valla benim geçmişi okumaktan göbeğim çatladı yeni bitirdim. yeni takımını güle güle kullan canım beğendim. biraz canım sıkkın bebeğim iyi ama üçlü test sonucumdaki bir parametre riskli çıktı.. dr gene ikinci kez ayrıntılı ultrason istiyor bu sefer özel bir radyoloji merkezine yönlendirdi. canım sıkkın düşünceliyim korkuyorum fazla da düşünmemeye çalışıyorum sıkıntılıyım anlıcağınız..
Canim simdi gördüm salon takimini çok güzelmis gerçekten
Güle Güle kullan canim
valla benim geçmişi okumaktan göbeğim çatladı yeni bitirdim. yeni takımını güle güle kullan canım beğendim. biraz canım sıkkın bebeğim iyi ama üçlü test sonucumdaki bir parametre riskli çıktı.. dr gene ikinci kez ayrıntılı ultrason istiyor bu sefer özel bir radyoloji merkezine yönlendirdi. canım sıkkın düşünceliyim korkuyorum fazla da düşünmemeye çalışıyorum sıkıntılıyım anlıcağınız..
selamün aleyküm
kızlar dışarıdaydık. salon takımlarına bakalım diye çıktık ki geçen de baya bakmıştık. bi tanesini aldık
eşim çok beğendi, rahatlığı falan hoşuna gitti. ama benim içimde yine de bir acaba kaldı bi bakın nasıl?
Kilim Mobilya
diva delüxe krem rengini aldık
yatak oluyor bazası var. salonumuzda oturma grubu vardı. oturma odamızda da bir tane koltuğumuz vardı. şimdi oturma odamıza salondakini geçireceğim bunu da salona aldım. nasıl salona gider mi?
ay çok tembelim uyumuşum yine bütün arkadaşlar gitmiş gidenlerin tümüne birden iyi akşamlar canlarrrrrrrrrrrrrrrr:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?