günaydın melek anneler...
bulantısız bir güne başladım inş böyle devam eder...havada serin bugün oh mis gibi çok seviyorum serin havaları
oohh maşallah, inş bundan sonra böyle devam eder
slm canım benide eklermisin listeye 8+3 hamileyim canım benim
tatlım sen ilk söylediğinden beri listedesin zaten. ama listeyi hergün ekrana vermiyorum. fazla kalabalık etmesin diye. 2-3 dünde bir.
inş düzelicez artık kaydirigubbakcemile5
bugün bide bizim evlilik yıldönümümüz :asigim: geçen sene bugün evlendik yıldönümümüzü bebeşimizle karşıladık![]()
tebrikler canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
günaydın kızlar
benim morelim bozulduu yaa 8. haftama girdim doktor kontrolüne 3 4 gün önce gittin doktor sorun yok dedi daha önce hiç lekelenmem olmamıştı ama bu sabah kahverengi lekenmem vardı çok korkuyorum bide normalde hamile kalmasaydım regl günüm bugün ondan olmuş olabilirmi belimde çok ağrıdı akşam tecrubesi olanlar lütfen bişiyler desin tehlikeli durumdamıyımm ?
geçmiş olsun essemayit. ben de pazar günü biraz temizlik yapayım dedim, bende de ççok çookk az bi lekelenme oldu, devamı gelmedi. ama onun üzüntüsü yetti.bence ihmal etme, dr'a git. ve dikkat et kendine. bende de bugüne kadar olmamıştı,ben iyiyim diyip işe kalkışınca böyle oldu.. aman dinlenmeye bakalım biz,boşver işi gücü..