fatıma arya günaydın kızlar arya bence alışveriş bebiş içnse bayramdan sonraya bırak bursanın çarşısı kalabalıktır şimdi.
Corde gözün aydın canım demek seninde bir oğlusun olacak Allah hayırlı ugurlu gelmesini nasip etsin İNŞALLAH...
saol canım.. cinsiyeti bilmek gerçekten rahatlatıyormuş insanı
esma esra anlıyorum ya siz evde dğilsiniz haklıısnız asıl siz kusura bakmayın.
çokda almamışın canım ya
umarım doktur oo herşey yolunda der.
ben çarşı işimi hallettim
elbise ayakkabı çanta aldım hihoyyyt
kocişiminde bitti alışverişi pazar günü çıktık hallettik yağmurlu die kalabalık yoktu :)
ay kızlar ço şker bi elbise aldım diz altı kocişim beğendi aslında hamile elbisesi deil ama çok güzel hamile elbiseleri 9 aylıkken giyillicek gibi hiç güzel deil :
Gunaydin kizlar, nasilsiniz ? gecmisi okuyamadim yine baya birikmis..insallah hersey yolundadir..
Sonunda yarin ultrasounda gidecegim kaydirigubbakcemile2 insallah cinsiyetini de ogrenebilcez..okadar uzun zamandir gormedim ki bu gee uyku yok bana..son godrugumde nokta gibiydi, simdi ellerini kollarini gorebilcegimi dusunmek cok duygulandiriyor beni..
Gunaydin kizlar, nasilsiniz ? gecmisi okuyamadim yine baya birikmis..insallah hersey yolundadir..
Sonunda yarin ultrasounda gidecegim kaydirigubbakcemile2 insallah cinsiyetini de ogrenebilcez..okadar uzun zamandir gormedim ki bu gee uyku yok bana..son godrugumde nokta gibiydi, simdi ellerini kollarini gorebilcegimi dusunmek cok duygulandiriyor beni..
gözün aydın canım senle aramızda bir hafta var
dokturun sana doğum tarihi olarak ne dedi canım.
ne güzel bitirmişsin bizde dün çıktık eşime diye ama bişey bulamadık bende bir elbise aldım hamile kıyafeti değil doğumdan sonrada giyebileceğim bir kıyafet senin elbise nasıl canım tarif edermisin
ne güzel bitirmişsin bizde dün çıktık eşime diye ama bişey bulamadık bende bir elbise aldım hamile kıyafeti değil doğumdan sonrada giyebileceğim bir kıyafet senin elbise nasıl canım tarif edermisin
akarahan saol canım.. senin furkana arkadaş geliyor
aşkolsun canım kusur ne demek opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet allahtan canım fazla hızlı gitmedik şükür inşallah sonuna kadar böyle gider...
fatma, arya, özlem günaydın kızlar sizlerede nasılsınız?
fatıma arya günaydın kızlar arya bence alışveriş bebiş içnse bayramdan sonraya bırak bursanın çarşısı kalabalıktır şimdi.
fatima fatoş ve arya teşekkür ederim kızlar... gözün aydın diyen demeyen herkes saolsun..
canım ben dün akşam 5 ten sonra gitim çarşıya ucundan çok aşırı kalabalık deildi ama sakın bugünden sonrayada kalma hatta sabah erkenden çıksaydın daha iyi olurdu çok kalabalık olur artık
ben çarşı işimi hallettim
elbise ayakkabı çanta aldım hihoyyyt
kocişiminde bitti alışverişi pazar günü çıktık hallettik yağmurlu die kalabalık yoktu :)
ay kızlar ço şker bi elbise aldım diz altı kocişim beğendi aslında hamile elbisesi deil ama çok güzel hamile elbiseleri 9 aylıkken giyillicek gibi hiç güzel deil :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?