2010 Şubat Anneleri

mersi kızlar tamam sizin hatırınıza önce konuşcam koyalım diye tutturursa yolacam saçını başını kötükedihüso ama tabi önce tatlı bebişimizin cinsiyetini göstermesi lazım naniknanik

Ben de isim bulamayanlardanım daha. Ne babamız ne ben aklımızda hiç erkek ismi yok. Ne zor işmiş yaaa.
Kız olsaydı bulmuştum Berin diyordum ama baktığım erkek isimleri bir türlü içime sinmiyorfisfisfis

Biz Yavuz Sinan düşünüyorduk ama Esramız olacakmış:ecrin_bebek:

sarkıyı bılmıyorum cnm ama ısım orjınalmıs bende severım boyle orjınal ısımlerı ama esım ıste ne gerek war dıyo bak yıne gaza geldım aksam bende yolcam adamı -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol:

yazık valla adama :teselli:

bende yolmuyom ama gece canını okuyom farkında olmadan sık sık lavaboya kalkıyom her kalktığımda sen şu tarafa geç ben böle yatıcam diye bi sağa bisola geçiyomuşum bugünlerde farkettim garibim oda tık yok tamam diyo korkuyolar bizden-tatlicadiarzu-

bende doruk ismini beğeniyorum ama eşim beğenmiyo..

ewet canım ya herkes bi kulp buluya isimlere benimde hevesim kırılıyo vazgeçiyorum bakalım hayırlısı artık

canım sorma bir isim soyluyosun her kafadan bisey cıkıyor. Bak aklıma gelenler ; Ayberk,Emir,Berk,Utku,Bora,Sarp,Mert,Orkun

Kayınvalidem de diyorki cocukla okulda dalga gecerler buruk,moruk diye yok artık diyorum ya ..

Benim kızımın adıda DURU AZE olacak teyzeleri.2 isminide babası koydu ama aze yi biz nişanlıyken taaa karar vermiştik duru da güzel hadi olsun dedi 2 side kısa izim.

Canım Duruyu begeniyorum. Aze ne demekki??

ay gece bende zırt pırt wc ye kalkıyorum yerlerımızı degıstırmemız lazım aslında o bosluk olan tarafta yatıyor ben cam tarafında... hem bebek dogunca da kendısımı kalkıcak sankı yooo sureklı ben kalıcagım ıcın onu dıger yone sepetlıyım ben klava:
ay gece bende ıskence edıyorum adama ben normalde yastıga sarılır yatarım gecen gece bı kalktım benım yastık yok saga sola bakınıyorum yok yastık hayatta da yatamam oyle...esımınde arkası donuk bı baktım yastık bunda sarılmıs yatıyo... uyku sersemı bunu cekıp yastıgı bı almısım elınden garıbım gece gece sersemlemıs noluyo dıye :roflol:
yazık kız cogu seye de ses cıkarmıyolar. her aksam ayaklarımı ovdurtuyorum ayy kız kıyamam bak sımdı yok yolmıcam gelsın sevcem onu :asigim:

seninkiler yine moruk demiş bana daha ağırını dediler şimödi burda diyemicem

kızlar bende kaçıyorum opuyorumnanaktan aman siz genede kocalarınızı yolmayın yazık onlar daha lazım bize delikafadulden

evi degistiricez bugun 2 eve bakıcaz dua edin guzel cıksın da degisitirleim evi. Hamilelik doneminde cok sougudum evden kalamıyorum kokuyo geliyo bşiraz kucuk balkonu yok daralıyorum. Ev bulmam lazımmm...:1shok:

zeynep ipek ismi çok hoş güzel isim.
cucus gözün aydın tosun paşa maşallah:nazar
esma güle güle canım.:
kübriş hoş geldin canım.

ya geçmişi tamamen okuyamıyorum. gözlerim ağrıyor.
neyse gözüme pofidinin mesajı çarptı.

büyüklerimiz zıplama bebek emzikten kesilir derler. demek varmış bi bildikleri.
ay ben hiç dikkat edemiyorum ya. hem unutuyrum hem de hiç öyle canı tatlı biri değilim
Allah bebeklerimizi korusun! yolu yarıladık. artık canımızdan bir parça olduğunu iyice hissettik.

valla cinsiyetimiz belli değil ama hep kız ismi düşünüdüm hiç erkek ismi düzşünmedim.

ya ben puanlayamıyorum ıste su kullanıcıyı puanlamadan once baska bı kullanıcıyı puanlamanız gerek dıye uyarı verıyo sureklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…