Kızlar sağolun tekrardan.Ben SAT'a göre bugün tam 9 hafta 2 günlüğüm;ama kesem tam 21 mm. Yani içinde bebek olması gerekiyor.Doktoruma güveniyorum.Çünkü eğer bir umut görseydi asla aldırman gerekir demezdi.Kesede ise haftam 7 hafta 1 gün gözüküyor.Yani gelişmemiş oluşmamış bir embriyo.Daha doğrusu bomboş...Boş gebelikmiş.Eğer beklersek kanaman olabilir dedi.Ben hamile olduğumu bilmeden ertesi gün hapı,ağrı kesici falan içmiştim.Ayrıca alkolde çok tüketmiştim.Bunlarda benim kafamı kurcalıyordu aslında.Kader böyleymiş demekki..Kesem büsbüyük;ama içinde hiçbirşey yok maalesef..Boşuna kendimi de riske atmak istemiyorum.Zaten bilinçsizce hamile kalmıştım.Sırf bir mucizeye kıymamak için yola devam etmiştim.Çünkü Allah'ın verdiği canı sadece o alır diye düşünmüştüm.Doktorumla da konuştuk.Bundan sonraki hamileliğimde daha bilinçli bir anne olmak istiyorum dedim zaten.İlk baştan tüm kontrollerimi yaptırarak,folik asidime daha önceden başlayarak..Pazartesi vedalaşıcam işte..Allah kimseye yaşatmasın.Belki de en hayırlısı böyledir.Kullandığım ilaçlardan,alkolden ve birsürü hatadan ileride daha büyük bir sorun da çıkabilirdi.