2010 Şubat Anneleri

yakası degaje yaka seninki gibi göğüs altında pilesi var renk olarak iki renk grili kahveli ve desenleri var içinde diz altı benimkide tahminime göre aynı gibi elbiselerimiz birde kemeri var göbek altında ama şimdilik takmıyorum onu benimde eşim beğendi

ooo herkez bayramlıklarını almış nerdeyse zemuszemus
kızlar şimdi bişey sorcam gece eve giderken çok hızlı yürüdüm
eve girince karnımın sağ tarafında batar gibi canımı acıtan bişey oldu
sonra yattım sabah kalktım yine aynı yerde bişey batıyor canımı yakıyor sanki kasılıyor
panik oldum bebişe bişey mi oldu diye

pek cici hamiş olucaz ozaman kaydirigubbakcemile2
ben bide rugan siyah giri ayakkabı aldım altına
ay yarın çekiyimde koyayım resimleri :)

inş. birşey yoktur canım
hızlı yürümüşün belki ondan olmuştur
bizlerin biraz agır olması gerekiyor ya ondandır inş. canım.

yeni kıyafetler alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsunnn

hayatım bende hızlı yüyürüm çok şükür bişiy olmadı
bebiş yapıyodur o ağrıyı arada banada oluyo öle korkma canım
ama çok devam ederse korkutrsa doktoruna danışırsın

bazen bendede oluyo ama galiba yorgunluktan hamilelikten öncede oluyordu bazen bende birde dün bayram temizliği yaptım biraz dinleneyim diye uzandım valla kalkamadım sanki kalçamdaki kemiklerim kırılmış batıyor gibi oldu şimdiden böyleyiz 8. ve 9. ayı düşünemiyorum

pek cici hamiş olucaz ozaman kaydirigubbakcemile2
ben bide rugan siyah giri ayakkabı aldım altına
ay yarın çekiyimde koyayım resimleri :)

güle güle giy canım çekde bakalım benim makine olsaydı çekecekdim ama yok telefonlada güzel olmadı ben ayakkabı almadım kahverengi ağırlıklı olduğu için elbisem evde tam ona uygun ayakkabım vardı pek giymediğim tesadüf oldu

pofidicim o batmalar bende hep oluyor bebişin o ben dr sordum o normal bebiş sana kızdımı yapar dedi:)

canım sağol
sende güle güle giy inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…