Bulbulcum bende doktor değiştirmeyi düşündüm ama sonrada bu saatten sonra ilgilnmezler diye düşünüp vaz geçtim, birde alıştım ben doktoruma, yoğun falan ama rahatlatıyor hemde bayan. snde keşke eskisine devam edebilsen...
teşekkür ederim kıslar opuyorumnanaktan druma sordum ne yapcan sen okadar uzun yolda tatil mi olur gitmen şartsa her iki saatte bir durun sen yarım saat yürü dedi kendi arabamızla gitcez eşimin ablası var orda kayınvalidemgil tutturdu gidelim diye bizi düşünen mi var bende zırp pırt durdurcam eşimi yolda hiç umrumda değil benim için bebişim önemli hem dr da öyle söyledi
teşekkür ederim kıslar opuyorumnanaktan druma sordum ne yapcan sen okadar uzun yolda tatil mi olur gitmen şartsa her iki saatte bir durun sen yarım saat yürü dedi kendi arabamızla gitcez eşimin ablası var orda kayınvalidemgil tutturdu gidelim diye bizi düşünen mi var bende zırp pırt durdurcam eşimi yolda hiç umrumda değil benim için bebişim önemli hem dr da öyle söyledi
günaydın arkadaşlar
günaydın arkadaşlar
senin akraban olsa aman ne işin var derlerdi hamile hamile.ama kendi akrabaları olunca iş değişio nedense.cnm walla durdur tuvaletim geldi de.vücuduna kan dolaşması lazım masrafta ettir acıktım de süreklikaydirigubbakcemile3 Ay banada pofididen bulaştı bu cadılık galibakaydirigubbakcemile3
aa yapcak bişey yok kuşum sultanlar prensler doğurcaz biz çok kıymetliyiz
ben akşam paraladım kocişi bide abarttım doktorum kendi yorma sinirlenme bol bol
dinlen dedi dedim
ama önceden diyodukikaydirigubbakcemile3
burcuberru hoşgeldin canım
arya paylaşımların güzel saol canım.
tatlım eşim grip olmuş onunla ilgileneyim derken bende çok hasta oldum ilaçta kullanamıyorum halim pek fena kaç gündür o yüzden canım bişey yapmak istemiyor :a015: birde biz yarın yola çıkyoruz ta bartına gitcez ben nasıl gitcem bilmiyorum ya en az 12 saat :çok üzgünüm:
hoşbulduk Fatoşcuğum.
geçmiş olsun şimdi sıra sende eşind sana baksında biraz önce iyileş bol c vitamini al.
Pofidi bugün yine performansın doruklarda.:sm_cool:
Kızlar gÜnaydın nasılsınız geÇmİŞe Çok bakamadım ama herkes İyİ sanırım ben bugÜn daha İyİyİm,bİr arkadaŞım var sabah akarŞı doĞum yaptı oraya gİttİm Çok zorlanmıŞ Öle dİyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?