2010 Şubat Anneleri

maşallah canım... ayyy nasıl heveslendim şimdi yaa.. bizim kız ne kadar oldu acaba... ta ayın 3 ünde gidicem.. bekleki gelsin ayın 3 ü off

öncelikle herkese merhaba iyisinizdir inş
zeynepcim walla bizde bi türlü karar veremiyoruz eşim azra yı beğeniyor bakalım ne karar vercez inş doğana kadar buluruz biz de

slm canımmm... bizim kocişte azra ismini beğenmeye başladı da ben anlamına baktım bakire, kız oğlan kız, üstüne basılmamış kum diyo anlamında... sonrada ne biliyim vazgeçtim ... senide etkilemiş olmiyim de...

yaa ben de aynen öyle unutuyorum çoğu zaman Allahım korusun hepimizinkileri benimkini de korktum şimdi ya napsam ki ben iyi midir benimki de acaba evham yaptım zaten bu aralar evhamlıyım

allah kolaylık versin snm2008 inşallah istediğin gibi bulursun..
fatoş kız uyuyomuydun gene :)))

yaa ben de aynen öyle unutuyorum çoğu zaman Allahım korusun hepimizinkileri benimkini de korktum şimdi ya napsam ki ben iyi midir benimki de acaba evham yaptım zaten bu aralar evhamlıyım

ya bende tezcanlıyım otururken falan hop dıye atıyorum bazen kendımı koltuga klava:

ya bende tezcanlıyım otururken falan hop dıye atıyorum bazen kendımı koltuga klava:

şunu okudum da içim rahatladı birazcık

Ağır kaldırmak, spor yapmak düşüğe yol açar mı?

Gebelik ürünü sağlıklıysa yani kromozom açısından sağlıklıysa ve rahim içine yerleşmişse fiziksel aktivite çok aşırıya varmadığı süresince; aşırıdan kastımız işte mesela tekvando yapmak, işte karna darbe gelme ihtimali veya çok aşırı hoplayıp zıplayıcı hareketler yapmak, dans edip sürekli günde 8 saat dans etmek gibi şeyler belki düşüğe neden olabilir; ama günlük olarak yaptığımız aktiviteler çok aşırıya kaçmadığı sürece yani; 2 saat ayakta kalmış olmak, yüksekten bir şey almak, eğilip bir şey almak veya cinsel ilişkide bulunmak falan, gibi şeyler hiçbir şekilde düşüğe neden olmaz; eğer onlardan sonra düşük olmuşsa bilsin ki anne ve baba adayı; zaten olacak bir düşüktür o, artı bir de ufak tefek bazı şeylerden düşük oluyorsa bilmek lazım ki o zaten; bebek içeriye tutunamamış demektir.
Özellikle de tüp bebe bağlı oluşmuş çoğul gebelikte rahim içinde tutunma suni olduğundan, sun, gerçekleştirildiğinden orda rahim içinde tutunmayı destekleyecek tedavi verilir artı beraberinde fiziksel aktivite kısıtlanır. Bu tek istisnadır; yani çoğul gebelik ve özellikle de tüp bebekle oluşmuş çoğul gebelikte de fiziksel aktivite sayılabileceği için ekstra bir önlem olarak aşırı fiziksel aktiviteyi ve cinsel ilişkiyi kısıtlıyoruz; ama onun dışında cinsel ilişkide, fiziksel aktivite de veya rahim için ultrasonla düşük arasında hiçbir bağlantı olmadığını net bir şekilde söyleyebiliriz.

ama hep uzanma dyolar bana bende hıcbıyere uzanmıyorum sımdı. hatta yengem zamanında perde asarken 5.5 aylık bebegını dusurmus te bana kesınlıkle hıcbıyere uzanma dıyor kadıncagız

kızlar kim dedi lierac krem aldım fiyatı düşmüş diye ya... bizim burdaki eczanede 48 tl ye satıyolar... kozmetik marketlerden değilde eczaneden satın alın...

Burcu'cu ne güzel olur valla Duru Aze. Bence çok güzel uymuş iki isim. Bir de sesi ılkay gibi güzel olursa değme keyfinize:))

Biz de Mehmet Efe adını daha evlenmeden kararlaştırmıştık. O yüzden hiç erkek adı aramadık. Kız olursa diye bayağı düşündük ama bulamamıştık. Şimdi diyoruz ki kız adını da bulalım önceden de 2. bebeğimiz kız olsun hayırlısı ile.

Bu arada 2.leri de aynı aya denk getirelim bu arada kızlar aynı topikde buluşuruz "2012 Mart anneleri mesala:)) Nasıl fikir.

kızlar kim dedi lierac krem aldım fiyatı düşmüş diye ya... bizim burdaki eczanede 48 tl ye satıyolar... kozmetik marketlerden değilde eczaneden satın alın...

Canım ya hangi eczane o. Çok iyiymiş fiyatı ben 75 TL'ye aldım valla.

ben dogumdan 1 sene sonra tekrar calısmaya baslıcagım ıcın kayınvalıdem yardım edıcek bebegın bakımına. sımdı kadının basına 2 sene sonra bı tane daha cıkarırsam vah benım halıme :roflol:

olabilir ben bebişi hayırlaısıyla doğurunca ikinci bebişle arsını açmıcam
30 yaşımda doğumları bitirmek istiyorum 2 velet yeterkaydirigubbakcemile3

canım ben dedim eczanelerde sordum 75tlydi aynısımı bilmiyorum lierac phytolastil jel bundan aldım. En ucuz boynerde buldum.gerci netten strawberryden de siparis verirdim 48 tldiy ama 10 gunu bulur diye vermedim.surur surmez vucudum rahatladı oyle gerilmiski insallah catlamayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…