2010 Şubat Anneleri

fatıma arya günaydın kızlar arya bence alışveriş bebiş içnse bayramdan sonraya bırak bursanın çarşısı kalabalıktır şimdi.

evet canım ya sana katılıyorum
çarşılar çok kalabalık
benim oturduğum yer ilçe burda bile nasıl kalabalık
nasıl kalabalık anlatamam.
marketler kalabalık butikler öyle.
çok gezmediğimiz halde yoruluyor insan o kalabalığın içinde
.

günaydın herkese dün yoktum geçmişi okuyayım dedim ama bitiremedi corde gözün aydın canım oğlun olacakmış sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım herkes iyidri inşallah

ben çarşı işimi hallettim
elbise ayakkabı çanta aldım hihoyyyt
kocişiminde bitti alışverişi pazar günü çıktık hallettik yağmurlu die kalabalık yoktu :)
ay kızlar ço şker bi elbise aldım diz altı kocişim beğendi aslında hamile elbisesi deil ama çok güzel hamile elbiseleri 9 aylıkken giyillicek gibi hiç güzel deil :

Gunaydin kizlar, nasilsiniz ? gecmisi okuyamadim yine baya birikmis..insallah hersey yolundadir..

Sonunda yarin ultrasounda gidecegim kaydirigubbakcemile2 insallah cinsiyetini de ogrenebilcez..okadar uzun zamandir gormedim ki bu gee uyku yok bana..son godrugumde nokta gibiydi, simdi ellerini kollarini gorebilcegimi dusunmek cok duygulandiriyor beni..

Dün bende çarısya ındım bakındım ama hıc brsey bulamadım ıstedıgım gıbı bugun tekrar gıdıcem cabuk yoruluyorum cok gezemıyorum ılerıkı zamanlarda ne yapıcaz hıc bılmıyorum ben yahu akannehir

esma esra anlıyorum ya siz evde dğilsiniz haklıısnız asıl siz kusura bakmayın.

aşkolsun canım kusur ne demek opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çokda almamışın canım ya
umarım doktur oo herşey yolunda der.

evet allahtan canım fazla hızlı gitmedik şükür inşallah sonuna kadar böyle gider...

fatma, arya, özlem günaydın kızlar sizlerede nasılsınız?

ne güzel bitirmişsin bizde dün çıktık eşime diye ama bişey bulamadık bende bir elbise aldım hamile kıyafeti değil doğumdan sonrada giyebileceğim bir kıyafet senin elbise nasıl canım tarif edermisin

gözün aydın canım o büyük gün geldi demek... hayırlısıyla görürsün inşallah miniğini... cinsiyetide öğrenirsiniz diye düşünüyorum... bayağı büyümüş maşallah

mrb canım
bende yarın doktura gidecegim
tam bir ay oldu oğluşumu görmeyeli
bakalım yarın neolacak.

ne güzel bitirmişsin bizde dün çıktık eşime diye ama bişey bulamadık bende bir elbise aldım hamile kıyafeti değil doğumdan sonrada giyebileceğim bir kıyafet senin elbise nasıl canım tarif edermisin

kızlar zaten hamile elbiseleri
bizlere şuan olmaz ya.bende çok denedim ama hiç
hamile elbiseleri olmadı bana.

xdaisyx hadi inşallah öğrenirsin.
esmacım güle güle giy.
akarahan sende güle güle giy canım.

canım
benim elbise gri renk dizin 4 parmak altında üst kısmı oturtmalı göğüs altındn ayrı ek gibi 5 altı pilesi var tam göbiş yerine denk geliyo sanki hamile giysisii gibi ama doğumdan sonra giyilicek gibi buarada ben 34 36 benden giyerdim şimdi 40 beden olmuşum akannehir

senin elbisen nasıl canım

Günaydın şeker iyi Allaha şükür.sen ve cimcime kızın nasıl iyice şiddetlendimi hareketleri?

fatıma arya günaydın kızlar arya bence alışveriş bebiş içnse bayramdan sonraya bırak bursanın çarşısı kalabalıktır şimdi.

yok cnm ya kızıma değil kendime bişiler almam lazım annem bayramlık almış bana saolsun paçaları uzun terzilik işim var birde içine bady alıcam.ayağıma düz bir ayakkabı almam lazım.acil olmasa çıkmıcam zaten.bursa normalde kalabalık bayram üstü dahada kötü oluyor.

fatima fatoş ve arya teşekkür ederim kızlar... gözün aydın diyen demeyen herkes saolsun..

cnm ben dün sana ne dedim bir kız haberi geldi oğlanlar geri kalmaz senden de bir oğlan gelir dedim.kaydirigubbakcemile3 kızlarla oğlanlar yarışıo çünkü.

canım ben dün akşam 5 ten sonra gitim çarşıya ucundan çok aşırı kalabalık deildi ama sakın bugünden sonrayada kalma hatta sabah erkenden çıksaydın daha iyi olurdu çok kalabalık olur artık

çıkıcam cnm da görümcemden haber bekliyorum yanlız çıkmak pek istemiyorum o gelemem derse mecbur yanlız çıkıcam.hemen işlerimi halleder dönerim napim.

ohhh güle güle giy eskit cnm.en mantıklısı normalşeyler almak zaten.hamileler bize büyük daha.

cnm çok şaşıracaksıno kadar büyüyorlarki maşallah.hadi güzel habelerini bekliyoruz.opuyorumnanaktan

canım benim çok güzel duygular bunlar doktor bebeğin kalp atışlarını gösterince eşimle göz göze geldik çok güzel birduyguydu inş. sende yaşayacaksın yarın
hayırlı haberle gelirsin inş. bende gidicem hastane kontrolüm var benimde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…