2010 Şubat Anneleri

Kıslar ben çıkıyorum. Kontrolden sonra tekrar gelirim. Hepinizi ve bebişleri öpüyorum.

arya bence sağlık ocağına git canım zararı yhok faydası var neden yaptırmıyosun ki.

cnm kordondur o bak görürsün kendimden biliyorum

arya bence sağlık ocağına git canım zararı yhok faydası var neden yaptırmıyosun ki.

kokuyorum aşıdan:kedi:

Ben Cuma sabahı gidicem beni hemşire çağırdı 18 Eylülde. 18+0 oluyorum o gün erken mi değil mi bilmiyorum ama onlar çağırdı. Belki sen de erken gidebilirsin. Sonra bir doz daha vurulacak galiba ama o ne zaman bilmiyorum.

Arya ben de Fatoşa katılıyorum faydası var zararı yok bence de yaptır.

kızlar bişey sorcam bana yardımcı olabilirmisiniz bi video vardı ilk günden gebeliğin oluşumu ve doğuma kadar anne karnında bebeği gösteriyodu belgesel gibi bizim topiktede link vermişti arkadaşlar seyretmiştim ama şimdi eşime izletmek istedim bulamadım nasıl bulurum bi fikri olan varmı

cnm ben google ya anne karnında 9 ay yazıp bulmuştum ya da anne karnında yaşam yazmıştım bir dene istersen

kızlar benim işyerimin orda bi ebe var az önce ona gittim içime sinmedi
bebişin kalp atışlarına baktı 154 tü ay çok şükür ya ilk önce alamadı atışları yüreğime iniyodu nerdeyse
hızlı ve ani hareketlerde bebiş plasentadan ayrılıyomuş dikkat et yavas yürü dedi
eliyle karnıma baktı bişey yok korkma dedi
soluma toplanmış bebiş ondan karnın acıyo dedi solumda olduğunu hem eliyle hemde kalp atışalrından anladı

slm fikirevi hoşl geldin.
derin deren sana yaparlar canım gidince.

canlarım yapmadılar 20.haftadan once yapılan asılar dusuge neden olabılıyor dıye 20.haftayı 1 hafta gecebılrı dedıler

canım hakkında hayırlısı benim bi arkadaşım doğum yaptı 3 4 gün oldu burayada yazmıştım kadına 9 ay boyunca kız dediler 1 doktor erkek demedi ama doğum yaptı şok bebek erkek valla inşallah kordondur sen şimdi kıza odaklandın ama hayırlısı olsun tatlım.

hadi gözün aydın maşallah pıt pıtlarına onun.tabi hoplayıp zıplamak tehlikeli.iyi yapmışsın gitmekle rahatladın en azından.

canlarım yapmadılar 20.haftadan once yapılan asılar dusuge neden olabılıyor dıye 20.haftayı 1 hafta gecebılrı dedıler

aaa ben 20 haftadan sonra yapılıo die biliyorum.

canım bende bazen cok hzılı hareket edıyorum unutuyorum hamıle oldugumu sonrada cok korkuyorum acaba bebegıme bısey oldumu dıye
eskısı gıbı egılıp kalkıyorum hızlı hızlı yuruyorumm karnım acıyınca hamıle oldugum aklıma gelıyr daha alısamadım ınsallah bısey olmaz bebıslermıze

kızlar tunaydın herkese... nasılsınız bugun cok fazla gecmısı okuyamadım ıns bı problem yoktur. ben korkunc bı gece gecırdım ınanılmaz gaz sancım wardı mıdemıde bozmusum bı yandan da mıde bulantısı,kramp falan derken sabah ettım. sanırım mıdemı usuttum... yapabılecegım bısey warmı bılıyomusunuz ne yapsam ıyı gelır?

kız nasıl dr muş o öyle.deneyimsizmiş demekki.ay herşeylerinide kıza göre hazırlamışlardır.benim ilk kıza benzio dedi sonra 2 dr erkeğe benzio dedi ama bu sefer net gördük kordondu bacağının arasındaki ve eliyle oynuyodu kordonuyla çekti öyle görebildik.kesin kız dedi.bidaha değişirmi acaba ya uyuz oldum şimdi bugün kızımada cici alırım belki ya değişirsekafamçokkarıştı

cnm kordondur o bak görürsün kendimden biliyorum

kokuyorum aşıdan:kedi:
canım korkutmak gibi olmasında nasıl doğum yapacan peki aşıdan korkuyon
aman canım dikkat et at gibi koşturma.

aman allah korusun canım sonra yaptırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…