Kızlar biz geldik doktorteyzemizden. Boyumuz 26 cm kilomuzda 400gr olmuş. Tontiş olacak galiba oğlum.
ya valla sırf bu yüzden eşime de soramıyorum ismi ne olacak diye biz birde ilk bebeğimizi kaybettik bu ikinci çok özeniyorum ama onların kafa yapısı bizden çok farklı çift isim koycam onlar kendi isimleriyle çağıracak ben kendi istediğimle çocukta sapıtıyor o zaman aynı evde sayılırız hep beraberiz benim eşimde ailesinden hiç ayrılamıyor bende koyalım diyecek diye sormuyorum onuda yolcam birgün ya -tatlicadiarzu-
walla ben ada,su,aslı,irem.beren ve ipek i onerdım... esımde ezgı ve ıpek ı onerdı... ıpek ortak noktada bulusabıldıgımız tek ısımdı onda karar kıldık opuyorumnanaktan erkek olsaydı da eray yada eser koyucaktık...
walla ben ada,su,aslı,irem.beren ve ipek i onerdım... esımde ezgı ve ıpek ı onerdı... ıpek ortak noktada bulusabıldıgımız tek ısımdı onda karar kıldık opuyorumnanaktan erkek olsaydı da eray yada eser koyucaktık...
ya valla sırf bu yüzden eşime de soramıyorum ismi ne olacak diye biz birde ilk bebeğimizi kaybettik bu ikinci çok özeniyorum ama onların kafa yapısı bizden çok farklı çift isim koycam onlar kendi isimleriyle çağıracak ben kendi istediğimle çocukta sapıtıyor o zaman aynı evde sayılırız hep beraberiz benim eşimde ailesinden hiç ayrılamıyor bende koyalım diyecek diye sormuyorum onuda yolcam birgün ya -tatlicadiarzu-
cnm ağlamasın ya bu testlerin güvenirliliği yokki.çoğu kişinin bozuk çıkıyor.sen ona okut sitelerden rahatlasın.
canım bana valla değer sölemedi sadece 4 grafik vardı 1 i riskli çıktı dedi.4 lü yapacam dedi ben 3lüde yaptırdım 3lüm temzi çıktı şükür ondan sonra başka bişeye gerek yok dedi 3 lü ve 4lüde riskli çıksaydı amniosentez yapacaktı ama ben 3 lü temiz çıknca 4 lü yaptırmadım.allah yardımcısı olsun ben onu çok ii anlıyorum bende az ağlamadım size sölemedim ama hele 3lünün sonucunu alacağım gün inşallah onunda 3lüsü temzi çıkar.
canım ya geçmiş olsun. Görünmez kaza işte
bak güzel haber getirmiş size kötü başlayan gün
Yapmayın arkadaşlar benimki zaten geniş ya hu....delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım geçmiş olsun. Akşam dinledim uzman tv de. Bu gibi sonuçlar amniyosenteze bile gerek kalmadan iyi haberlerle sonuçlanıyo. Uzman tv de anne karnında gelişim diye aratıp 4. Aya bakın.
canım ya... Aglamasın soyle ona... Benımde 1/196 cıkmıstı rısklı demıstı doktor. Ama baska bı onemlı bulgu cocugun ense kalınlıgının normal olması ve burun kemıgı olusumu. Cogu doktor sadece bunlar normalse kan testı ıstemıyor bıle. Ben kendı adıma erken amnıyosentez ıstemedım 3lu test yaptırdım. Cuma gunu sonucu alıcaz ona gore amnıyosentez kararı alıcaz. Aglamasın ya ben kendımı parcaladım resmen gunlerce durmadan agladım. Ama bebegı uzmekten baska bı ıse yaramıyor kı. ıyı seyler dusunsun ıcını ferah tutsun...
ayyy maşallah tosunuma ben de 20 haftalıkken gidicem bayramdan sonraki ctesi çok sabırsızlanıyorum
bi de bu aralar içime bebişime bişey mi olacak diye bi korku düşüyo nedense hareket etmiyo mu ki diye telaşlanıyorum sürekli
kızlar ben ASU ismini de çok seviyorum.Elvan, Nilay isimleri de gzel geliyo ama sülaledekiler hep kaptı bu adları ya :1no2:
yol kız hepımızde bı kocalarımızı yolma gazı gıdıyor zaten bu gıdısle yolunmus kaza donecek bızım kocişler :roflol:
canlarım sağolun sabahtan beri sitelerdeyim
biraz rahatladı sanırım
1 ay böyle geçecek artık
umarım 3lü de problem çıkmaz
bakalım bende 3lü mü haftaya alacagom
tedirgin oldum şimdi
ister istemez insanın aklı karışıyor
canlarım sağolun sabahtan beri sitelerdeyim
biraz rahatladı sanırım
1 ay böyle geçecek artık
umarım 3lü de problem çıkmaz
bakalım bende 3lü mü haftaya alacagom
tedirgin oldum şimdi
ister istemez insanın aklı karışıyor
kızlar çok kaynatmışsınız okuyacak vaktim yok yetişemiyorum
birazdan işlerimi toparlayıp çıkarım kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorumm
oğluşumda kızlarınızı öpüyoo
aze nin anlamı ne canım ılk defa duyuyorum ama kulaga degısık gelıyor... ezo yu severdım bende kocıs kesınlıkle olmaz ezo ne bıcım ısım dedı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?