amin canım inşallah bende şimdi kahvaltı ettim hem kızımı hem kendimi doyurdum... ama maşallahımız var doymak bilmiyoruz... kızımda anası gibi boğazına düşkün olcak herhalde... kaydirigubbakcemile3
günayıdn!!!!!!! biz uyuyamayan ahali olarka burdayız. CORDE hayırlı olsun oğlunuz!!!:)geçmiş dolmuş ne var ne yok bir bakayım:))
amin canım inşallah bende şimdi kahvaltı ettim hem kızımı hem kendimi doyurdum... ama maşallahımız var doymak bilmiyoruz... kızımda anası gibi boğazına düşkün olcak herhalde... kaydirigubbakcemile3
bende hiç uyuyamadım gecegünayıdn!!!!!!! biz uyuyamayan ahali olarka burdayız. CORDE hayırlı olsun oğlunuz!!!:)geçmiş dolmuş ne var ne yok bir bakayım:))
esra valla kız hemen acıkıyorum yiyom yiyom depoyu fulluyom ama 1 2 saat sonra depo boşalıyo anacım benim oğlan beni yiyo hee gamyoncuiremsu
annemde dio buzdolabının önünde yat bari :)
günaydın arkadaşlar.nasılsınız.
corde canım gözün aydın.
esra esma akşam neden bişi demeden iyi kaşamlar demeden çıktınız bakım
corde canım gözün aydın.
corde canım gözün aydın.
günaydın kızlar
maşallah size
kilonda artış varmı ya volescim.
benimd ebuğünlerde hiç tadım yok
canım birşey istemiyor hiç.
birkaç gündür düzenli yürüyüş yapıyordum
buğün onada çıkmadım.
çakırgözlü iyim canım çok şükür.
esma esra anlıyorum ya siz evde dğilsiniz haklıısnız asıl siz kusura bakmayın.
nebileyim canım yaçakırgözlü canım neye canın sıkılıdı uyuyamamışsın
iştahım var ama oturunca bazen fazla yiyemiyorum arada mesela çorba hoşuma gittiyse 3 tabak yerim
ama bazen çok acıkıp oturuyorum iki yudumdan sonra kesiliyorum bzaende doymuyorum
günaydın canım... walla 3 hafta önce gittik en son dr. teyzemize 2 kilo almıştım ama 3 haftada ne değişti henüz bende bilmiyorum... 3 ekimde bi sonraki randevumuz bakalım azarmı yiycez dr. dan yoksa aferim iyi gidiyosun mu diycek görcez...
günaydın kızlar geçmişi tam okuyamadım ama cordenin oğluşu olucakmış gözünaydın cnmkaydirigubbakcemile5 herkes iyidir inşalah.iştah konusunda bende çok iştahsızım bu aralar.hemen doyuyorum.ama sık yemeye çalışıyorum.bugün alışverişe çıkıcam halim yok.nasılda kalabalıktır çarşı kimbilir.kızlar dün gece çok güzel rüyalar gördüm inşallah hayra çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?