2010 Şubat Anneleri

ya valla sırf bu yüzden eşime de soramıyorum ismi ne olacak diye biz birde ilk bebeğimizi kaybettik bu ikinci çok özeniyorum ama onların kafa yapısı bizden çok farklı çift isim koycam onlar kendi isimleriyle çağıracak ben kendi istediğimle çocukta sapıtıyor o zaman aynı evde sayılırız hep beraberiz benim eşimde ailesinden hiç ayrılamıyor bende koyalım diyecek diye sormuyorum onuda yolcam birgün ya -tatlicadiarzu-

walla ben ada,su,aslı,irem.beren ve ipek i onerdım... esımde ezgı ve ıpek ı onerdı... ıpek ortak noktada bulusabıldıgımız tek ısımdı onda karar kıldık opuyorumnanaktan erkek olsaydı da eray yada eser koyucaktık...

Kızlar biz geldik doktorteyzemizden. Boyumuz 26 cm kilomuzda 400gr olmuş. Tontiş olacak galiba oğlum.

ayyy maşallah tosunuma ben de 20 haftalıkken gidicem bayramdan sonraki ctesi çok sabırsızlanıyorum
bi de bu aralar içime bebişime bişey mi olacak diye bi korku düşüyo nedense hareket etmiyo mu ki diye telaşlanıyorum sürekli

sen yolmaya başla çocuk doğana kadar sırnaşık şey güzelce al karşına konuş ailene sormadan ikimiz karar verelimde anlayışla karşılar inş

kızlar ben ASU ismini de çok seviyorum.Elvan, Nilay isimleri de gzel geliyo ama sülaledekiler hep kaptı bu adları ya :1no2:

öncelikle herkese merhaba iyisinizdir inş
zeynepcim walla bizde bi türlü karar veremiyoruz eşim azra yı beğeniyor bakalım ne karar vercez inş doğana kadar buluruz biz de

yol kız hepımızde bı kocalarımızı yolma gazı gıdıyor zaten bu gıdısle yolunmus kaza donecek bızım kocişler :roflol:

bu durumlar zor çok şükür ki bizim iki tarafta karışmıyorlar

cnm ağlamasın ya bu testlerin güvenirliliği yokki.çoğu kişinin bozuk çıkıyor.sen ona okut sitelerden rahatlasın.

canlarım sağolun sabahtan beri sitelerdeyim
biraz rahatladı sanırım
1 ay böyle geçecek artık
umarım 3lü de problem çıkmaz
bakalım bende 3lü mü haftaya alacagom
tedirgin oldum şimdi
ister istemez insanın aklı karışıyor

kızlar ben ASU ismini de çok seviyorum.Elvan, Nilay isimleri de gzel geliyo ama sülaledekiler hep kaptı bu adları ya :1no2:

ya sorma aslında ceren ve berfınıde cok ıstıyodum ben ama yakın akrabalarımızın kızlarının adı onlarda kaptılar :CüvCüv:

boşver çok düşünme canım bence aklına taktıkça kendinde bebişte üzülür inş çooooook güzel sonuçlar alırsın..

aze nin anlamı ne canım ılk defa duyuyorum ama kulaga degısık gelıyor... ezo yu severdım bende kocıs kesınlıkle olmaz ezo ne bıcım ısım dedı bana

kızlar çok kaynatmışsınız okuyacak vaktim yok yetişemiyorum
birazdan işlerimi toparlayıp çıkarım kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorumm
oğluşumda kızlarınızı öpüyoo

rahat olmalıyız aslında ama illa ki stres yapıyoruz herşey yolunda gidecek inş canım hayırlı haberler olsun inş
dün hep dua ettim sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar diye kabul olur inş
bu ararlar niyeyse tedirginim ben de biraz yoruldum ağır kaldırdım falan( kocişe sinirden !!) korktum sonra da kontrolü bekliyorum sabırsızlıkla bakalım 26 sında gidiyoruz kontrole

Ben de isim bulamayanlardanım daha. Ne babamız ne ben aklımızda hiç erkek ismi yok. Ne zor işmiş yaaa.
Kız olsaydı bulmuştum Berin diyordum ama baktığım erkek isimleri bir türlü içime sinmiyorfisfisfis

aze nin anlamı ne canım ılk defa duyuyorum ama kulaga degısık gelıyor... ezo yu severdım bende kocıs kesınlıkle olmaz ezo ne bıcım ısım dedı bana

AZE: dişi ceylan yavrusu demek . birde 2 gün önce baktığımdada cerkezcede hep içi güzel yapan becerikli anlamıda varmış.

ama biz kızılırmak grubunun şarkısı varya AZE bizim aze dağların kızı aze anımsadınız mı bilmiyorum ama o konsere gittiğimizde karar vermiştik yani anlamını bilmeden anlamıda güzel olunca karar verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…