slm arkadaşlar bende 2010 şubat annesi olacağım inşallah. ama gittiğim doktor ve hastane hakkında şüphem var. haznedar hospitolium hastanesine civan kalafat'a gidiyorum ama pek memnun değilim. bilgisi olan giden varmı. şimdi hizmet hastanesin araştırıyorum orası hakkında bilgisi olan varsa cevap yazabilirimmi? teşekkürler
güle güle canım aşk olsun beni görmüyon galiba.
hoş geldin canım araştır tabi içnde şüphe kalmasın
BEN SENı GÖRDÜM AMA SEN BENı GÖRMEDıN FATOŞCUM KÜSTÜNMÜ YOKSA BANA HEE:gitme:
HAYIR CANIM NİYE KÜSELİM BEN SANA GEÇMİŞ OLSUN DEDİM DİYE HATIRLIYORUM DEMEDİMMİ YOKSA DEDİM KIZ opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar bende 2010 şubat annesi olacağım inşallah. Ama gittiğim doktor ve hastane hakkında şüphem var. Haznedar hospitolium hastanesine civan kalafat'a gidiyorum ama pek memnun değilim. Bilgisi olan giden varmı. şimdi hizmet hastanesin araştırıyorum orası hakkında bilgisi olan varsa cevap yazabilirimmi? Teşekkürler
olsun canım sorun değil demişsindir muhakkak biraz öncede yazdım bişelerde geride kaldı sanırım ondan dedim kimse yazmıyo diye neyse insanlık hali olabilir iyi akşamlar canım :gitme:
valla kırılma canım oruçluyum bu gün valla elimden geldiği kadar kaçırmamaya çalışıyorum canım
hadi güle güle kendine bebişine ii bak.
allah kabul etsin canım iyi kandiller herkesee
kandiliniz mübarek olsun,tüm dualarımız kabul olsun ve bebislerimiz saglıkla kucagımıza alalım. Iyi kandiller herkese..
seninde kandilin mübarek olsun hoş gldin sinemcim.
SaĞol canım amİn allah bÜtÜn İbadetlerİmİzİ kabul etsİn cİcİlerİde gÜle gÜle kullansın oĞluŞun
İNŞALLAH SONUÇLARINIZDA İİ ÇIKAR.tesekkurler teyzesi. yarın test sonucumuzu alıcaz insallah temiz cıkar dua edin bana.
ben cıkıyorum yarın gorusuurz optumm
:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?