ben sadece drun dediklerini yazdım yorum yapmadan da yazıyorum. Anlıyorum hassasiyetini ama herbirimiz drları farklı seyler soyluyorlar bunun onune gecemeyiz ki. O zaman ben bundan sonra drun hicbir dedigini yazmayayım.
senin sonucta butun kontrollerin yapıldı temiz cıktı cok sukur uzduysem seni yazdıklarımla kusura bakma. Bunda sonra o zaman ben drun dedikleriyle ilgili seyler yazmayayım :uhm:

kızlar tekrar merhaba bebişimin cicilerini çektim ama boyut büyük geldiği için heralde yüklemiyo yaa sinir oldum onunla uğraşıyorum becerebilirsem size de haber vericem inş

kızlar tekrar merhaba bebişimin cicilerini çektim ama boyut büyük geldiği için heralde yüklemiyo yaa sinir oldum onunla uğraşıyorum becerebilirsem size de haber vericem inş

canım hizliresim sitesinden rahat eklersin... Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting adresine gir resmi yükle bize gönderirkende forumlar3 yazan yerdeki linki kopyalayıp yazı yazdığımız yere yapıştır... sanırım burdan yüklersin...

uff yarın 3 lü test var ben yaptırmasammı diyorum acaba ya bu saatten sonra allah korusun bebeğimde birşey olduğunu öğrensem ne olacak ki doğuma kadar olüp ölüp dirilirim eşime söyledim yok olmaz yaptıralım diyor ama yaptırmayada bilirim bilmiyorumyarın karar vereceğim.

öyle olucak galiba bizde 98 yılında fatihteydik orda bir özel hastane vardı hemşireleri tesettürlü falandı gerçi hala duruyomudur bilmiyorum

valla şuanda benim istediğim şartlarda 29 mayıs bide medical park var. polikinlik gibi yerlerde vardır belki ama ben istemem riskli olur yani yoğun bakımı herşeyi tam olsun tedbirimizi alalımda takdir allahın. anneliğin zorlukları şimdiden başlıyor işte. herşeyi düşünüyoruz

canım hayırlısı tabi ama bilmeden de ne biliyim... Allah korusun şayet bişey varsada bunu bilerek hazırlıklı olmak daha başka birden şok olmaktansa... Rabbim hepimizin bebeklerini korusun tabiki... önce ona sonra bize emanet bebeklerimiz...

canlarım ben çıkıyorum... iyi akşamlar hepinize... iyi uykularda diliyim belki içimizde uyumayı başaranlar olabilir kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…