2010 Şubat Anneleri

günayıdn!!!!!!! biz uyuyamayan ahali olarka burdayız. CORDE hayırlı olsun oğlunuz!!!:)geçmiş dolmuş ne var ne yok bir bakayım:))

esra valla kız hemen acıkıyorum yiyom yiyom depoyu fulluyom ama 1 2 saat sonra depo boşalıyo anacım benim oğlan beni yiyo hee gamyoncuiremsu
annemde dio buzdolabının önünde yat bari :)

günaydın arkadaşlar.nasılsınız.
corde canım gözün aydın.
esra esma akşam neden bişi demeden iyi kaşamlar demeden çıktınız bakım

günaydın kızlar
maşallah size
kilonda artış varmı ya volescim.
benimd ebuğünlerde hiç tadım yok
canım birşey istemiyor hiç.
birkaç gündür düzenli yürüyüş yapıyordum
buğün onada çıkmadım.

günayıdn!!!!!!! biz uyuyamayan ahali olarka burdayız. CORDE hayırlı olsun oğlunuz!!!:)geçmiş dolmuş ne var ne yok bir bakayım:))
bende hiç uyuyamadım gece
aklıma birşey takıldı sabaha
kadar onu düşündüm
uff sevmiyorum bu huyumu
.
esra valla kız hemen acıkıyorum yiyom yiyom depoyu fulluyom ama 1 2 saat sonra depo boşalıyo anacım benim oğlan beni yiyo hee gamyoncuiremsu
annemde dio buzdolabının önünde yat bari :)

maşallah canım sanada okadar çokmu kız
iştahın
bende sık açıkıyorum ama pek az yiyom
canım pek birşey istemiyor.

corde canım gözün aydın.

canım işyerimden yazıyorum ya ben patron felan gelince aniden çıkmak zorunda kalıyorum
akşamda postaneye gittim netten çıktım bidaha girip yazamadım

corde canım gözün aydın.

günaydın canım walla haklısın ama şirkette bi durum vardı bugün için iftara gidelim muhabbeti falan kocişle konuş organize derken çıkma saati geldi.. dalgınlıkla kapattım canım... çok özür :asigim:

çakırgözlü canım neye canın sıkılıdı uyuyamamışsın
iştahım var ama oturunca bazen fazla yiyemiyorum arada mesela çorba hoşuma gittiyse 3 tabak yerim
ama bazen çok acıkıp oturuyorum iki yudumdan sonra kesiliyorum bzaende doymuyorum

günaydın canım... walla 3 hafta önce gittik en son dr. teyzemize 2 kilo almıştım ama 3 haftada ne değişti henüz bende bilmiyorum... 3 ekimde bi sonraki randevumuz bakalım azarmı yiycez dr. dan yoksa aferim iyi gidiyosun mu diycek görcez...

çakırgözlü iyim canım çok şükür.
esma esra anlıyorum ya siz evde dğilsiniz haklıısnız asıl siz kusura bakmayın.

Günaydın kızlar a.s.

corde oğluşun hayırlı olsun canım.

Esmacım iyiyim canım saol

günaydın kızlar geçmişi tam okuyamadım ama cordenin oğluşu olucakmış gözünaydın cnmkaydirigubbakcemile5 herkes iyidir inşalah.iştah konusunda bende çok iştahsızım bu aralar.hemen doyuyorum.ama sık yemeye çalışıyorum.bugün alışverişe çıkıcam halim yok.nasılda kalabalıktır çarşı kimbilir.kızlar dün gece çok güzel rüyalar gördüm inşallah hayra çıkar.

fatıma arya günaydın kızlar arya bence alışveriş bebiş içnse bayramdan sonraya bırak bursanın çarşısı kalabalıktır şimdi.

Corde gözün aydın canım demek seninde bir oğlusun olacak Allah hayırlı ugurlu gelmesini nasip etsin ıNŞALLAH...

nebileyim canım ya
ne iyi ne kötü bende bilmiyorum.
anladım canım
iştah değişiyor.bend esevdiğimşeylri çok yiyorum.

çokda almamışın canım ya
umarım doktur oo herşey yolunda der.

canım ben dün akşam 5 ten sonra gitim çarşıya ucundan çok aşırı kalabalık deildi ama sakın bugünden sonrayada kalma hatta sabah erkenden çıksaydın daha iyi olurdu çok kalabalık olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…