2010 Şubat Anneleri

Kızlar biz geldik doktorteyzemizden. Boyumuz 26 cm kilomuzda 400gr olmuş. Tontiş olacak galiba oğlum.

maşallah canım boylanmış kilolanmış miniğin... Allahım nazarlardan saklasın inşallah... uzun boylumu olucak ne daha şimdiden nerdeyse 30 cm olmuş... bu arada baş popo mesafesi mi bu yoksa ayaklara kadar ölçtümü...

Çok güzel bi isim bence canım ya... ismiyle yaşasın inşallah... Darısı bizim adsız prensesin başına...

maşallah tosun paşaya bende benimkisi küçük diye üzülüyrdum ama büyür nasıl olsa
ipek çok kibar bir isim benim hiç isim seçme hakkım yok babannemlerde kayınvalidem demişki tek oğlumuz özeniyoruz babasıda bende ismimizin verilmesine diyorlarmış ama kayınvalidemin ummuhan kayınpederin raşit. beni hiç düşünen yok ama isimlerini koymayınca da küsecek tavır yapacaklar beraberiz altlı üstlü ne yapacağımı şaşırdım bende çok özeniyorum böyle isimlere üzülüyorum ama ya çok zor bişey :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar biz hala bi isim bulamadık kız ismi çok war aklımızda ama erkek ismi hiç yok.ne zor işmiş isim bulmak ya

linea negra diyorlar çizgiye isterseniz internetten araştırın. Ama hem tüyer hem de o koyu renk cizi hiç bir z bırakmadan kaybolacakmış. Bir de badem yağı kullananlarda daha çok oluyormuş diye duydum çünkü kıl köklerini çok besliyormuş badem yağı.

ama canım sende ne istediğini belirtya yan isim olarak koy onlarınkini sen istediğin ismi koy

mrb kızlar bir çıkıp geldik
yemek falan yaptım
havadanmı ne kendimi çok halsiz hissediyorum ya

negüzel herkesin keyfi yerinde.

Canım artık bütünsel göremediği için femur kemiği dedikleri üst bacak kemiğini ölçüyor ve bu değeri 7 ile çarpıyor. Yaklaşık olarak boyunu çıkartıyorlar. Artık net olarak ölçülemiyormuş boyları yumoşlarımızın çünkü artık büyüdüler anneleri :))

bende bunu hıc sevmıyorum ya... aynı ısmı sureklı koymanın ne anlamı warkı. hem bırını koysan dıgerı darılacak... onu tasıyan derdını kahrını ceken doguran sutunu veren sensın. senınde soz hakkın olmalı

kızlar biz hala bi isim bulamadık kız ismi çok war aklımızda ama erkek ismi hiç yok.ne zor işmiş isim bulmak ya

hosgeldin cnm evet erkek ismi cok zor biz daha ilk hamile oldugumda erkek olursa Doruk demistik simdide hep cocuga doruk diyoruz bakalım daha one gecen bir isim olmadı son dakikada donmezsek :))

kız ismi arayanlar SEHLE ismi hoşuma gidiyor sizede fikir vereyim dedim

hosgeldin cnm evet erkek ismi cok zor biz daha ilk hamile oldugumda erkek olursa Doruk demistik simdide hep cocuga doruk diyoruz bakalım daha one gecen bir isim olmadı son dakikada donmezsek :))
bende doruk ismini beğeniyorum ama eşim beğenmiyo..
kurbis ınsan hıc bı ısmı yakıstıramıyor kı ya

ewet canım ya herkes bi kulp buluya isimlere benimde hevesim kırılıyo vazgeçiyorum bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…