2010 Şubat Anneleri

ayyy deme yaaa paniklerim şimdi ben yaa Allah korusun ya

sen yınede uzanıp gerınme cok canım kuzenımde gecen hafta soyledı kızı 1.5 yasında. uzanma sakın dedı bende ne alaka dedım. doktoruna sormus zamanında bebege gıden plesentanın damarlarımı ne koltuk altımızdan gecıyormus. o yuzden koltukaltlarımız gerıldıkce Allah korusun plesentanın zarar gorme ıhtımalı oluyormus. hanı bebek esınden koptu derler ya o ıste. ben uzanmıyorum sende dıkkat et ne olur ne olmaz. korkulu ruya gormektense...

olabilir ben bebişi hayırlaısıyla doğurunca ikinci bebişle arsını açmıcam
30 yaşımda doğumları bitirmek istiyorum 2 velet yeterkaydirigubbakcemile3

bende arayı açmak istemiyorum şöyle kalabalık olsun ailem 30 a kadar doğursam arada iki yaşla 3 tane felan oluyo

tmm canım dikkat ederim bundan sonra inş bebişim iyidir yaa üzüldüm şimdi yapayalnızım her işimi kendim yapıyorum mecburen böyle de olunca pek dikkat edemedim tabi

selam kızlar bende geçmişi okuyodum ama bi türlü bitiremiyorum.
ya bişey sorcam sizlere.ama utanıyom azcık sormaya :asigim: ben bi internet sitesinde okumuştum hamileliğin ilk aylarında cinsel ilişkiye girildiğinde eğer eşiniz içinize boşalırsa düşük tehlikesi yaratırmış.
acaba hala bu risk varmı :kedi: dra da soramadım utandım.

tmm canım dikkat ederim bundan sonra inş bebişim iyidir yaa üzüldüm şimdi yapayalnızım her işimi kendim yapıyorum mecburen böyle de olunca pek dikkat edemedim tabi

ıyıdır ıyıdır mrk etme aksı olsa boyle olamazsın zaten. yengem perdesını asmıs ınmıs yarım saat sonra sancısı baslamıs doktora gıttıgınde bebegı gıtmıs zaten doktor esınden kopmus bebek demıs zamanında.. bundan 20 sene once falan tabı nerden baksan. bende ewde tekım hep yakınımda kımse de yok. ust raflardakı sureklı kullandıgım seylerı alta aldım hep. cok lazım olunca da sandalyeye cıkıp alıyorum napalım

heh yaptım herkese puan dağıttım :))))) arada atladığım kişiler olmuşsa yanlış anlamasın kasıtlı değil mesajı olanlara verdim bide zaten.. bu arada bu puanlar ne işe yarıyo? yani okuyorum site hakkındaki yazıları ama pek anlamadım iycede okumadım

walla canım hıc bılmıyorum benım 6.haftamda kanamam oldugundan basından berı yasak o yuzden hıc bı bılgım yok ama hamılelıkte kayganlastırıcı gıbı seyler kullanılmaz onu bılıyorum sadece.

Yok canım öyle bir şey bizr doktorumuz ilk gittiğimiz hafta söyledi. 8. aya kadar rahimağzı kapalı olduğu sürece (sorunsuz bir gebelikde) eskisi gibi cinsel ilişki serbestmiş ve riski falan da yokmuş.

Yok canım öyle bir şey bizr doktorumuz ilk gittiğimiz hafta söyledi. 8. aya kadar rahimağzı kapalı olduğu sürece (sorunsuz bir gebelikde) eskisi gibi cinsel ilişki serbestmiş ve riski falan da yokmuş.

sağolun bu bilgiler için bende soramıyodum :kedi:

canım utancak ne var ki benim doktor ilk 3 ay yasakladı nolur nolmaz 4-5-6 serbest dedi sanırım 7-8-9- yine yasak olacak temkinli gidiyor nolur nolmaz diye sen kaç haftalıksın ki?

Pekiii benim profil resmim niye çıkmıyor mesajlarımda. Bu konuda fikri olan ve yardım edebilecek kimse var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…